פורסם 2010 במאי 3015 שנים הנה הפתרון:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=438265.msg3943051#msg3943051
פורסם 2010 במאי 3015 שנים וואי תודה, הצלת חיים בן-אדם, עם כל הבגרויות האלה, חוסר הפסקת "MW2" היה יכול לגרום לי להתאבדBa6Ra6k יכול להעיד
פורסם 2010 במאי 3015 שנים מכירים את זה שלא הולך? לא משנה מה תעשה, מאיפה תבוא, באיזה קלאס תשתמש - תמיד ירו בך ממקום שאתה לא רואה או שתקבל מטול מחצי מפה... משחקים שאני מת בלי סוף ובקושי מצליח להרוג. ראבק איזה מתסכל זה
פורסם 2010 במאי 3015 שנים מכירים את זה שלא הולך? לא משנה מה תעשה, מאיפה תבוא, באיזה קלאס תשתמש - תמיד ירו בך ממקום שאתה לא רואה או שתקבל מטול מחצי מפה... משחקים שאני מת בלי סוף ובקושי מצליח להרוג. ראבק איזה מתסכל זה ברור ,זה קורה לי רוב היום
פורסם 2010 במאי 3015 שנים קןרה. לדוגמה שנכנסים לחדר, בודקים את הצד הימני ויורים בך מאחורה (מצד שמאל) ולהיפך. פשוט כל מקום שהולכים מתים מכיוון אחר. הפתרון שלי הוא לצאת, לשתות כוס קפה להרגע ולהכנס אחרי שאתה רגוע, ככה תמיד מתים פחות ;D
פורסם 2010 במאי 3015 שנים מה אתה מטורף? לקחת הפסקת קפה?כל החרישה הזאת שאני נתקע בMW2 מתחילה מ"הפסקה לROUND 1"...
פורסם 2010 במאי 3115 שנים מה אתה מטורף? לקחת הפסקת קפה? כל החרישה הזאת שאני נתקע בMW2 מתחילה מ"הפסקה לROUND 1"... אז אתה יותר מכור ממני שזה שיא
פורסם 2010 במאי 3115 שנים Chaosruler (ואני לא בטוח אם השם הזה מקורי במיוחד.. :), זה מה שאתה בעצם אומר. מה אתה מטורף? לקחת הפסקה?!? משתתף בצערך :-*
פורסם 2010 במאי 3115 שנים תרגעו חברה, זה היה בצחוק, אני משחק גג חצי שעה ביום וזה תודות לבית-ספר הגאון שלי שסידר לי בגרות\מתכונת כל יומיים שלוש במשך החודש הקודם והזה, אז תסמכו עלי אני עדיין לא מכור, מה שכן הייתי מכור MMORPG רצח פעם וקשה לצאת מי זה, ברצינות, שאתה מכור למשחקי יריות אתה בעצם יכול להפסיק, אתה רק מסיים את הROUND, מרגיש טוב עם עצמך וניגש לשטויות האחרים, שאתה מכור לMMORPG זה לא נגמר עד סוף היום שאתה נרדם מתעורר ומתחיל לבדוק איך השתנה המצב
פורסם 2010 במאי 3115 שנים מה שכן הייתי מכור MMORPG רצח פעם וקשה לצאת מי זה, ברצינות, שאתה מכור למשחקי יריות אתה בעצם יכול להפסיק, אתה רק מסיים את הROUND, מרגיש טוב עם עצמך וניגש לשטויות האחרים, שאתה מכור לMMORPG זה לא נגמר עד סוף היום שאתה נרדם מתעורר ומתחיל לבדוק איך השתנה המצב
פורסם 2010 במאי 3115 שנים באמת גועל נפש גם אותי הוא הזמין אבל הצלחתי להתחמק מלעלות אלף רמות.מי זה בכלל? מישהו מכיר אותו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.