פורסם 2009 ביוני 2716 שנים אוקי, אני ממליץ על THE UNION... עכשיו ראיתי אותו, גילה לי כמה פרטים מעניינים
פורסם 2009 ביוני 2816 שנים עצוב שאתה מנסה להוכיח בולשיט עם מעשיות ועד חושב שדעתך נכונה.וכן באמת מומלץ קטנה לפעמים, לשחרר את הראש, לצאת קצת מהקופסא.
פורסם 2009 ביוני 2816 שנים מחבר אוי תפסיקו לדבר שטויות ,יש סיבה שזה מחוץ לחוק (והסיבה הזות היא לא המונופולים של הסיגריות והאלכוהול ).
פורסם 2009 ביוני 2816 שנים ברור כמו הסיבות הנורא הגיוניות שיש 4500 מיליון דברים אחרים שהממשלה עושה.אין ולו סיבה הגיונית אחת. צא מזה.
פורסם 2009 ביוני 2816 שנים מחבר אוקי אני לא יריב איתך זה מיותר ,אבל עם אתה אוהב סמים כך תיראה איך עושים את זה בדרך הטיבעית והבריאה http://hessmo.com/Hessmo/Jeremy_Clarksons_Speed.html
פורסם 2009 ביוני 2816 שנים אה אז אתה מאלה שבשבילם "אנדרנלין זה כמו סם בשבילי, אני חי בשביל הסכנה"?אז אתה אידיוט, תתגייס, לך לכל יחידה לוחמת תעבור קצת עזה/שטחים/לבנון/מה שיוצא אח"כ נדבר.וזה ממש מוזר שהבאת את ג'רמי קלרקסון בתור טיעון נגד סמים קלים.
פורסם 2009 ביוני 2816 שנים מחבר לא הנתתי אותו בתור טיעון ,נתתי את העובדה שאדרינלין עדיף פי מאה על כל חרא שאת מזריק בולע או מעשן לתוך הגוף שלך .אני לא יודע מה איתך אבל אני לא נהנה לעבוד על עצמי .
פורסם 2009 ביוני 2816 שנים אתה לא יודע, אתה לא ניסית, אין לך שום מושג אבל אתה קובע קביעותאנדרנלין ממריץקנאביס גורם לאופוריהלא אותו דבר, לא בר השוואהברור שאתה לא נהנה לעבוד על עצמך, אתה נהנה מזה שאחרים עובדים עליך
פורסם 2009 ביוני 2816 שנים מחבר ברור שאתה לא נהנה לעבוד על עצמך, אתה נהנה מזה שאחרים עובדים עליךטעות ,עם עובדים פה על מישהוא זה עלך ,אתה חיי בסרט שלך ,אתה והסיגריה הקטנה שלך בשביל החלומות המפגרים שלך שאתה לא תעשה בגלל שאתה לא יכול ,אז אתה בורח לסיגריה הקטנה,במקום לעשות את זה במציאות ,ולקבל את הסם האמיתי (ולא אני לא מדבר על אדרינלין ,אני מדבר על התוצר שלו ) דופמין ,סם ההנאה .
פורסם 2009 ביוני 2816 שנים טעות ,עם עובדים פה על מישהוא זה עלך ,אתה חיי בסרט שלך ,אתה והסיגריה הקטנה שלך בשביל החלומות המפגרים שלך שאתה לא תעשה בגלל שאתה לא יכול ,אז אתה בורח לסיגריה הקטנה,במקום לעשות את זה במציאות ,ולקבל את הסם האמיתי (ולא אני לא מדבר על אדרינלין ,אני מדבר על התוצר שלו ) דופמין ,סם ההנאה .האין טעם להמשיך את זה... אתה מדבר בדיוק כמו כל מתנגד סם ואתה סגור בתוך הבועה שלך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.