עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

עד תוצאות האמת- יאללה מדגמים.

Featured Replies

פורסם

סליחה מר. דן הדוקטורט שלנו הכל יודע יכול אנערף....

הבנתי כבר שצריך ממשלת אחדות, אבל האמירות יכולות להשתנות, הן עדיין לא חתומות בשום מקום.

הבנו טוב מאוד שהוא יודע לטפל בערבים, אבל זה רק יוביל לצרות.

ליברמן יכול פשוט לקחת את "כל" קופת המדינה (כן כן, אותו כסף שאתה משלם למדינה) ופשוט להשקיע אותו במלחמות ולשכוח בכלל מנושאי הכלכלה וכל השאר.... הוא רואה רק מוות בעיניים, מוות לערבים.

מעולם לא שמעתי אותו מדבר על הכלכלה והחינוך.

ילד,שטפו לך את המוח.

אתה מוסת לחלוטין נגד ליברמן וממש לא בצדק.

להזכירך גם ברק וגם נתניהו נחקרו במשטרה בגין האשמות חמורות מאוד והחקירות נסגרו כאילו לא היו.

בגלל שיש לי קצת מושג בנושא (עבדתי בפרקליטות מחוז תל-אביב)ואני מכיר איך המערכת עובדת מבפנים ,אני שם את כל הכסף שלי שהחקירות נגדו הן

מגמתיות ויסגרו בקול ענות חלושה כמו נפיחה קלה ותו לא

מוכן להתערב על זה בכיף.

אני חושב שיש שני תסריטים אפשריים של תגובת תגמול איראנית אם ישראל תתקוף:

1. הפעלה מסיבית של סוריה, חיזבאללה וחמאס

2. האמור לעיל + התקפות טילים

אין לי בעיה "להתערב" על זה, אבל שוב, אני בספק שבכלל תבוא פעולה ישראלית, ולכן ההתערבות הזו טיפה ריקה מתוכן.

ברור שתבוא פעולת תגמול איראנית,אולם עדיף לספוג עכשיו פעולת תגמול בנשק קונבנציונאלי ואולי גם כימי שאנחנו יכולים לעמוד בו ,מאשר

מתקפת פתע אטומית,שכנגדה אין לנו הלכה למעשה שום הגנה .(אני שוב מפנה אותכם לקרוא את הטקסט בחתימה שלי למטה).

זה לא שאלה בכלל של רצון.

אין שום אופציות אחרות.

כל האמצעים האחרים שננקטו נגד איראן נכשלו ועם בחירת אובאמה הפטפטן ,נשארנו אנחנו לבדנו להתמודד עם האיום האיראני,

ואף אחד ,אני חוזר אף אחד לא יעשה את העבודה המלוכלכת עבורנו .

ראו ערך תקיפת הכור העירקי באוסירק ב-1982 ,תארו לכם שלסדאם היה ראשי נפץ אטומים במלחמת עירק הראשונה ב-1990,

האם אתם באמת חושבים שאם לסדאם היה פצצות אטומיות ,הוא היה נימנע מלחמש את טילי סקאד c שפגעו בגוש דן בראשים אלו ?

להזכירכם הוא חיסל עשרות אלפי שיעים וכורדים ,אזרחי המדינה שלו בגז עצבים כמו מקקים.

• תגובות 187
  • צפיות 13.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

ילד,שטפו לך את המוח.

אתה מוסת לחלוטין נגד ליברמן וממש לא בצדק.

להזכירך גם ברק וגם נתניהו נחקרו במשטרה בגין האשמות חמורות מאוד והחקירות נסגרו כאילו לא היו.

בגלל שיש לי קצת מושג בנושא (עבדתי בפרקליטות מחוז תל-אביב)ואני מכיר איך המערכת עובדת מבפנים ,אני שם את כל הכסף שלי שהחקירות נגדו הן

מגמתיות ויסגרו בקול ענות חלושה כמו נפיחה קלה ותו לא

ליברמן עצמו הביא אותי לכך, "כל שני וחמישי" ראיתי אותו רב כמו ילד קטן עם חברי הכנסת הערבים (שגם הערבים לא פחות התנהגו בילדותיות).

בנאדם צריך להראות בגרות ולא לקלל, אל תשכח שהוא אמור לייצג עם והוא מקבל סמכות מאוד גבוהה.

אותי זה מפחיד שאדם כמוהו ייקבל את תיק הביטחון.

אגב, אני לא ילד (חצי שנה בן 20) עוד ואפילו דוגל לבגרות כמו שכתבתי כמה שורות למעלה. :smile1:

פורסם

ברור שתבוא פעולת תגמול איראנית,אולם עדיף לספוג עכשיו פעולת תגמול בנשק קונבנציונאלי ואולי גם כימי שאנחנו יכולים לעמוד בו ,מאשר

מתקפת פתע אטומית,שכנגדה אין לנו הלכה למעשה שום הגנה .(אני שוב מפנה אותכם לקרוא את הטקסט בחתימה שלי למטה).

זה לא שאלה בכלל של רצון.

אין שום אופציות אחרות.

כל האמצעים האחרים שננקטו נגד איראן נכשלו ועם בחירת אובאמה הפטפטן ,נשארנו אנחנו לבדנו להתמודד עם האיום האיראני,

ואף אחד ,אני חוזר אף אחד לא יעשה את העבודה המלוכלכת עבורנו .

ראו ערך תקיפת הכור העירקי באוסירק ב-1982 ,תארו לכם שלסדאם היה ראשי נפץ אטומים במלחמת עירק הראשונה ב-1990,

האם אתם באמת חושבים שאם לסדאם היה פצצות אטומיות ,הוא היה נימנע מלחמש את טילי סקאד c שפגעו בגוש דן בראשים אלו ?

להזכירכם הוא חיסל עשרות אלפי שיעים וכורדים ,אזרחי המדינה שלו בגז עצבים כמו מקקים.

NuNaTaK לא חושב שזה "כזה ברור שפעולת תגמול איראנית תבוא", אז לכן אני "מתערב" איתו.

פורסם

OK, עכשו זה סופי- אחד מכל שלושה ישראלים (בערך) הוא מפגר\ת בצורה קיצונית.

פורסם

ליברמן עצמו הביא אותי לכך, "כל שני וחמישי" ראיתי אותו רב כמו ילד קטן עם חברי הכנסת הערבים (שגם הערבים לא פחות התנהגו בילדותיות).

בנאדם צריך להראות בגרות ולא לקלל, אל תשכח שהוא אמור לייצג עם והוא מקבל סמכות מאוד גבוהה.

אותי זה מפחיד שאדם כמוהו ייקבל את תיק הביטחון.

אגב, אני לא ילד (חצי שנה בן 20) עוד ואפילו דוגל לבגרות כמו שכתבתי כמה שורות למעלה. :smile1:

יחסית אליי אתה עולל שרק הפסיק לינוק.

חלק גדול מהרטוריקה שבה משתמש ליברמן נועדה יותר לאוזניי בוחריו הפוטנציאליים ולא משקפות

באמת את דעותיו המהותיות שהם הרבה פחות קיצוניות ממה שנידמה.

אין לך באמת מה לפחד ,הוא הרבה יותר רציונאלי ממה שאתה מתאר לעצמך.

פורסם
  • מחבר

ועכשיו שסיימנו לריב כמו בגנון, נחזור לנושא:

http://elections.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=mlm/displayMlmData.full

טרחתי לעבור על יותר מ 30 מקומות, מה שמקבלת זו תמונת מצב עגומה:

במקומות בהם הצביעו יותר אנשים, הליכוד זכו ליותר תמיכה.

בקיצור, אם יותר אנשים היו מזיזים את התחת, לקדימה לא היה יתרון בגרוש.

ומצד שני, היתרון של קדימה בספירת 41% מהקלפיות הצטמטם מ 1.6 אחוז לפחות מאחוז אחד. עוד יש תקווה.

פורסם

מה שמזכיר לי- זו**ת בארץ נהדרת... הגזימו לגמרי על "איווט האיום"... מצחיק, אבל מוגזם... הם לא עשו כזה רצח אופי לאף אחד אחרי עוזי מה שמו (בננה?! רעננה.. אההההה....)

פורסם

לא תהיה תגובה בנשק כימי, מכיוון שתגובה כזאת תיענה במכה של פצצות גרעיניות בהיקף מלא.

אחד מארבעה בערך.

ומצד שני, היתרון של קדימה בספירת 41% מהקלפיות הצטמטם מ 1.6 אחוז לפחות מאחוז אחד. עוד יש תקווה.

אני בונה על קולות החיילים.

פורסם

לא תהיה תגובה בנשק כימי, מכיוון שתגובה כזאת תיענה במכה של פצצות גרעיניות בהיקף מלא.

נו, ו ?

פורסם

חחחח בארץ נהדרת עשו את ליברמן וקיציס שאל אותו "אפשר שאלה?"

אז אסי כהן ענה "אי אפשר"

ואז אחרי זה בחדשות כשהגיעו התוצאות וליברמן יצא לנאום אז אחד הכתבים של ערוץ 2 שאל אותו "ליברמן אפשר תגובה ראשונה?"

"אי אפשר"

נקרעתי מצחוק..

פורסם

מספירת 83% מהקלפיות עולה כי קדימה זכתה ל-29 מנדטים, הליכוד ל-27 מנדטים, ישראל ביתנו 15, העבודה 13, ש"ס 11, יהדות התורה 4, האיחוד הלאומי 4, חד"ש 4, רע"מ-תע"ל 4, מרצ-התנועה החדשה 3, הבית היהודי 3, בל"ד 3 מנדטים.

(ynet)

נראה רע, לדעתי :-\

פורסם

אחד מארבעה בערך.

אני בונה על קולות החיילים.

אני במקומך לא הייתי בונה על כך.

התעמקתי במלחמת אירן-עירק שנמשכה כ-8 שנים וגבתה מיליונים של חיילים ,ברובם אירנים,אשר חלק גדול מהם מתו מגז עצבים ששיגרו

משמרות המהפכה (שמהווה למעשה צבא פרטי ניפרד של האייתולות-מזכיר קצת את הוואפן-סס- VAFHEN SS -

פלוגות הסער הפרטיות של המפלגה הנאצית) בידיעה ברורה שהנפגעים יהיו ברובם חיילים איראנים,וזאת על מנת למנוע כל התקדמות של העיראקים.

האירנים בילתי צפויים ולא יחוסו כלל על אזרחיהם בדרך להגשים את כוונותיהם המשיחיות.

אפילו היטלר פעל בהיגיון מסוים,מעוות אבל בכל זאת היגיון שאפשר היה לנתח,להבין ולצפות פחות או יותר.

אני מסכים שכל אלו שהצביעו עבור מפלגת העבודה או ומר"צ הם או זקנים שכבר לא קולטים מה מתרחש מסביבם והם מצביעים כבר שנים

באופן אוטומטי או ילדים מפונקים ברמת אביב ג'\בקיבוצים שגדלו בחממות עם כפית כסף ולכן הם מסתכלים על המציאות דרך משקפיים ורודות.

אני סבור שיש מצב שקולות החיילים יבטלו גם היתרון הקטן והיחסי של קדימה על הליכוד.

פורסם

אני במקומך לא הייתי בונה על כך.

התעמקתי במלחמת אירן-עירק שנמשכה כ-8 שנים וגבתה מיליונים של חיילים ,ברובם אירנים,אשר חלק גדול מהם מתו מגז עצבים ששיגרו

משמרות המהפכה (שמהווה למעשה צבא פרטי ניפרד של האייתולות-מזכיר קצת את הוואפן-סס- VAFHEN SS -

פלוגות הסער הפרטיות של המפלגה הנאצית) בידיעה ברורה שהנפגעים יהיו ברובם חיילים איראנים,וזאת על מנת למנוע כל התקדמות של העיראקים.

האירנים בילתי צפויים ולא יחוסו כלל על אזרחיהם בדרך להגשים את כוונותיהם המשיחיות.

אפילו היטלר פעל בהיגיון מסוים,מעוות אבל בכל זאת היגיון שאפשר היה לנתח,להבין ולצפות פחות או יותר.

אני מסכים שכל אלו שהצביעו עבור מפלגת העבודה או ומר"צ הם או זקנים שכבר לא קולטים מה מתרחש מסביבם והם מצביעים כבר שנים

באופן אוטומטי או ילדים מפונקים ברמת אביב ג'\בקיבוצים שגדלו בחממות עם כפית כסף ולכן הם מסתכלים על המציאות דרך משקפיים ורודות.

אני סבור שיש מצב שקולות החיילים יבטלו גם היתרון הקטן והיחסי של קדימה על הליכוד.

אתה בטוח שלמדת על מלחמת אירן-עירק? במידה וכן, היית מתוודע לעובדה שרוב השימוש בנשק הכימי (בין היתר גז חרדל) בוצע בידי העירקים כנגד האירנים. האבידות הגדולות של האירנים נוצרו בעיקר מכך שהם שלחו כמויות אדירות של חיילים כדי לכבוש כל שטח קיים וזאת כאשר החיילים היו גם ילדים בגילאי בית ספר יסודי שכמובן לא היו מיומנים בלוחמה כלשהי ועקב כך נהרגו במהרה.

ושוב אתה מתיימר לדעת מה אופי המצביעים של מפלגה כלשהי מבלי שיהיה לך מושג קלוש כלשהו ומבלי להביא שום סימוכין לדברייך (קשה לי לדעת איך אתה מסוגל לנתח אופי הצבעה למפלגה כלשהי מבלי שאף מומחה לסטטיסטיקה מסוגל לעשות זאת) אבל כנראה שאתה עדיין תקוע בתיאוריות הקלושות שלך. אם זה מה שעושה לך את זה, תהנה...

פורסם

ואחד מכל 8 ישראלים הוא מושפע מדמגוגיה זולה של מפלגה של בן אדם אחד שמדבר בסיסמאות אבל לא עושה כלום בנידון.

דה ליברמן! :xyxthumbs:

ועכשיו קצת יותר ברצינות

לאור תוצאות הסקרים האחרונות (נניח שהן קרובות לתוצאות שיהיו ביום שלישי)

ובהנחה שקדימה והעבודה לא ייכנסו לממשלה, צפוייה לנו ממשלה של ליכוד (26 28 מנדטים) ישראל ביתנו (19 15 מנדטים) ש"ס (10 11 מנדטים) איחוד לאומי+מפד"ל (6 מנדטים) יהדות התורה (5 מדטים)

סה"כ 65 מנדטים, אין יותר מפלגות שריאליות להכנס לקואליציה כזאת.

זאת הולכת להיות הממשלה שתחזיק הכי פחות זמן בתולדות ישראל (או לפחות הכי שברירית אי פעם),

עם גורמים שמאגפים את ביבי הרחק מהימין ועם מצב שכל מפלגה יכולה לשבור את הכלים הוא לא יוכל לתפקד.

אין לי ספק שהנשיא צריך להטיל על ביבי את הרכבת הממשלה הבאה, אין לי גם ספק שלקדימה ולעבודה אין מה לחפש שם

לא בטוח שגם לביבי יש מה לחפש שם עם כצ'לה וחבר מרעיו ואיך ש"ס יסתדרו ביחד עם ליברמן כשיש כ"כ הרבה חילוקי דעות אידיולוגיים ביניהם.

פתרון ריאלי אחר הוא ממשלת אחדות כלשהי (קדימה+ליכוד+ליברמן/ש"ס/עבודה) עם רוטציה בראשות הממשלה,

גם זה לא יהיה קל לניהול, אבל אולי ראוי שבאחת התקופות הקשות של ישראל אי פעם (בטחונית וכלכלית) תהיה אחדות שכזאת.

פורסם

העם שלנו הוא כמו דג יש לו זכרון של 15 שניות :/ הם שחכו מה עבר עליהם בשלוש השנים האחרונות עם קדימה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.