פורסם 2009 ביולי 1316 שנים זו גירסה שמצריכה התקנה נקיה של ווינדוס או שאפשר לשדרג מ RC ?אני רק לא מבין למה למהר להתקין אם זו גירסה שמוגבלת בזמן של חודש/חודשיים כאשר ה RC אמור לעבוד עד מרץ 2010?כי הRC עם תקלות והRTM אמור להיות נטול באגיםיש אפשרות לשדרג מבילד-7100 ל-RC, לחסוך התקנה מחדש...?לאדרך אגב הRTM דלף לרשת זה בדוק
פורסם 2009 ביולי 1316 שנים זה ה-RTM שוחרר לPlatinum Partners דרך MSDN.Platinum זה יותר מ GOLD MSDN נכון ?
פורסם 2009 ביולי 1316 שנים לא נמאס לכם לחפור על הבולשיט הלא מעניין הזה? עוד שעתיים ורבע בערך יוצאת הגירסה הסופית, מה אכפת לכם מכל המספרים חסרי התועלת האלה? כאילו שמישהו פה בכלל טרח לקרוא את ה-changelog (אם קיים אחד כזה) ולראות מה בכלל ההבדלים בין כל הגירסאות הטיפשיות האלה... "העיקר שתהיה לי את הגירסה הכי חדשה!!", הא? :
פורסם 2009 ביולי 1316 שנים ה "RTM" שדלף לרשת היא לא הגרסה הסופית (FINAL).הגרסה שהודלפה היא 7600.16384הגרסה הסופית צפויה להיות היא 7600.19000
פורסם 2009 ביולי 1316 שנים לא נמאס לכם לחפור על הבולשיט הלא מעניין הזה? עוד שעתיים ורבע בערך יוצאת הגירסה הסופית, מה אכפת לכם מכל המספרים חסרי התועלת האלה? כאילו שמישהו פה בכלל טרח לקרוא את ה-changelog (אם קיים אחד כזה) ולראות מה בכלל ההבדלים בין כל הגירסאות הטיפשיות האלה... "העיקר שתהיה לי את הגירסה הכי חדשה!!", הא? : מה שעמרי אמר עכשיו זה הסיבה שאני לא טורח לרשום על זה חדשות - כל שניה בערך יוצאת עוד גרסה. אז מדי פעם עושים חדשה או אפילו חדשה גדולה בנושא 7 (כמו זאת שעכשיו ראשונה בעמוד הראשי), אבל לא צריך להגזים.
פורסם 2009 ביולי 1316 שנים ברור שכל שניה יוצאת עוד גרסה. ככה זה בפיתוח של תוכנות - כל יומיים עושים build חדש כדי שיוכלו לעשות עליו בדיקות, כדי לראות שתיקנו את הבאגים שהיו בבילדים הקודמים.השיפורים בין בילד לבילד הם לרוב מינוריים (פעם בכמה זמן אולי יתוקן איזה באג משמעותי).כמובן, הגרסאות האלה אמורות להיות לצרכי פיתוח בלבד, ולא אמורות לדלוף מחוץ לחברה.
פורסם 2009 ביולי 1416 שנים כמובן, הגרסאות האלה אמורות להיות לצרכי פיתוח בלבד, ולא אמורות לדלוף מחוץ לחברה. כמובן......
פורסם 2009 ביולי 1416 שנים ברור..כולנו נחכה ל22 באוקטובר כמו ילדים טובים ;Dאני מחכה עוד כמה ימים, לא ברור לי כרגע מה נסגר עם הRTM הזה. כנראה שיהיו עוד גרסאות של BUILD 7600.
פורסם 2009 ביולי 1416 שנים האם מישהו יודע לספר על שינויים משמעותיים או לא שנעשו בבילדים מאז גרסאת ה- RC?תודה.
פורסם 2009 ביולי 1416 שנים נדמה לי שהשינויים שממש נרגיש בהם הם תאימות לתוכנות מסויימות ותאימות לחומרת המחשבים שלנו!
פורסם 2009 ביולי 1416 שנים אני מסכים פה עם עמרי.מה באמת הלחץ ומרוץ אחרי כל הבילדים האלו? גם בתוכנות אתם בודקים nightly builds כל יום?http://www.dailytech.com/Microsoft+Says+Windows+7+RTM+Builds+Arent+the+Real+Deal/article15676.htm
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.