עבור לתוכן

Colin McRae : DiRT 2 : דיון ראשי

Featured Replies

פורסם

המשחק לא תומך DX10. זה או DX9 או DX11.

ז"א, כרטיס DX10 יעבוד ב-DX9.

• תגובות 166
  • צפיות 21.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^^

זה הדבר הכי מוזר שקראתי בחיים שלי....

פורסם

עקרונית היה אפשר להפעיל את המשחק במצב DX11 על חומרת DX10, ללא הפיצ'רים הייחודיים של DX11 (כמו tessellation למשל)

אבל משום מה codemasters בחרו שלא לאפשר זאת... אולי בכדי להעצים את השיפורים של DX11, עניין שיווקי או מחסור בזמן. :nixweiss:

פורסם

לא הכניסו DX10 כי חבל על הכסף וחבל על המקום בדיסק קשיח. חוץ מזה שהם עובדים בשיתוף עם ATI בשביל לקדם את ה DX11 ולכן הם רוצים לגרום לכמה שיותר אנשים לעבור ל DX11 כמו שהיה עם CRYSIS ו DX10. מה שכן חבל ש ATI לא מנסים לתת תמיכה ל DX10.1 שהם כל כך פרסמו מאז יציאת ה HD4000.

פורסם

משחק מבריק.

משחקיות ממכרת, גראפיקה מדהימה ולא כבדה (אפילו ה-8600GT שלי מריץ את זה נהדר על הגדרות מדיום~גבוהות, DX9 כמובן), סאונד שלא חוזר על עצמו כנ"ל לסאונדטראק שמעולה, והכי חשוב- מירוצים קשים ומאתגרים. ובכלל רואים שנעשתה פה עבודה נהדרת. ממזמן לא ראיתי משחק כזה מוצלח.

המינוס היחיד הוא השליטה של המכוניות שממש קשה להתרגל אליו, אבל ניחא.

5 כוכבים. :)

פורסם

מה לגבי קלאצ'? מישהו הצליח להגדיר למשחק קלאצ'???? :( בשביל מה יש G25 בשביל מה)

פורסם

זה ממש נראה כמו direct x 10 מלא ליטושים גרפים יפים, השתקפויות וצללי שמש מורכבים בטוחים שזה dx 9 ?

פורסם

זה כי הם עשו עבודה טובה. בדוק שאין DX10, אבל זה לא שלא ראינו גראפיקה טובה ב-DX9 (ראה Crysis).

למעשה כל המשחקים הם DX9, מתוכם איזה 30-40 (כולל הרחבות) שתומכים DX10 בנוסף (וראינו שההבדלים לרוב היו מזעריים)

טוב יש כמה בודדים שתומכים רק DX10...

פורסם

זה ממש נראה כמו direct x 10 מלא ליטושים גרפים יפים, השתקפויות וצללי שמש מורכבים בטוחים שזה dx 9 ?

אנשים עוד לא הכניסו לראש שאין שינוי ויזואלי בין DX9 ל DX10 ?!

לא הכניסו DX10 כי חבל על הכסף וחבל על המקום בדיסק קשיח. חוץ מזה שהם עובדים בשיתוף עם ATI בשביל לקדם את ה DX11 ולכן הם רוצים לגרום לכמה שיותר אנשים לעבור ל DX11 כמו שהיה עם CRYSIS ו DX10.

לא חושב שיש קשר לקטע עם המקום בדיסק, לעומת זאת העניין השיווקי ניראה לי הרבה יותר הגיוני.

פורסם

אחלה משחק אבל מדוע אין אפשרות לשחק עם ג'ויסטיק ? -באסה!

פורסם

אני לא יכול לשחק עם ההגה שלי אז קצת נדפקתי כי כמו שאמרתם בהתחלה קשה מאוד לשחק בלי הגה...

אני עם המקלדת שלי עד שאני אפתור את הבעיה...

פורסם

גם אצלי אי אפשר לבחור "gamepad", זה לא מונע ממני להגדיר את הגיימפד בתור "keyboard".

כל עוד הוא מזהה את הצירים והכפתורים של ה-gamepad, מה זה משנה איך הוא קורא לזה :nixweiss:

פורסם

אני משחק עם הגה ופדלים מימי הביניים וגם לפעמים משתמש במקלדת , ואני מאוד נהנה :smile1:

פורסם

המשחק זיהה אוטומטית גיימפד של לוגיטק (אלחוטי) עובד מעולה

פורסם

המצב אצלכם קצת יותר טוב, כי כשאני מחבר את ההגה המשחק לא פועל וכשאני מנתק הוא עובד חלק...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים