פורסם 2009 בפברואר 516 שנים בזמנו היו איזה 3 שרשורים על איטיות ב014 והרבה התלוננו על איטיות , בגלל שלי לא היה איטיות כלל אז לא התעמקתי בשרשורים האלה . עכשיו יש לי מנוי 014+בזק וגם 014+HOT ובשתיהם יש לפעמים איטיות מחרידה האינטרנט זוחל לגמרי וממש מבאס לגלוש ככה לגבי הורדות , קצב ההורדות ירד משמעותית ממה שאני רגיל זה רק אצלי ככה ? או שזה תופעה רחבה ?
פורסם 2009 בפברואר 516 שנים כן יש היום קצת בעיות.. כל כמה זמן החיבור מתנתק, ולפעמים לוקח לו איזה 2-3 דקות עד שהוא מוכן להתחבר מחדש..
פורסם 2009 בפברואר 516 שנים בספקית אינטרנט אין בעיות בצורה גיאוגרפית (בעיה בספקית בצפון \ בדרום)בספקית אינטרנט (כמעט ו-) אין בעיות שגורמות לניתוק של יוזרים.סביר להניח שהבעיות שלכם נגרמות מתשתית, ו\או שהן לא קשורות אחת לשניה.ובשביל לסבר את האוזן, גם אני מהצפון, הוט+014, הגלישה חלקה, ההורדות עובדות בשיא המהירות.
פורסם 2009 בפברואר 516 שנים בספקית אינטרנט אין בעיות בצורה גיאוגרפית (בעיה בספקית בצפון \ בדרום)בספקית אינטרנט (כמעט ו-) אין בעיות שגורמות לניתוק של יוזרים.סביר להניח שהבעיות שלכם נגרמות מתשתית, ו\או שהן לא קשורות אחת לשניה.ובשביל לסבר את האוזן, גם אני מהצפון, הוט+014, הגלישה חלקה, ההורדות עובדות בשיא המהירות.לא יודע מה זה וכבר לא מעניין אותי נמאס לי מהם יהיה מה שיהיה..
פורסם 2009 בפברואר 516 שנים אני גם בשעה שעתיים האחרונות בקושי זז לי האינטרנט לא יודע למה...אני בנטוויז'ן ובזק...
פורסם 2009 בפברואר 516 שנים אני בבזק בנלאומי והיו לי התנתקויות היום אחה"צולפעמים הוא נתקע ולא זז מהרבאיזור מבשרת-ציון
פורסם 2009 בפברואר 516 שנים לא יודע מה זה וכבר לא מעניין אותי נמאס לי מהם יהיה מה שיהיה.. 1.לצטט תגובה שנמצאת ישירות מעליך זה מיותר (והייתי נותן לזה אפילו עוד שמות תואר, אבל אני אבליג) 2. נמאס לך מ"הם"? ממי בדיוק? אתה הרי אומר בעצמך שאתה לא יודע מה זה... אבל היי, העיקר שיש לך (?) את מי להאשים
פורסם 2009 בפברואר 516 שנים בבדיקות מול האתר של בזק ושל speedtest הכל יוצא תקיןhttp://www.speedtest.net/result/405029067.png
פורסם 2009 בפברואר 516 שנים מה זה בכלל קשור לבדיקות מהירות שלכם?ברור שזה בסדר, כשזה עובד.. אבל היום החיבור התנתק לי איזה 4 פעמים, כל שעה בערך.בשעתיים האחרונות הכל בסדר אז אני מקווה שזה הסתדר...
פורסם 2009 בפברואר 516 שנים ברגע זה האינטרנט לא זז לי ואני לא צוחק...פשוט לא זזמה יהיה איתם מה יהיה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.