פורסם 2010 במאי 3115 שנים FAL הורג ב2 יריות מקרוב או מרחוק. הבעיה שלך זה מקרוב?? אז למה ACR?? :-X קצב אש
פורסם 2010 במאי 3115 שנים פשוט משדרגים את הפאל לשוט גאן, והשוט גאן למקרוב.אגב, אני S6|guy.וואלה, לא הבנתי מי זה ,טוב לדעת, אגב, אתה שחקן מאוד קבוצתי, אהבתי לשחק איתך.
פורסם 2010 במאי 3115 שנים קצב אש פעם השתמשתי בFAL בלבד וכל כך הייתי מאומן בו עד שאם רציתי יריתי כמו ברובה אוטומטי. מבחינת חוזק ושירות המשתמש-הוא הכי טוב. אבל הוא לא כל כך כיפי בגלל זה עזבתי אותו. אבל בכללי, אם אתה מתרגל-זה רובה רצחני.
פורסם 2010 במאי 3115 שנים חבר'ה זה הכל מצב רוח ובטחוןאין שום סיבה שעם:VECTOR SCAR-HAK47FALאו כל נשק אחר, לא יהיה לכם ניקוד מטורף ורצף הריגות מרשים. זה מאיין תקופות. לפעמים נשק אחד ולפעמים אחר.
פורסם 2010 במאי 3115 שנים חבר'ה זה הכל מצב רוח ובטחון אין שום סיבה שעם: VECTOR SCAR-H AK47 FAL או כל נשק אחר, לא יהיה לכם ניקוד מטורף ורצף הריגות מרשים. זה מאיין תקופות. לפעמים נשק אחד ולפעמים אחר. אבל אני חושב שכולנו נסכים שהנשק היחיד שאין לו תקופות זהו הUMP45
פורסם 2010 במאי 3115 שנים :lol: זה פשוט עניין של אימון גם אני בהתחלה לא הסתדרתי איתו אבל מהר מאוד התרגלתי ועכשיו אני משחק כמעט ורק איתו
פורסם 2010 במאי 3115 שנים וואלה, לא הבנתי מי זה ,טוב לדעת, אגב, אתה שחקן מאוד קבוצתי, אהבתי לשחק איתך.תודה רבה, איזה כבוד.
פורסם 2010 במאי 3115 שנים כן... יש לו קריזות לרובה הזה.יש ימים שהוא לא זז בכלל ויש ימים שאי אפשר לירות איתו יותר משלוש יריות רצוף.אבל הוא באמת אחלה, במיוחד כשהוא מושתק.
פורסם 2010 במאי 3115 שנים מה שמוזר שהייתה לי תקופה ממש טובה איתו, אפילו יש לי את הטייטלמאז שהתאהבתי ב M4A1 אני לא מתחבר לשום דבר אחר :'(
פורסם 2010 במאי 3115 שנים בימים האחרונים אין לי חשק לשחקגם בגלל המערכת הדפוקה הזאת שזורקת אותי אחרי כל משחק ומסרבת לצרף אותי לחלק מהאנשיםוגם בגלל שמאז שאבא שלי שדרג את האינטרנט לפני כמה ימים יש לי לאגים מטורפיםמחר אבא שלי ידבר עם הספקית ואני מקווה שלפחות בעיית הלאגים תפטר ואז בטח יחזור לי קצת החשק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.