עבור לתוכן

Diablo 3 - כל הפרטים כאן

Featured Replies

• תגובות 2k
  • צפיות 543.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הוספתי אותך SirSidy#2815

פורסם

ח'ברה

אני מסתכל על הפרופיל שלכם אתם די רציניים 600K נזק

אני רק על 300K

http://eu.battle.net/d3/en/profile/RAPIDFIRE-1913/hero/32202244

תוכלו לתת לי טיפים לשידרוג DH ?

באיזה רמה אתם משחקים EXPERT או מעבר לזה ?

כמו כן אשמח להצטרף לח'ברה

RAPIDFIRE#1913

תודה

פורסם

רוב הציוד שיש לך הוא סופר-פשוט. אתה צריך לעשות קצת ריפטים ולהתחיל להשיג ציוד טוב.

אני לא יודע איך נזק אלמנטים עובד ב-DH, אבל חשוב שתציב לעצמך מטרות, כמו במבחן ה-Ghom למשל. הצבתי לעצמי זמנים להרוג אותו ואני עומד בהם.

היום T1 Ghom אני מצליח לחסל ב-15 שניות, זה 18.3 מליון נזק ממוצע לשניה בזכות נקודת מוצא גבוהה וחיזוק שלה. תתחיל להתעסק בנזק אלמנטים, זהה איזה אלמנט נותן לך נזק בסיס גבוה, והאם אתה יכול להשתמש בו בתדירות גבוהה, ותתחיל לבנות את הציוד שלך סביבו.

אני רואה שיש לך בבילד כמות לא מבוטלת של חיים. אני חושב שלפחות כרגע כדאי לך לוותר על חיים בשביל עוד נזק. DH לא מיועד לנפח חיים כזה כשהמוטו זה "לא רואה למות? תהרוג ראשון" והוא נוגע לכולם, החל מהפשוטים שבמפלצות עד לצ'פיונס ואליטס למיניהם. ציוד מתקדם יותר יאפשר לך לקבל יותר חיים פר מכות והריגות, ככה שגם אם הצליחו לפגוע בך תתאושש צ'יקצ'ק.

יש לך כאן סטטיסטיקה של השימושים התדירים ביותר בסקילים, כאן אתה יכול לראות כל מיני דוגמאות לשימושים בסקילים שונים בשביל לחסל.

פורסם

תודה DJ

אתה מתכוון לנסות להשיג יותר ציוד LEGENDARY ?

לגבי חיים , התכוונת שאפשר לוותר על TOUGHNESS לטובת DAMAGE ?

אם אני מבין נכון במקרה של D-H ככל ש DEX יותר גבוהה כך גם הנזק של הדות , לא ?

תודה לעזרה

פורסם

1) הנזק שלנו גבוה הרבה יותר מ600K. מדובר על מעל מיליון (עם הסקילים הנכונים אני מגיע ל1.5M למשל)

2)כן, אם יש לך חפץ שנותן +10% damage, אבל מוריד לך 10% toughness - תשתמש בו!

3)הוא מתכוון שכל מה שאתה צריך הוא להרוג יצורים.. :) הריפט הוא אחד המקומות הנוחים ביותר להרוג כמות עצומה של יצורים (עדיפות לבוסים כמובן).

אני מניח שכל כמה דקות אתה תמצא איזה חפץ שישדרג את החפץ שיש עליך

אם אתה מתקשה להרוג בריפטים מהר מספיק.. פשוט תוסיף אותנו (אני אשמח לעזור)

פורסם

תודה רבה לכם על העזרה

אני לומד ובוחן כעת ,איך להשתפר ( יש גם סרטונים ב YOUTUBE ש DJ הזכיר)

אשמח לעזרה בכם ב RIFT

חלקכם כבר אישרו לי חברות

erezme#2353 שלחתי לך בקשה כרגע

תודה

פורסם

copy+paste מפוסט טוב בreddit על איך כדאי לבחור ציוד. צריך לתת לכם אינדיקציה טובה לתכנון דמויות -

Right now the meta is pretty focused on getting Critchance/critdam on top of elemental damage. Below is a list of things you might try and find on different slots. This is very generic, and pertains to all classes who want to maximize dps while maintaining a decent toughness.

List of terms:

Mainstat: dex, str, int, based on your class Reqs

mainstat/vit: Rolls for BOTH Mainstat and Vit on one piece.

Sock: Sockets

resall: +Resistance to All Elements

ias: increased attack speed

spender damage: Your main abilities damage, like Frozen Orb, Cluster Arrow, Condemn, etc. etc.

Note: Int-focused characters should focus on Armor instead of All resists for primary affixes. This is due to their naturally high Int/res levels (1:10 Resall to Int. i.e. 1 int gives .1 Resall)

Note 2: Monks can roll Cost reduction or Spirit gen, someone with more knowledge can make a better suggestion down below, due to "One With Everything". It should be noted that if you are going to run "One With Everything" To focus your Secondary attributes into 1 resist as much as possible.

The stat focus:

Helm: Crit chance; mainstat/vit; sock. Andariels is a great helm and can provide a lot of bonuses on top of the above.

Shoulders: mainstat/Vit; resall; spender damage

Chest: 3sock; mainstat/vit; resall

Amulet: Crit; Critdam; Elemental% (Fire, lite, holy); mainstat;

Bracers: Crit%; Elemental%; mainstat/vit, I think currently the best bracers are a good trifecta Reapers Wraps with a Nemesis in your inventory

Gloves: crit%; crit dam% ; if ya can, grab magefist, or Stone Gauntlets, etc, for fancy effects

Pants: 2sock; mainstat/vit; resall

Belt: For lightning Damage: Get a thundergods. For everything else, roll a Fleeting Strap/Hellcat/Harrington. Stats: Ias; Str/vit; resall

Rings: Crit%;Critdam;IAS;Mainstat. Should probably look into getting a Ring of Grandeur and a SoJ

Boots: Mainstat/vit;resall;movespeed/ spender damage

weapons: ALWAYS SOCKET AND MAINSTAT; Emeralds 100% of the time.

Shield: Crit%; mainstat/vit; block chance; resall

Now once you get all of this you should be sitting around 50% crit with about 350-400% critdam. This will dramatically increase your damage overall (not just your sheet dps). Afterwards you can socket for your mainstat or for resall in your gear depending on your base resists after acquiring all this gear.

http://www.reddit.com/r/diablo3/comments/239mj3/what_to_look_for_in_your_items_stats_current_meta/

פורסם

אני חושב שזה אחלה קווים מנחים - אפשר גם להוסיף לזה Source של ויזארד שיכיל

+dmg

+Elemental%

+Mainstat

+Crit%

פורסם

משחק דיי הרבה בזמן האחרון, פאראגון מאה בערך. croyd#2503

פורסם

למי שלא יודע מה ההבדלים בין רמות הקושי -

VZ7h8Dr.png

פורסם

יש לי wizard ב-lvl 55 שאני עובד עליו (כי DH זה חרא כאמור) ואין לי מושג כמה אני יעיל ב-XP וכמה אפשר לשפר אם בכלל - יש איזה קצב מצופה, משהו להשוות לפיו?

בינתיים כל מה שעשיתי זה לנסות בכמה רמות קושי וב-Expert ב-Adventure אני מגיע לאזור ה-35 מליון לשעה. זה גבוה/נמוך/הגיוני?

קחו בחשבון שיש ציוד סה"כ טוב, וזה כולל כמובן 35% בונוס מרובי בקסדה + hellfire ring עליי ועל ה-follower.

פורסם

קצת עזרה לא תזיק לי :-)

YoNi #1771

פורסם

שלום.

הסיפור שלי עם דיאבלו:

אימא שלי קנתה לי את דיאבלו I במכירת חג מולד 1995 ב-ארבל מחשבים בבניין כלל, יש לי את הדיסק ללא שריטות ופועל חלק (נקישה על עץ), דף אחורי לאריזה עם כל המשחקים של בליזרד שיצואו עד אז ומשחק שבתכנון ודף קדמי, כל זה נשמר עד היום אבל אחת החוברות הייתה גדולה מאוד ובלטה לי מתוך מדף המשחקים לכן זרקתי אותה היה בחוברת פרוט רחב על כל היצורים, הקסמים וכו'... במשחק. אחר כך קניתי בדמי הכיס שלי את התוסף אש הגיהינום בזאב מחשבים בקניון מלחה, בקופסת התקליטור נשאר לי עד היום דף מקופל לשניים רק עם התוספות ל-דיאבלו I דף אחורי וחוברת של כל המשחקים של בליזרד ו-סיירה, בחוברת רשום שהמשחק בפיתוח דיאבלו II אמור היה לצאת בשנת 99. אחרי זה עמדתי ראשון בטור במכירה המוקדמת חיקיתי לחנות באג ברחוב הילל שתפתח וקניתי עכבר של סטיל סרייס, פד לעכבר, חולצה, אוזניות ואת המשחק דיאבלו III (נשאר לי היום רק העכבר והמשחק, (החולצה עברה יותר מדי כביסות ונזרקה, האוזניות כבר לא משהוא לאומת מערכת השמע שכתובה במפרט שלי והפד זז כל הזמן כשאני משתמש בעכבר), אחרי זה הופיעה לי פתאום השגיאה הבאה:

- - תגובה אוחדה: - - -

מה אני צריך לעשות עם השגיאה: Your Diablo III account is fully upgraded

בבקשה תזרו לי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים