עבור לתוכן

Diablo 3 - כל הפרטים כאן

Featured Replies

פורסם

כן, אני מצפה לו מאוד. הוא עשוי לשפר את הויזארד בצורה לא מבוטלת גם כן, ולאזן אותו מול קלאסים חזקים יותר כרגע

• תגובות 2k
  • צפיות 543.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נראה לי שכל הקלאסים יקבלו באפ די רציני. הבניה של הWD שלי תהיה מטורפת עם fetish sycophants החדש.

גם הקרוסדר שונה לחלוטין, אני הולך להוציא אותו מהבוידם ולנסות בניות חדשות.

פורסם

אכן, עד כה הקרוסיידר הציג נזק ממש נמוך. WD הוא OP גם ככה :)

פורסם
אכן, עד כה הקרוסיידר הציג נזק ממש נמוך. WD הוא OP גם ככה :)

לא הייתי אומר שהוא OP אבל הוא בהחלט יכול להיות מצוין עם הציוד הנכון. אותו דבר אפשר להגיד על כל קלאס כרגע (חוץ מהמונק ;) )

אני עוד זוכר את הימים שהייתי הWD היחידי בpublic games וכל השאר היו whirlwind barbs / cm wizards..

פורסם

אני נשאר נאמן לויזארד בעיקר כי כיף לי לשחק איתו. אוהב את המתקפות והאפקטים, בעיקר אוהב את ה-Archon (שהולך להשתפר מעט, אבל זקוק לעוד המון שיפור) שבנקודות מסויימות יכול להגיע לנזקים מאסיביים של 400-600 מליון למכה בודדת.

פורסם

400-600 מיליון? זה מטורף!

פורסם

העיקר "עוד צריך להשתפר"

פורסם

הרבה זה אף פעם לא מספיק בדיאבלו 3, וגם השחקנים הטובים ביותר יכולים למות כמו נמושות ברמה הכי קשה.

פורסם

איי סעמק בדיוק כשפרשתי מהמשחק..

פורסם

חבל^. גם לי הייתה תקופה מאוד ארוכה שלא שיחקתי וחזרתי. הפסקות מדיאבלו 3 עוזרות מאוד לחשק.

החלטתי שעד סוף הבונוס אעבוד חזק כמה שאוכל, וברגע שיסתיים יהיה לי Endgame Pyro-Wizard שאיתו אשלים ריפט ב-Torment 6. בינתיים ההתקדמות בקצב לא רע.

עדכון 18.5: אני בקצב התקדמות טוב מאוד. השגתי את הנשק Endame שהוא Wand of Woh, השגתי כפפות מתאימות ועכשיו גם Cindercoat. בצ'קליסט עדיין נשאר לי להשיג טבעת Stone of Jordan עם לפחות 25 נזק נגיד אליט ו-Fire damage ואז אני מתקרב לאיזור 100% תוספת נזק אש. כרגע בבחינת גום ב-Torment 3 אני מצליח לחסל אותו ב12 שניות בדיוק, קצב של 56.6 מליון נזק לשניה בלי Spenders. אני חושב שאהיה מוכן ל-T6 כשאצליח לחסל אותו בתוך 7-8 שניות.

פורסם

עדכון 18.5: אני בקצב התקדמות טוב מאוד. השגתי את הנשק Endame שהוא Wand of Woh, השגתי כפפות מתאימות ועכשיו גם Cindercoat. בצ'קליסט עדיין נשאר לי להשיג טבעת Stone of Jordan עם לפחות 25 נזק נגיד אליט ו-Fire damage ואז אני מתקרב לאיזור 100% תוספת נזק אש. כרגע בבחינת גום ב-Torment 3 אני מצליח לחסל אותו ב12 שניות בדיוק, קצב של 56.6 מליון נזק לשניה בלי Spenders. אני חושב שאהיה מוכן ל-T6 כשאצליח לחסל אותו בתוך 7-8 שניות.

סחטיין על הWoW!

אם כבר בעדכונים עסקנו. קפצתי בשבוע הזה של הבאפ מאיזור 600k elemental dps למעל מיליון. אני עושה בילד משולב של pets וdots עם הwitch doctor שלי ובינתיים אני ממש נהנה. לא משעמם כי אני לא תלוי 100% בpets אבל הfetishes והכלבים עוזרים לי המון בשרידות.

לא בדקתי על גום כי אני חושב שזה מיותר, מבחינתי המבחן זה קצב סגירת rifts. זה גם מה שיקבע ברגע שיכניסו את הtiered rifts. אני כרגע במצב שאני משלים rift t3 (סולו) בכ 10-15 דקות. אני יכול גם t4 בכ20 דקות פחות או יותר. עם קבוצה אני יכול לעשות t5 בלי הרבה בעיות.

אין לי ציוד יותר מידי מטורף. עדיין צריך למצוא theo and taskers ואני חייב גם לשדרג את הטבעת שלי stone of jordan או tall man's finger. וכמובן, עוד חלקים מהjade set..

מאוד מבאס שעוד מעט הבאפ ייגמר ונחזור ללוט איטי.. :(

למי שמתעניין -

http://www.diabloprogress.com/hero/spacecowboy-2164/DrDread/15911470

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Spacecowboy-2164/hero/15911470

פורסם

למה הכוונה הtiered rifts? עשים לי חשק לחזור לשחק!

פורסם

Tiered Rifts

The basic mechanics that we have working right now is: you go through the game in Adventure Mode, you do your Bounties, you do a Nephalem Rift. If you clear the Nephalem Rift, there's a chance to get what's called a Greater Rift Token.

If you successfully clear the Greater Rift in a certain time limit, then you unlock a Greater Rift Key (Rank 2). If you clear that one, you get Rank 3, etc. Each one is harder than the previous one. Much like Seasons, we're looking at having a leaderboard as well, so you'll be able to compare your progress to the people on your Friends List, your Clan, and the whole region. You'll be able to see who got to the highest Tiered Rift, and what time were they able to obtain on that.

Each Rift has a timer (15 minutes mentioned). Rifts get increasingly difficult up to the point where you can't handle them anymore.

Rewards for Tiered Rifts are still being worked on but they should be the most rewarding thing you can do on a certain diffictuly

פורסם

מאז שעברתי מה-DH ל-wizard המשחק נהיה הרבה יותר כיפי... כרגע מסתובב עם arcane build והולך לא רע, T2 solo די חלק, T3 עדיין עושים לי קצת צרות לפעמים.

בקרוב אני אצטרך גיוון כנראה אבל בינתיים זה עדיין כיף. מתבאס על הנשק וה-source, לא מצאתי שום דבר טוב כבר שבועות.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Porteno-2832/hero/21029519

עם הסקילס אני רוב הזמן מעל 750K damage ו-7-6 מליון toughness, ויש גם את הבוסט ל-arcane ול-disintegrate. זה בילד לעצלנים, בעקרון. עומדים במקום ויורים עד שהכל מת בלי הרבה קומבינות :P

בערב אני אבדוק כמה זמן לוקח להוריד אם גום בשביל הבנצ'מרק..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים