עבור לתוכן

דיון על סרטים מסריחים

Featured Replies

פורסם

מישהו פה ראה שנה שעברה את KNOWING? שכחתי מה שם הסרט באנגלית..

חתימה :P

• תגובות 168
  • צפיות 18.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

באופן כללי אני חושב שהביצוע היה כל כך טוב (אפקטים, אווירה, מוסיקה, צילום) והרעיון הכללי היה מספיק טוב כדי שאהנה מהסרט.

אבל, כמו שאמרתי, אני מסכים איתך שהיו אלמנטים חלשים או מיותרים, וחבל - אבל זה לא פגם בהנאה שלי.

בכל מקרה, כמו שאמרתי, רק בשביל "הסצנה" האחת-לפני-אחרונה שווה לראות את הסרט

פורסם

חח הגזמת

אי אי אי,אז כתבתי "אנגלית" במקום "עיברית"

\=

פורסם

אני לא מאמין שאני הולך להגיד את זה, אבל צ'אק נוריס. ראיתי איזה סרט שלו עם איזה בנאדם-מפלצת כזה שלא משנה מה הוא לא מת. תאכלס-סרט דיי מסריח. שוב, אני לא אגיד שלא היה מצחיק, אבל פשוט אין שום עלילה.

פורסם

צחוק צחוק, אבל פעם היה סרט בשם Riders שבארץ תרגמו אותו ל..."היי ריסק".

פורסם

ת'רד תרגומי שמות לדעתי יהיה הרבה יותר פרודקטיבי באמת...

"ההאנגאובר"/"החמרמורת" -> "בדרך לחתונה עוצרים בוגאס, משתוללים ואחר כך שוכחים מה קרה".

פורסם

סרט עם שם והייפ כמו BLACK HAWK DOWN תרגמו בצורה הכי גאונית- בלאק הוק דאון. אני אומר לחברה שלא דוברים שום שפה חוץ מעיברית- "ראית BLACK HAWK DOWN?"

-"תגיד ת'שם של הסרט בעיברית אולי ראיתי"

-"בלאק הוק דאון, נישמע יותר מוכר?"

פורסם

בלאק הוק זה השם של המסוק.. רצית שיגידו "בלאק הוק נופל?" :)

פורסם

סרט עם שם והייפ כמו BLACK HAWK DOWN תרגמו בצורה הכי גאונית- בלאק הוק דאון. אני אומר לחברה שלא דוברים שום שפה חוץ מעיברית- "ראית BLACK HAWK DOWN?"

-"תגיד ת'שם של הסרט בעיברית אולי ראיתי"

-"בלאק הוק דאון, נישמע יותר מוכר?"

תחליף חברים

פורסם

תחליף חברים

:'(

מה שבאמת מרתק אותי - זה לדעת איזה טיפוסים בדיוק אחראים ל-"תרבות השמות" שהתפתחה.

כלומר, השאלה היא לא מי הוא זה שהגה את : "ה-X ש-Y אותי" או "ה-Z מת מצחוק" או "W גורלי/קטלני" או "איזו מין V"

אלא מי הם אלה שבחרו להמשיך את דרכו לנצח נצחים.

הרי הבחור שהמציא את "מת לחיות" דווקא עשה עבודה לא רעה, בהתחשב בעובדה ש-DIE HARD זה שם שקצת קשה לתרגם כיוון שהוא טומן בחובו PUNCH לשוני באנגלית.

אבל למה לעזאזל: "מת לצעוק"? למה?

ומה עבר להם בראש כאשר תרגמו את ALIEN ל-"הנוסע השמיני"?

פורסם

למעשה, Alien תורגם ל"נוסע השמיני" בהרבה שפות, לא רק בעברית.

פורסם

למעשה, Alien תורגם ל"נוסע השמיני" בהרבה שפות, לא רק בעברית.

זה לא הופך את זה לפחות מצער.

אגב, מישהו ראה את הסרט THE BOX שיצא לא מזמן עם קמרון דיאז? ראיתי אותו אתמול. מה דעתכם עליו?

פורסם

DISTRICT 9

DORION GRAY

פורסם

district 9 לא אמור להיות פה, הוא היה נחמד...

פורסם

אני לא מאמין שאני הולך להגיד את זה, אבל צ'אק נוריס. ראיתי איזה סרט שלו עם איזה בנאדם-מפלצת כזה שלא משנה מה הוא לא מת. תאכלס-סרט דיי מסריח. שוב, אני לא אגיד שלא היה מצחיק, אבל פשוט אין שום עלילה.

בחיים אבל בחיייייייייייייייייייייייייייייייייים אל תכניס סרט של צ'אק נוריס לת'רד כזה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים