עבור לתוכן

gtx260 vs ati 4780

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם..

רציתי אך ורק לדעת איזה כ. מסך טוב יותר ללא קשר למחיר.

יש לי התלבטות קשה מפרט כמעט סגור חסר רק הפרט הזה אשמח ךתגובות מהירות תודה.

דרך אגב אני משחק ברזולוציה של 1280X1024 בלבד כך שיתאים לצרכים הללו.

• תגובות 100
  • צפיות 8.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

4870 ב-5%... לא זוכר איפה ראיתי את הביקורת... 5% בקיצור...

260 לא משתלם בכלל...

פורסם

מחזק ^

פורסם

יש מלא ביקורות. תלוי איזה מבחן עושים, על איזו מערכת וכו'... 5% זה באוויר.

לפעמים הוא מנצח לפעמים מפסיד.

במקרה של 2 כרטיסים דומים בביצועים (והמחיר לא חשוב לך), נשאר להתמקד בדברים אחרים. אני יתן לך 3 לטובת ה-GTX

* GTX260 לא מתחמם כמו 4870

* GTX260 תומך PhysX \ Cuda

* GTX260 מגיע עם יותר זכרון (896MB מול 512MB)

ואני רוצה להתמקד בזכרון.

512MB לכרטיס highend זה בזיון לדעתי. רזולוציות גבוהות + פילטרים יכולים לעבור בקלות את ה-512MB במשחקים כבדים.

(אפילו אני נכוותי מזה ואני רק עם 8800gt)

עריכה:

בעצם, מבחינתך זה לא רלוונטי, אתה משחק ב-1280X1024. עזוב, קנה HD4870. חבל על הכסף שלך.

פורסם
  • מחבר

אם הכסף הוא לא גורם במשוואה היית קונה את ה 4780 ולא את ה gtx 260 למרות היתרונות שציינת?

פורסם

אני דוגמא קצת בעייתית... אני קונה כרטיס מסך לפי הלוח אם שלי (ולהיפך), מבחינת אפשרויות שדרוג והתאמות.

אם הכסף לא היה גורם, רוב הסיכויים שהייתי לוקח gtx260. אבל אני לא רוצה שזה ישפיע על ההחלטה שלך.

אני לא אוהב להשפיע על החלטות אחרים עם העדפות אישיות שלי. יותר חשוב להתעסק בעובדות ובצרכים שלך.

פורסם
  • מחבר

אני אישית גם כן מעדיף להתאים לוח לכ. מסך וכדומה,אך פשוט הייתי רוצה לבנות את המפרט שיחזיק לי הכי הרבה זמן,

ושיהיה הכי חזק שניתן במסגרת ההיגיון.

פורסם

לא ראיתי שה512 זיכרון של ה4870 הגביל אותו כל כך ב1920X1200.

בכל מקרה, הוא מציג אותם ביצועים כמו ה260 ועולה פחות ממנו אז מה השיקול פה?

בגלל יותר זיכרון? מה זה פה, תחרות למי יש יותר גדול? תכלס הם אותו דבר בערך בביצועים.

פורסם

לא ראיתי שה512 זיכרון של ה4870 הגביל אותו כל כך ב1920X1200.

בכל מקרה, הוא מציג אותם ביצועים כמו ה260 ועולה פחות ממנו אז מה השיקול פה?

בגלל יותר זיכרון? מה זה פה, תחרות למי יש יותר גדול? תכלס הם אותו דבר בערך בביצועים.

חחח

:lol: :lol: :lol:

כמו ש SyndromE אמר GTX260 קר יותר מ4870, אך 4870 תומך יותר טכנולוגיות:

PhysX, Havok, DirectX 10.1, Tessellation, Ray Tracing

כמו כן אתה יכול לעשות לו OC מטורף ולהגיע לביצועים של GTX280 וקצת יותר עם החלפת גוף קירור פשוטה.

אם מדברים על החלפת גוף קירור, אז בעצם הוא לא חם, יותר נכון הוא חם עם קירור סטוק, אבל אם אתה מחליף הוא פחות חם מה GTX260.

פורסם

4870 תומך בHAVOK ו260 תומך בפיזX. בכל מקרה, החלפת משחה טרמית (לא קירור חדש) מורידה את המעלות לטווח נורמלי.

ולמרות החום הכרטיס לא בסכנה (לא היו מוציאים אותו לשוק אם לא היו בטוחים שהוא יכול לעבוד במאמץ מלא ככה) אז צריך לארגן זרימת אוויר טובה במארז ולא לדאוג למעלות.

פורסם

זוכרים איך שיצא 8800GTS 320mb כולם אמרו "מי צריך יותר זכרון" \ "אותו דבר כמו gts 640 בדיוק".

אחרכך כל אילו שקנו סבלו מחוסר זכרון במשחקים כבדים ובכו "למה אני לא יכול לבחור הגדרות Ultra" \ "למה מקרטע" וכו'... (והאמת, הגיע להם)

לא מעניין אותי אם ואיך בדקו את הכרטיס. אני יודע מנסיון, שכבר ברזולוציה 1600x1200 עם הגדרות גבוהות ופילטרים עלולות להתחיל בעיות, בתלות במשחק, גם עם 512mb. אם זה קפיצות\תקיעות פה ושם, או הורדת FPS משמעותית.

מאחר ופותח התרד לא יעבור את ה-1280x1024, ציינתי שזה לא רלוונטי לגביו.

אז pain killer, כן, הגודל כן קובע (רק שאף אחת לא תאמר לך את זה בפרצוף)

פורסם

תרגעו עם ה-PhysX... הרי NV כותבים את הדריברים ואחראים לתמיכה.

אם אתה חושב שכל דריבר שיצא ל-ATI יתמוך תמיכה מלאה, אתה טועה בגדול. (אלא אם ATI ו-NVIDIA יעשו הסכם כלשהו)

אל תמהר להסיק מסקנות כי אתה תתאכזב בסופו של דבר. ילד ירושלמי מול אנוידיה, ואתה רוצה להסתמך על ילד ירושלמי ? נו באמת...

פורסם

יש לי חדשות בשבילכם:

4870 לא חם יותר מ GTX260.

תעיפו מבט בהגדרות המאוורר של 4850 ו 4870- במנוחה הם יושבים על 15 אחוז.

אז יופי שזה נותן שקט מוחלט, אבל זה גורם להם לרתוח. (לשם השוואה, ה GTX260 במנוחה יושב על 36 אחוז מהירות מאוורר)

תעלו דרך ה Catalyst את מהירות המאורר לסביבות ה 40%, ותהיה צניחה מאסיבית ל 50 מעלות במנוחה, קריר אף מ GTX260 (התגובה התפרסמה בגורו 3D וכוללת מדריך איך לשנות דרך הדרייבר מהירות מאוורר)

http://forums.guru3d.com/showpost.php?p=2751569&postcount=8

פורסם

צודק, שכחתי מזה. לא תמיכה "רשמית".

סינדרום, הליבה של ה8800 לא הייתה הכי משהו, הציגה ביצועים נהדרים, אבל זה היה ניסיון ראשון ליצור DX10, והתקדמנו מאז.

320 זה לא 512 ותלוי גם באיך הליבה מנצלת את הזכרון, לפי הבאנצ'ים אני לא רואה בעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים