פורסם 2008 בדצמבר 216 שנים תחזיקו את שני ה SHIFTים לחוצים, ותקלידו את המשפט הבא: the quick brown fox jumps over the lazy dogתעלו לכאן את מה שיצא לכם בצירוף הדגם של המקלדת.מקלדת חרא של טיאק : HE QUIC BROWN OX UMP OVER HE Z OGמקלדת LOGITCH WAVE (חוטית) חדשה: HE QUIK BROWN FO JUPS OER HE LA DOG
פורסם 2008 בדצמבר 216 שנים אותה מקלדת, אותה תוצאה:HE QUIK BROWN FO JUPS OER HE LA DOG.ההשוואה עם המקלדת השניה קצת מלחיצה...אבל עוד לא נתקלתי במחשחק שעשה בעיות עם זה. אם כבר, אז למקלדת הקודמת שלי הייתה בעיה כזאת (רק במשהו אחד, וגם זה לא היה קריטי).נחכה ששאר המשתמשים יביאו תוצאות.
פורסם 2008 בדצמבר 216 שנים חחח פוסט משועממים... שניה גם אני מעלה ... עריכה: THE QUICK BROWN FO JUMPS OVER THE LAZY DOG רק הX של הFOX לא עבד... מקלדת אלחוטית של מייקרוסופט, מהסט DESKTOP 2000
פורסם 2008 בדצמבר 216 שנים HE QUIK BROWN FO JUPS OER HE LA DOGמקלדת של HP באוני'.יש טעם לנסות על הG15 בבית? P:
פורסם 2008 בדצמבר 216 שנים THE QUICK BROWN FOX JUMPS OVER THE LAZY DOGרייזר טרנטולה.הכל יצא רגיל...מישהו מוכן להסביר מה הפואנטה פה?
פורסם 2008 בדצמבר 216 שנים THE QUICK BROWN FOX JUMPS OVER THE LAZY DOGTE UIC RWN JUS VER TE LAY DGLogitech Media Keyboard Elite PS\2
פורסם 2008 בדצמבר 216 שנים H UICK BON FOX JUMPS OV H LAZ DOG מקלדת Deluxe של לוג'יטק, הפשוטה ב-50 שקל
פורסם 2008 בדצמבר 216 שנים גם לי יש wave חוטית ויצא לי אותו דבר כמו שיצא לאלו שיש להם wave חוטית פה...דניאל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.