עבור לתוכן

התיעצות אחרונה כנראה - לפני קניית מיילסטון!

Featured Replies

פורסם

כמו עם כל ביטוח, כשזה מגיע לרגע האמת - בספק אם יהיה לך עם מי לדבר.

• תגובות 309
  • צפיות 27.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

כן זו הבעיה. יש למישהו ניסיון עם האחריות של מוטורולה עצמה? לדעתכם יותר טוב מהאחריות שתנתן ע"י חנות פרטית לצורך העניין מאחר ומוטורולה זה היצרן?

בנוסף, נשמע לכם הגיוני שהאחריות היא על המכשיר כך שהם טוענים שאם ה-IMEI או שקר כלשהן במכשיר מתאים למספר שבקבלה לא מענין אותם כ"כ מה השם שרשום שם

פורסם
  • מחבר

ישראל בן דויד דיווח עכשיו ששיחק עם המיילסטון שעה והוא פולט המון חום, גם כששם אותו על 2G. מה דעתכם? אני מתעניין ב-3G מאחר ואני בפלאפון

פורסם

כל מכשיר שתשחק איתו מספיק זמן יתחמם

גם הSGS כאשר עוצמת המסך על מקסימום מתחמם

פורסם

כנ"ל...

אתמול ישבתי בעבודה וחרשת על angry birds על droid x וגם הוא פלט חום בצורה שיכולה להמיס קרחון

פורסם

מצחיק איך היום יש לאנשים כל כך הרבה דרישות מהפלאפון שלהם,

כמו זמן סוללה, ומהירות מעבד, ועדכוני קושחה וספיקר איכותי ומשחקים טובים

ומערכת הפעלה טובה וקישוריות עם הפייסבוק ושלא יתחמם יותר מדי וכו' וכו' וכו'

כל זה כשבעבר הלא כל כך רחוק חצי מאיתנו הסתובבו עם כאלה:

nokia-3100.jpg?iact=hc&vpx=314&vpy=115&dur=899&hovh=225&hovw=225&tx=144&ty=150&ei=k9WLTIPCE8eOswaDsqDiAQ&oei=k9WLTIPCE8eOswaDsqDiAQ&esq=1&page=1&tbnh=164&tbnw=170&start=0&ndsp=32&ved=1t:429,r:1,s:0

פורסם
  • מחבר

אין לי בעיה עם התחממות, אבל ישראל אמר שהוא דיבר 5 דקות עם חברה שלו וזה כבר היה חם מספיק בישביל לסיים את השיחה. אין לי כ"כ דרך לשחק איתו שעה לפני שאני קונה ולכן זו קצת בעיה - זה משהו שגורם לך להתחיל להעביר את המכשיר כל דקה מאוזן אחת לשניה? זה משהו שלא הכרתי ב-E71/N97/N95

פורסם

אין לי ניסיון אישי עם המכשיר, אך לאבא שלי יש אותו איזה חודשיים כבר ולא שמעתי ממנו תלונות על הנושא.

(אנחנו עדיין מדברים על מיילסטון נכון? הפסקתי לעקוב מתישהו)

פורסם
  • מחבר

הגיוני שתשאל, כן אנחנו עניין עם המיילסטון

פורסם

ישראל בן דויד דיווח עכשיו ששיחק עם המיילסטון שעה והוא פולט המון חום, גם כששם אותו על 2G. מה דעתכם? אני מתעניין ב-3G מאחר ואני בפלאפון

אני משחק איתו שעות לפעמים ולאין פליטת חום שהרגשתי.

(ה3G מכובה כל הזמן)

פורסם
  • מחבר

אין לי בעיה לגבי משחקים וכו' אבל בקטע של דיבור זה קריטי. אני לא מדבר הרבה אבל אם אני אדבר 5 דקות וזה יתחמם ברמות שיגרום לי להחליף אוזן זו חתיכת בעיה. העניין הוא שאני חייב 3G מאחר ואני בפלאפון, יותר מאשמח אם תוכל להעביר אותו ל-3G לזמן קצר ולהגיד לי מה קורה, אם מישהו יתקשר ותוכל להגיד לי מה המצב בשיחה - אפילו עדיף :)

פורסם

ממה ששמתי לב בזמן שה3G היה דלוק, לא התחמם יותר מכל טלפון אחר.

פורסם

לא ממש אופטימלילקחת מכשיר בלי תמיכה בתדר 850 אם אתה בפלאפון

פורסם

מעניין אם יש קשר בין השם עומרי ובין חפירות אין סופיות לגבי מכשירי אנדרויד ודרישות לא הגיוניות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים