פורסם 2010 באפריל 1215 שנים מעיון במספר טראדים וקריאה בפורום מפרטים ממלצים בחום לקחת כמעט בכל מקרה שמדובר במשחקים המעבדים מסדרת ה CORE I 5 מה שאני לא מבין זהאיך יכול להיות מחשב מבוסס על I7 המעבד לא לוקח חלק מהחישובים על עצמוואם אני רוצה לשחק במקס רזולציה השיפור צריך לבוא דווקא דרך הכרטיס מסך, ולא דווקא דרך שדרוג המעבד ?ז"א לקחת CORE I5 וכרטיס מסך חזק ויקר 800-1500 ש"חבמקום לקחת מעבד חזק CORE I7 וכרטיס מסך בינוני למי התשובה ?
פורסם 2010 באפריל 1215 שנים למה אם אני קונה מכונית עם שלדה טובה יותר אני לא יכול לנסוע מהר יותר?המעבד מתעסק פחות בחישובי תלת מימד ופיסיקה שהם התחום של כרטיס המסך, ושם בדיוק נמצא השיפור בביצועים הגרפיים.
פורסם 2010 באפריל 1215 שנים ככל שהרזולוציה עולה ככה המעבד פחות משמעותי והכרטיס הגרפי יותרככל שהרזולוציה יורדת ככה הכרטיס הגרפי לא משנה והמעבד נותן יותר ביצועים אבל אז העיניים שלך לא יבדילו בין 100FPS ובין 200FPS ולא יהיה שום הבדל בחווית המשחק.מכאן יוצא שעבור משחקים המעבד הרבה פחות חשוב מכרטיס המסך.אגב, הקביעה שלך ש...ממלצים בחום לקחת כמעט בכל מקרה שמדובר במשחקים המעבדים מסדרת ה CORE I 5לא נכונה כי יש מעבדים יותר משתלמים למשחקים מאשר ה-i5 (אבל הוא טוב, ללא ספק)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.