פורסם 2009 בינואר 116 שנים YNET חוטאיםעיתונאות ראויה היתה מתעלמת מדברים מהסוג הזה,כשמה פרחחים בעזה שולחים הודעות SMS דווקא עד עכשיו YNET עשו עבודה טובה מאוד.
פורסם 2009 בינואר 316 שנים היום בשעה 4 אחרי הצהריים פתח צה''ל במתקפה ארטילרית על עזה קישור לכתבה בYNET http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3649601,00.html
פורסם 2009 בינואר 316 שנים למה זה טוב להפגיז מרחבי שיגור של קסאמים? צריך להפגיז מרכזי אוכלוסייה. משגרים טילים מאיזור בית חנון - תפגיזו את מרכז בית חנון. תאלצו את הפלשתינים להפוך את בית חנון לעיר רפאים - ככה הפלשתינים יעיפו את החמאס מהשלטון בעצמם, ויוציאו להורג במו-ידיהם את כל החמאסניקים בחוצות הערים. נ.ב. בריטי מ**יין אחד אמר עכשיו בחדשות שצריך להחרים מוצרים ישראלים כמו שעשו לדרום אפריקה. הוא עושה שישראל היא דרום אפריקה של המזרח התיכון. שילך לחבק מחבל מתאבד!
פורסם 2009 בינואר 316 שנים בגלל זה אני מתפלל כל יום שמישהו יתפוצץ במרכז לונדון\פאריס\כל עיר גדולה בעולם ויהרוג עשרות אנשים כי אחרת הם לא יבינו למה אנחנו נלחמים
פורסם 2009 בינואר 316 שנים חבל. קיוויתי שלא מדובר במבצע פוליטי, אבל כשאין יותר מה לעשות ובמקום להתקפל או להיכנס קרקעית מתחילים להפגיז אזור מיושב ללא אבחנה בגלל דרישות בעורף... לזה שמעליי: תתבגר. אם אתה מתפלל שמישהו יהרג אתה לא ראוי שיבינו אותך.
פורסם 2009 בינואר 316 שנים תכלס לא מפריע לי שאנשים אחרים ימותו אם זה עוזר להגן על אזרחים של המדינה שלנו ועד שמדינות אחרות לא יחוו שבריר ממה שאזרחים ישראלים חוווים כל יום הם גם לא יבינו למה אנחנו עושים מה שאנחנו עושים
פורסם 2009 בינואר 316 שנים מחבר תיקשורת מטומטמת דיווחו על כניסה קרקעית איך שהיא מתבצעת היו צריכים לאסור כניסת כתבים לעזה ולהגיד שטח צבאי סגור
פורסם 2009 בינואר 316 שנים לזה שמעליי: תתבגר. אם אתה מתפלל שמישהו יהרג אתה לא ראוי שיבינו אותך.הוא צודק לגמרי , אני גם מקווה שיפגעו איזה 50 גראדים בת"א ואני בטוח שיהיו הרבה פחות שמאלנים.
פורסם 2009 בינואר 316 שנים תיקשורת מטומטמת דיווחו על כניסה קרקעית איך שהיא מתבצעת היו צריכים לאסור כניסת כתבים לעזה ולהגיד שטח צבאי סגור אתה פשוט גאון הדור.א. כל הפירסומים נעשים באישור הצנזורה.ב. חשבת שבעזה לא ישימו לב לפלישה של מאות חיילים וטנקים?
פורסם 2009 בינואר 316 שנים הוא צודק לגמרי , אני גם מקווה שיפגעו איזה 50 גראדים בת"א ואני בטוח שיהיו הרבה פחות שמאלנים.אז אתה ******.
פורסם 2009 בינואר 316 שנים עזבו את התקשורת (ואת קרירין )ובואו כולנו נתפלל לשלמם של החיילים ולמותם של עוד שבדונים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.