פורסם 2010 בדצמבר 1314 שנים טרם קיבלתי תשובה בנוגע לסגמנטים ב- THEATER.איך אני מקליט משחק שלם? אני חייב FRAPS בשביל זה?
פורסם 2010 בדצמבר 1314 שנים טרם קיבלתי תשובה בנוגע לסגמנטים ב- THEATER.איך אני מקליט משחק שלם? אני חייב FRAPS בשביל זה?גם אני טרם קיבלתי תשובה לשאלה שלי...אם כבר אתם מדברים על הסרטים - על איזה הגדרות אתם שמים את הFRAPS כדי להקליט?הקלטתי איזה סרטון שלי אבל שאני מעביר אותו לMOVIE MAKER רואים אותו מקרטע....
פורסם 2010 בדצמבר 1314 שנים עכשיו שמתי לב שכתבתי videos DUE youtube במקום videos VIA youtube... לא משנה כרגעשימו לב, ותראו את זה מספר פעמיםhttp://www.youtube.com/watch?v=sdhqsvrt_Ic
פורסם 2010 בדצמבר 1314 שנים עכשיו שמתי לב שכתבתי videos DUE youtube במקום videos VIA youtube... לא משנה כרגעשימו לב, ותראו את זה מספר פעמיםhttp://www.youtube.com/watch?v=sdhqsvrt_Icנראה טוב , כמה הערות:1. למר צריך לכתוב Videos via youtube , הרי אנחנו יודעים שאנחנו ב- YT2. הכותרת שעולה לכיוון שמאל , לא ממש אהבתי , אפשר פשוט להעיף את הטקסט שמאלה3. Please Enjoy? הייתי רושם Check it out או משהו כזה, אולי אפילו Enjoy Bitches! ;D
פורסם 2010 בדצמבר 1314 שנים נראה טוב , כמה הערות:1. למר צריך לכתוב Videos via youtube , הרי אנחנו יודעים שאנחנו ב- YTצריך שיהיו 2 משפטים, אחד קטן אחד גדול, תאמין לי שניסיתי בלי, זה לא נראה טוב2. הכותרת שעולה לכיוון שמאל , לא ממש אהבתי , אפשר פשוט להעיף את הטקסט שמאלהאני דווקא אהבתי את זה מאוד, שזה מתחיל כזה סתם בחלל, ואז עף לכיוון הטקסט.3. Please Enjoy? הייתי רושם Check it out או משהו כזה, אולי אפילו Enjoy Bitches! ;Dאולי
פורסם 2010 בדצמבר 1314 שנים ^ full size - 60fpsומה זאת אומרת מקרטע? תקיעות? low fps?כשאני סתם פותח את הסרטונים שהוקלטו בפראפס בנגן סרטים אין שום בעיה , כשאני מעביר אותם לMOVIE MAKER ולוחץ על פליי , הסרט מקרטע...
פורסם 2010 בדצמבר 1314 שנים כשאני סתם פותח את הסרטונים שהוקלטו בפראפס בנגן סרטים אין שום בעיה , כשאני מעביר אותם לMOVIE MAKER ולוחץ על פליי , הסרט מקרטע...ניסית לרנדר? תראה אם זה עדיין מקרטע אחרי שאתה עושה את זה...ג'וני, באמת יפה, אבל לטעמי ה VIDEOS DUE YOUTUBE בהחלט מיותר, הכל מתחלף מהר מידי והוא קצר, תאריך אותו לפחות עד ל 16 שניות, לפחות, אבל הרעיון מעולה, נראה ממש טוב.. לא הבנתי למה לקח לך כל כך הרבה זמן להעלות את זה.... כולה 10 שניות,
פורסם 2010 בדצמבר 1314 שנים גם לי אין מושגפעם הבאה אני אשלח לך את זה למייל (דרך yousendit.com בקובץ WINRAR)
פורסם 2010 בדצמבר 1314 שנים נראה טוב הרעיון יפה. למה לא נסית לעשות את הכתוביות בתלת מימד? ודבר שהפריע לי מאוד! איך לעזאזל אני בתור מישהו שרוצה להכין סרטון לוקח את הINTRO הזה ומשנה את "VIDEO NAME" לשם שאני רוצה?
פורסם 2010 בדצמבר 1314 שנים מחבר יהיה נחמד לצרף לערוץ שלנו סירטון מוצלח של זומבים. אני יודע שיש פה שחקני אנטי זומבים מצויינים אם הייתי רואה את ההודעה שלך לפני ששיחקתי... חבל שסרטוני הזומבים לא נשמרים אוטומטית. שברתי את השיא של שלב 28 שהגענו ארבעה שחקנים ביחד. עדיף האחד על הארבעה? :
פורסם 2010 בדצמבר 1314 שנים ^^ woot! עניתי לו בפרטי שכח ממה שאמרתי לך בפרטי, אני פשוט אכתוב A gameplay
פורסם 2010 בדצמבר 1314 שנים אם הייתי רואה את ההודעה שלך לפני ששיחקתי... חבל שסרטוני הזומבים לא נשמרים אוטומטית. שברתי את השיא של שלב 28 שהגענו ארבעה שחקנים ביחד. עדיף האחד על הארבעה? : :-X אפשר עם FRAPS מקסימום נארגן משחקון ונקליט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.