פורסם 2009 ביוני 1516 שנים זה לא בדיוק נתון לבחירה כי לא הצלחתי להשיג נשק,והמשכתי ובמנהרות הרכבת ממשיכים לבוא ואי אפשר לברוח מהםזה בדיוק הרעיון, אם זה קשה מידי אולי תעצור ותלך לעשות משהו שיותר ברמה שלך ...
פורסם 2009 ביוני 1516 שנים אז אולי תחזור, תטיל קצת, תעשה משימות צדדיות עד שיהיה לך מספיק נשק ?מצד שני אני בטוח שיש איזה TRAINER להורדה שיתן לך הכול + GODMOD ומה שבא לך (אם אתה בקטע)
פורסם 2009 ביוני 1516 שנים מה קשור?יש דרך אחת להגיע ואי אפשר לעבור אותה כל כך בקלות בלי נשקאין מסלול אחד קבוע, אתה יכול ללכת בכיוון אחר ולהשיג יותר בקלות נשק. לדוגמא, אמור להיות מקום שבו יש כמה גופות של שודדי דרכים וליד הגופות תוכל למצוא נשק.
פורסם 2009 ביוני 1616 שנים עזוב אותך ממפלצות עכשיולך לMEGATON קודםיש שם הרבה דברים שתוכל להשיג בקלותתעזור לאיש הזה בפנים עם הנזילות של המיםאני חושב שהוא נותך לך כסףעכשיו טיפ עם קצת ספוילר אז אל תקרא אם אתה לא רוצהאחר כך לך לבריש שם מישהו שרוצה לפוצץ את העיראם אתה עוזר לו אתה תקבל בית באיזה עיר די רחוקה בשלב קצת יותר מתקדם של המשחק כי זה קצת רחוקאם אתה מלשין עליו השריף ינסה להרוג אותו ותוך כדי ימות ואז תקבל את הבית שלו באותו הרגע וגם תוכל לקחת את הדברים של השריף יש לו רובה מעולה שילווה אותך עד סוף המשחק
פורסם 2009 ביוני 1616 שנים כן אני מכיר את העיר הזאת,זאת העיר הראשונה שמגיעים אליה שיוצאים מה"כספת".ליד שם יש אנשים שמוכרים נשקים אבל לא הצלחתי לקנות אותם מהם
פורסם 2009 ביוני 1616 שנים תאמת אתה לא חייב להשאיר אותם בחייםרק אל תהרוג את MOIRA אתה צריך אותהואתה גם לא צריך כ-ל כך הרבה תחמושתפשוט תשתמש בVATS זה מבזבז הרבה פחות
פורסם 2009 ביוני 1816 שנים באמת משחק מדהים.אני רק ברמה שש , שזה התחלת המשחק ואני חורש על זה כבר הרבה זמן! אולי אני פשוט קצת איטי..בכל מקרה אני עושה הרבה משימות צדדיות,ולא את הראשית - ככה אולי אני יהיה יותר חזק לעתיד...חסרון אחד במשחק[הוא גם יתרון לפעמים] זה שמפה פשוט ענקית...זה יפה וטוב אבל לפעמים שולחים אותי לצד השני של העולם וזה לוקח שנים!ועוד לא גיליתי את המקום אז אין FAST TRAVEL..בכל מקרה,משחק באמת מדהיםעכשיו לשאלה : אני הרגתי את הבן אדם שרוצה לפוצץ את המקום,ככה שלוקאס לא אמור למות,אבל כנראה שהוא מת ואין לי מושג איך - הבן שלו אומר שהוא מת (but now that my father is gone..בקיצור יש לי את המפתחות שלו לבית ,אבל אני לא יכול לישון במיטה - איך זה? זה לא אמור להיות שלי המקום? הבן עדיין נמצא שם..צריך לנטרל את הפצצה בשביל להשיג את החדר?
פורסם 2009 ביוני 1816 שנים אוקי כמה דבריםדבר ראשון שם לב שהמשחק מתקדם איתךזתומרת שגם אם תגיע למשימה הראשית הראשונה במשחק ברמה 20 יהיה לך מפלצות מהרמה הגבוההככל שאתה עולה ברמה שמשחק נהיה יותר ויותר קשהדבר שני ששולחים אותך לצד השני של המפה למשימה אתה לא אמור ללכת עד לסוף העולם לעשות את המשימה ולחזוראין לזה הגבלת זמן כמו בSTALKER אתה לוקח את היעד הזה ככיוון כללי ובדרך עובר בכל המקומות הורג מפלצות, משיג דברים, עושה משימות...דבר שלישי לוקאס זה השריף הכושי לא?חבל שהרגת את האיש בבאר ההוא בעצמךהיית מלשין עליו לשריף והשריך היה מתעמת איתוככה היית משיג את הנשק של השריףוכן אחרי שהשריף מת אתה אומנם מקבל כניסה לבית שלו אבל זה לא בית שלךאת הבית שלך אתה מקבל אחרי שאתה מנטרל את האטום
פורסם 2009 ביוני 1816 שנים אוקי כמה דבריםדבר ראשון שם לב שהמשחק מתקדם איתךזתומרת שגם אם תגיע למשימה הראשית הראשונה במשחק ברמה 20 יהיה לך מפלצות מהרמה הגבוההככל שאתה עולה ברמה שמשחק נהיה יותר ויותר קשהדבר שני ששולחים אותך לצד השני של המפה למשימה אתה לא אמור ללכת עד לסוף העולם לעשות את המשימה ולחזוראין לזה הגבלת זמן כמו בSTALKER אתה לוקח את היעד הזה ככיוון כללי ובדרך עובר בכל המקומות הורג מפלצות, משיג דברים, עושה משימות...דבר שלישי לוקאס זה השריף הכושי לא?חבל שהרגת את האיש בבאר ההוא בעצמךהיית מלשין עליו לשריף והשריך היה מתעמת איתוככה היית משיג את הנשק של השריףוכן אחרי שהשריף מת אתה אומנם מקבל כניסה לבית שלו אבל זה לא בית שלךאת הבית שלך אתה מקבל אחרי שאתה מנטרל את האטוםבפעם הראשונה ראיתי שהשריף מתעמת איתו ומת בעקבות וזה,ולא הרגשתי טוב עם עצמי אז חזרתי לשמירה והרגתי אותו ישר,איכשהו יש לי את המפתחות של הבית של לוקאס ואני לא יודע מה לעשות איתם או שאולי לא צריך לעשות כלום. השגתי את הבית הפרטי שלי אחרי שניטרלתי את הפצצה,אני מתכנן על pre-war theme אבל זה ממש יקר,יש לי כרגע 600 caps עם מיני גאן,פאט-מאן פליימר ועוד כמה שטויות כאלה,זה סביר 600 caps? ואם תוכל לעזור לי במשימה של GALAXY RADIO - אני צריך ללכת ל MOMENTUM ואני פשוט לא מצליח להגיע לשם - זה דרך הSUBWAY או רגיל?
פורסם 2009 ביוני 1816 שנים אל תרגיש רע עם עצמךזה לא משפיע עליך בכלל במשחקאתה תקבל את הרובה שלו שיעזור לך מאוד במיוחד בהתחלת במשחק שעוד אין לך הרבה דבריםותשמור את הכסף עזוב את הTHEMS לבית שלך זה סתם ביזבוז כסףתקנה אותם בסוף כשהכסף יהיה ממש לא נחוץאני ממליץ לך לחזור ולגרום לשריף למותאבל איך שאתה רוצה, בחירה שלךבקיצור במשימה של הרדיו אתה צריך להגיע לאיזה כיכר מסוימתכדי להגיע לשם אם אני לא טועה אתה בהתחלה הולך דרך הסאב ווי ושאתה יוצא אתה נפגש עם איזה קבוצת לוחמים שעוזרים לך להגיע לשם (אתה תצטרך את העזרה שלהם!!!)
פורסם 2009 ביוני 1816 שנים אל תרגיש רע עם עצמך זה לא משפיע עליך בכלל במשחק אתה תקבל את הרובה שלו שיעזור לך מאוד במיוחד בהתחלת במשחק שעוד אין לך הרבה דברים ותשמור את הכסף עזוב את הTHEMS לבית שלך זה סתם ביזבוז כסף תקנה אותם בסוף כשהכסף יהיה ממש לא נחוץ אני ממליץ לך לחזור ולגרום לשריף למות אבל איך שאתה רוצה, בחירה שלך בקיצור במשימה של הרדיו אתה צריך להגיע לאיזה כיכר מסוימת כדי להגיע לשם אם אני לא טועה אתה בהתחלה הולך דרך הסאב ווי ושאתה יוצא אתה נפגש עם איזה קבוצת לוחמים שעוזרים לך להגיע לשם (אתה תצטרך את העזרה שלהם!!!) אני אמשיך בשמירה שלי שהוא מת לבד,כבר עבר הרבה זמן...תודה על העזרה,אני ינסה לחפש את קבוצת הלוחמים הזאתי...ממש מציק כל ההירסות האלה שחוסמות את הדרכים
פורסם 2009 ביוני 1816 שנים אתה יכול להשתמש במפה הזאתיש לה עזה כמו GPS (שחכתי מה השם של זה שם)אתה מסמן לה מטרה והיא מראה לך את המסלוללפעמים זה נראה כי המסלול לא נכון כי הוא הולך בכיוון אחראבל זה בסדר כי הוא מוליך אותך דרך מסלול שעובד בסאב וויאז פשוט תעקוב אחרי המפה
פורסם 2009 ביוני 1916 שנים שאלה לאלו ששמשחקים במשחק עם מודים, יצאה משהו מעניין/איכותי?אני מתכוון מלבד כל TEXTURE PACK לכל חור תחת ותוספות של מליון נשקים מאאאגניבים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.