פורסם 2010 באפריל 2815 שנים חברים..אני מחפש מישהו שמוכר ושאוכל ליצור איתו קשר (אימייל או מספר פלאפון..)אין לי איך לדבר עם דגדגה..יש מצב לאיזה תיווך ביננו?
פורסם 2010 באפריל 2815 שנים חברים..אני מחפש מישהו שמוכר ושאוכל ליצור איתו קשר (אימייל או מספר פלאפון..)אין לי איך לדבר עם דגדגה..יש מצב לאיזה תיווך ביננו?תקנה ממי שבא לך אבל לא מדגדגה! אתה לא הולך להחליף אות!! :-\ זה יחליש את הקלאן :'(אהה ופיס, הקדשתי לך עוד צ'ופר
פורסם 2010 באפריל 2815 שנים אם הבן-אדם רוצה למכור, תכריח אותו שלא?! אבל סבבה- אני מת לקנות אותו!! תביאו מישו אחר..חוצמיזה שלא רוצה להשוויץ אבל אני שחקן דיי טוב..אולי לא בכושר- אבל כשעוד היו קראקים פעילים לא הייתי פראייר..בשמחה אצטרף לקלאן ללמוד ממנו ולהנות..אבל אני צריך את המשחק!!
פורסם 2010 באפריל 2815 שנים תסתכל בחתימות של כל מיני חברה במשחקאהה ודגדגה קצת אחרי זה שהוא אמר שהוא מוכר אז הוא אמר שהוא הולך לקנות את החבילה בשביל להוסיף עוד כמה חודשים למשחק...
פורסם 2010 באפריל 2815 שנים מה שדגדגן אמר לי חל גם עלייך פיס, הקדשתי לך צ'ופר, וכמעט ניוק כמו תמיד בדומיניישן WHO DA FAK IS DAGDEGAN????? :s05:
פורסם 2010 באפריל 2815 שנים WHO DA FAK IS DAGDEGAN????? :s05: dagdegun הבן אדם (בזה אני לא בטוח ;D) הכי טוב בקלאן, או אולי הכי טוב בעולם? להה סתכל ביוטוב יש אולי 3 יותר טובים אבל זה הכל
פורסם 2010 באפריל 2815 שנים דגדגן, רוצה להיות אח שלו במקומי? נראה לי אתה מספק את הסחורה יותר ממני איזה גאון אתה אחי!! דגדה רוצה? אולי גם תוכל לגמול אותי מעישון מה ששון לא עושה
פורסם 2010 באפריל 2815 שנים פששששש יונתן, בגיל 12 עוד היו לי גולות כואבות בפטמות !!!! אתה כבר יודע מזה דגדגן? לאן הגענו יאללה
פורסם 2010 באפריל 2815 שנים פששששש יונתן, בגיל 12 עוד היו לי גולות כואבות בפטמות !!!! אתה כבר יודע מזה דגדגן? לאן הגענו יאללה עדיין יש לי גולות כואבות בפטמות, אבל זה לא אומר שהורמוני החרמנות כמו שאני קורא לזה לא גורמים לי לחפש סקס בגוגל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.