עבור לתוכן

Firefox 3 - התוספים שלכם

Featured Replies

פורסם

סגרתי את החלון עם הדיון הזה וניסיתי - לא עבד.

אז כנראה שזה חלק מ-tab mix plus, תוסף שהוא במילא חובה.

• תגובות 3.1k
  • צפיות 388.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אף אחד לא מרגיש ש TMP מאיט את הפתיחה \ סגירה של טאבים ?

פורסם

מה זה התוסף הזה פה שדובר עליו של הHW?

פורסם

לא מרגיש שום דבר מיוחד.

כמה לאט זה קורה?

פורסם

לא הבחנתי בשינוי לרעה,

מבחינתי ה TMP הוא תוסף must לדפדפן

גם אם היה מאט לי אותו הייתי משאיר אותו

פורסם

זה לא כזה משמעותי אבל זה מעצבן.

נסו לפתוח ולסגור טאב עם הכפתור האמצעי ואז לנטרל את התוסף ולעשות את זה שוב

פורסם

למה לפתוח טאב עם כפתור אמצעי כשאפשר לפתוח אותו עם השמאלי (ובעזרת ה TMP הוא יפתח בטאב חדש ולא יגרוס את הקיים) ?

פורסם

אני לא מכיר את כל הפונקציות של TMP , אני פותח טאב חדש עם קליק על קישור עם הכפתור האמצעי (וסוגר עם קליק על אותו טאב עם הכפתור האמצעי)

פורסם

אוקי,

כנס להגדרות של TMP וחפש את כל המניפולציות שאתה יכול לבצע על טאבים (אם אני זוכר נכון זה היה בהגדרות העכבר שם)

אני הגדרתי פתיחת טאב חדש מימין לאחרון באמצעות לחיצה על עכבר שמאל.

סגירת טאב באמצעות לחיצה כפולה על הטאב.

התעסקתי עם זה בזמנו לא מעט עד שמצאתי

מזל שהביטא של TMP השאיר את כל ההגדרות הישנות והמוכרות שלי

פורסם

כמה שלי:

New Tab Button on Tab Right

נותן את הכפתור הטאב חדש המוכר של IE7 :)

זה פשוט מעביר את כפתור ה NEW TAB שקיים כבר (אם אתה משתמש ב TMP ומגדיר שיהיה קיים :P)

מהקצה השמאלי (איפה שהוא הכי הגיוני) למימין לטאב האחרון (וזה נראה ממש לא נוח, המקום ההגיוני לי הוא בקצה השמאלי)

מכיוון ש All in one gestures עדיין לא מותאם ל FF3, ועדיין לא החלטתי אם אני רוצה להשתמש ב nightly tester tools,

יש למישהו תוסף שיאפשר גלילת עכבר בין הטאבים הפתוחים? (בעת ריחוף + גלילה מעל הטאבים הפתוחים --> הטאבים מתחלפים)

זה פיטצ'ר אדיר שהיה כמעט הסיבה היחידה שהייתי משתמש ב All in one gestures , וצריכים להטמיע אותו נייטיבית בפיירפוקס לדעתי.

(הסיבה השניה היו ה-gestures לback ו - forward שגם אליהם אני מתגעגע בינתיים (עד ש All in one gestures יתעדכן לתמוך ב FF3)

עריכה:

Version 0.10.0 is compatible with Firefox 3.

http://pagesperso-orange.fr/marc.boullet/ext/extensions-en.html

:D

פורסם

KIDNEY STONE - רשמת:

מכיוון ש All in one gestures עדיין לא מותאם ל FF3, ועדיין לא החלטתי אם אני רוצה להשתמש ב nightly tester tools,

יש למישהו תוסף שיאפשר גלילת עכבר בין הטאבים הפתוחים? (בעת ריחוף + גלילה מעל הטאבים הפתוחים --> הטאבים מתחלפים)

זה פיטצ'ר אדיר שהיה כמעט הסיבה היחידה שהייתי משתמש ב All in one gestures , וצריכים להטמיע אותו נייטיבית בפיירפוקס לדעתי.

(הסיבה השניה היו ה-gestures לback ו - forward שגם אליהם אני מתגעגע בינתיים (עד ש All in one gestures יתעדכן לתמוך ב FF3)

אני רוצה לציין שאם אינני טועה, פיצ'ר זה קיים גם בTMP. תבדוק!

פורסם

נכון.

[attachment deleted by admin]

פורסם

ואללה, צודקים...

אבל בכל מקרה מצאתי (ערכתי את הודעתי הקודמת) גרסה מתאימה ל FF3 של all in one gestures והתקנתי.

הייתי מסיר אותה ומשתמש בגלילה בין הטאבים של TMP, אבל אני מן הסתם משתמש בה גם בשביל ה gestures :) ולא רק בשביל גלילה בין טאבים.

פורסם

למרות שמצאת, אולי שווה לך לנסות את FIRE GESTURES, נראה שהוא מטפס יפה במספר ההורדות, יכול להיות שיש לזה סיבה טובה.

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/6366

פורסם

תתחדש על האווטר ראין :)

ניסיתי אותה והיא לא מעבירה לי לטאב שאני גולל אליו אחרי לחיצה על עכבר ימני :-\

עריכה:

משום מה פתאום זה עובד...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים