עבור לתוכן

מחפש תשובה: היקום סופי

Featured Replies

פורסם

דאגלס אדמס הוא סופר קומי, לא כל מה שהוא כותב הגיוני. לא מתחייב שהכל מתפתח ע"י אבולוציה.

• תגובות 138
  • צפיות 10k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

מה יותר סופי ממשהו שאתה לעולם לא תגיע אליו?

אבל לעולם.

ואני אגיד את זה עד שמישהו יוכיח שטעיתי-כי אז באמת אפשר להגיד שהתרחקנו מכדה"א ולא זזנו ללווין השכן ביותר.

פורסם

תודה על השעור הו גראייט מאסטר , אולי תוכל להגיד לי אם כך : האם לעצב יש בילעדיות על האמת :nixweiss:

אני רק מקווה שהאבולציה של הדיון הזה לא תיתדרדר לג'וקים ( הלואי ואולי לצורה אינטלגנטיות של הצבע הכחול וביננו אני אסתק בכל אינטלגנציה , אפילו אם היא לא של האור הכחול - חחח )

פורסם

מוזר לי שאתם דנים על שאלה שבכלל לא תשנה כלום.

נגיד אני אוכיח לכם שהיקום סופי, מה זה משנה לכם בחיים , אתם לא תגיעו לסוף שלו עד למותכם.

ואם אני אגיד לכם שהוא אין סופי אז זה בכלל לא משנה כלום, הרי בסופו של דבר אין לכם מה לעשות עם המידע הזה.

אני מציג פשוט נקודת מבט שלי על הנושא, מצטער אם מישהו פה נעלב או משהו.

פורסם

תודה על השעור הו גראייט מאסטר , אולי תוכל להגיד לי אם כך : האם לעצב יש בילעדיות על האמת :nixweiss:

בדיוק באותה מידה שלאנטגוניזם יש בלעדיות על הדיון.

פורסם

מוזר לי שאתם דנים על שאלה שבכלל לא תשנה כלום.

נגיד אני אוכיח לכם שהיקום סופי, מה זה משנה לכם בחיים , אתם לא תגיעו לסוף שלו עד למותכם.

ואם אני אגיד לכם שהוא אין סופי אז זה בכלל לא משנה כלום, הרי בסופו של דבר אין לכם מה לעשות עם המידע הזה.

אני מציג פשוט נקודת מבט שלי על הנושא, מצטער אם מישהו פה נעלב או משהו.

אם יגלו איך היקום באמת נוצר (ב-100%), יהיו לזה השלכות על החים של כולנו. המדע יתקדם ב-100 שנה ביום אחד.

פורסם

האמת היא שעקרוני למדיי למצא תשובות לשאלות האלו מפני שאלו תשובות שעומדות בבסיס הדברים כולם .

פורסם

כלומר הבסיס מבחינתך תמיד נמצא בהתחלה? אי אפשר להסיק כלום אחרי זה?

פורסם

ריקי

מבחינתי אין טעם מבחינתך לחכות לתשובה מימני :la:

פורסם

חבל אולי לא היית לומד ממך כלום.

פורסם

תודה או גרייט מאסטר :xyxthumbs:

פורסם

אהה , טעיתי .

פורסם

העיקר שאנחנו מבינים שאנחנו לא מבינים אחד את השני. :screwy:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים