עבור לתוכן

Halo - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

טוב אני לא מבין מה הולך פה

כשיהיה לי אינטרנט נורמלי אני אעלה תמונות לכאן.....(וגם כשאני אדע איך)

אני אראה לכם שעל geforce 4 ti 4200 הוא עובד כמו שצריך - אני אעלה סרטון

יכול להיות שעם כרטיסי ATI (כל מי שבדק פה היה עם ATI*) זה עובד חרא.... ::)

זה רק אני או שזה ככה? מוזר גם שזה נראה מגעיל.....תעלו תמונה אני רוצה לראות!

וגם לא מפתיע בהתחשב בעובדה שXBOX יש לו geforce 3 אז המשחק\מנוע מותאם לכרטיס הזה טוב......

• תגובות 129
  • צפיות 12.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הבעיה היא במנוע של המשחק שלא עבר אופטימיזציה מלאה ל-PC.

פורסם

הבעיה היא ב AI שזולל את המעבד שלכם.

פורסם

איך אני שמח שיש לי את המשחק לxbox ואני לא אחד מאלו שהתאכזבו לאחר ציפיה של שנתיים+ , בxbox זה הרבה יותר טוב

בכל מה שקשור לגרפיקה , אפילו השליטה בxbox מתאימה לי לאחר כמה דקות של תרגול .

המשחק אצלי מקרטע רק מדי פעם , הורדתי את ההגדרות לMedium בtexture , עדיין המשחק נראה טוב .

לגבי הגרפיקה , המשחק פותח במקור לriva tnt2 , אז אל תתפלאו אם הוא לא נראה כ"כ טוב ::) .

עדיין אני אגמור את המשחק במחשב מכיון שבxbox יש לי אותו בגרמנית ולא ממש הבנתי את הסיפור ;D .

פורסם

איך אני שמח שיש לי את המשחק לxbox ואני לא אחד מאלו שהתאכזבו לאחר ציפיה של שנתיים+ , בxbox זה הרבה יותר טוב

בכל מה שקשור לגרפיקה , אפילו השליטה בxbox מתאימה לי לאחר כמה דקות של תרגול .

המשחק אצלי מקרטע רק מדי פעם , הורדתי את ההגדרות לMedium בtexture , עדיין המשחק נראה טוב .

לגבי הגרפיקה , המשחק פותח במקור לriva tnt2 , אז אל תתפלאו אם הוא לא נראה כ"כ טוב ::) .

עדיין אני אגמור את המשחק במחשב מכיון שבxbox יש לי אותו בגרמנית ולא ממש הבנתי את הסיפור ;D .

איזה קטע שאצלי הוא נראה כמו בXBOX ועובד על HIGH בסדר

פורסם

חברה , אולי מישהו יוכל לעזור לי ?

המשחק (הגרסה הסופית) משום מה דופק לי הודעת שגיאה כשאני מנסה להכנס למשחק :

A problem occured intializing Direct3D. Hardware acceleration maybe disabled , please run DXDIAG .

ניתן לראות מפרט בפרופיל .

HELP .

פורסם

תריץ DXDIAG ובחלון של Display תבדוק אם הAGP Texture Acceleration על Enabled. אם אי אפשר לשלוט על האפשרות הזאת, תוריד את הדרייברים ללוח האם (Intel Chipset Acceleration), שגם מוסיפים ביצועים למשחקים.

פורסם

MR.RIPPer , נדמה לי שאצלך זה עובד טוב בגלל שיש לך 512 מגה זיכרון .

פורסם

חחח, שמע אולי אתה צודק.........אבל מצד שני, הראם לא משפר את הגרפיקה פעם אחרונה שבדקתי...זה בגלל שהכרטיס שלי מריץ bump mapping ו light mapping על hardware

אני וההוא פה שאמר שעובד לו טוב לשנינו יש כרטיס gifa 4 ti ...מענין

פורסם

גם לי זה רץ חלק רק שהגרפיקה מכוערת ואני מדבר עד רזולוציות גבוהות ו-HIGH... אני לא אומר שיש איזה בעיה אם הגרפיקה שהיא נראית לא כמו שהיא צריכה להראות אני אומר שיחסית למשחקים חדשים שיצאו ויצאו יש למשחק גרפיקה ישנה. למרות שהמשחק בן שנתיים ציפיתי שמיקרוסופט תחדש לו את הגרפיקה ל-PC או משהו :-\

פורסם

אני פשוט לא מבין!אצלי הוא עובד מדהים!!!

משחק מדהים וכיפי!סיימתי אותו עכשיו ונהנתי מכל רגע!

אני מצטער לסתור פה את כולם אבל כנראה שיש לכם את הבטא....

כי היה לי אותה וזה נראה גרוע שם....

כמה מגה הגירסא שלכם?

פורסם

תריץ DXDIAG ובחלון של Display תבדוק אם הAGP Texture Acceleration על Enabled. אם אי אפשר לשלוט על האפשרות הזאת, תוריד את הדרייברים ללוח האם (Intel Chipset Acceleration), שגם מוסיפים ביצועים למשחקים.

זה על Enabled והדרייברים ללוח אם (INTEL CHIPSET ACCELERATION) מותקנים .

פורסם

אם אתה משתמש בתוכנה לתיקון תדרי הרענון באפליקציות תלת מימד (aka - משחקים), תעיף אותה.

שהמשחק יעלה ב60 חרץ.

פורסם

גם למי שהמשחק קורס , שיפעיל את המשחק במצב Compatibility Mode Windows 98/Windows ME ...

פורסם
  • מחבר

אני פשוט לא מבין!אצלי הוא עובד מדהים!!!

משחק מדהים וכיפי!סיימתי אותו עכשיו ונהנתי מכל רגע!

אני מצטער לסתור פה את כולם אבל כנראה שיש לכם את הבטא....

כי היה לי אותה וזה נראה גרוע שם....

כמה מגה הגירסא שלכם?

יש לך בעיות הבנה? אומרים לך כבר יצא מלא וכולם השיגו, חלאס.

*****אין ווארז!!!!!1*****

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים