פורסם 2008 בדצמבר 1516 שנים איך עלית על זה?http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all-beta.htmlמה אתה ילד?לא מתקין גרסאות בטא והשאלה היתה לגבי הגרסא הרשמית.מצידי אפשר לנעול את הדיון בעניין הזה.תודה
פורסם 2008 בדצמבר 1516 שנים מה אתה ילד?אני ילד?תלמד לקרואמצידי אפשר לנעול את הת'רד.שמת לב שזה ת'רד של 90+ עמודים של עוד הרבה אנשים חוץ ממך?
פורסם 2008 בדצמבר 1516 שנים מה הקשר לילד? לי היה בזמנו פיירפוקס 4 פרה אלפא ועכשיו יש לי פיירפוקס 3.2 פרה אלפא על המחשב, זה לא אומר שאני ילד.אני לא רואה סיבה (חוץ מחוסר תאימות להרבה תוספים) למה לא להתקין פיירפוקס בטא.
פורסם 2008 בדצמבר 1516 שנים תן דוגמא, למעשה בגרסאות ה"רישמיות" זה יותר נפוץ שיש באג קריטי ומשחררים ימים אחדים אחרי זה גרסא "רשמית" חדשה.לא זכור לי על באגים קריטיים, בגרסאות בטא.
פורסם 2008 בדצמבר 1516 שנים בזמנו הורדתי 3.1A2 אחרי שהיית נכנס לאתר מסויים לא היית יכול ללחוץ על השורת כתובות יותר+הכל היה נתקע בתוכנה בערךהפתרון היחיד היה לסגור דרך TASK MANAGER---בכלל לדעתי להשתמש בALPHA זה חסר תועלת. לרוב בקושי יש משהו חדש אם בכלל ואתה מקבל חזרה רק באגיםאני אישית משתמש רק בPRE BETA
פורסם 2008 בדצמבר 1516 שנים ואם נחזור לנושא...יש תוסף בשם stealther שהפעלתו גורמת לכך שלא ישמרו עוגיות, היסטוריה, היסטוריית הורדות,היסטוריית כתובות וכד' ולאחר מכן ניתן לכבות אותו ולחזור לעבודה רגילהיש לשים לב שבזמן השימוש בתוסף עלולה להיות בעיה באתרים שדורשים שימוש בעוגיותוהאמת, לא כזה ברור לי למה לעבור לגרסאות בטא ודומיהן. הרי אין משהו שבאמת חסר לי בדפדפןושעכשיו יהיה בבטא, אז למה לא לחכות עד שתצא גרסא רשמית וזהו?אבל טוב נו, על טעם ועל ריח...
פורסם 2008 בדצמבר 1516 שנים יש תוסף שמאפשר הפעלה של חלון (לא לשונית) אחד בפרופיל משתמש אחר מהפרופיל של שאר החלונות?
פורסם 2008 בדצמבר 1516 שנים אתה לא צריך תוסף בשביל זה.http://lifehacker.com/software/firefox/geek-to-live--manage-multiple-firefox-profiles-231646.phpיש לי כמה קיצורי דרך לפיירפוקס, כל אחד פותח את פיירפוקס בפרופיל אחר (לימודים, כללי, מינימלי)אין בעיה לפתוח כמה פרופילים במקביל (כלומר כל פרופיל בחלון משל עצמו, כולם פתוחים במקביל)
פורסם 2008 בדצמבר 1516 שנים יש לך תגובות מוכנות בCOPY PASTE? ;D איך אתה מספיק להגיב כ"כ מהר? תודה רבה אני אבדוק את הקישור שהבאת.עריכה: מי לכל הרוחות מסביר ריבוי פרופילים עם שמות מבאפי?
פורסם 2008 בדצמבר 1616 שנים מחפש תוסף או אפשרות, שאני יוכל לפתוח את הכל הלינקים שיש בעמוד הנוכחי, או שתראה לי את כל הלינקים ואני יסמן מה אני רוצה ומה לאתודה מראש
פורסם 2008 בדצמבר 1616 שנים אני משתמש בLINKIFICATION שהופכת את כל הכתובות בדף לקישורים. יש עוד תוסף שמאפשר הפיכת כתובת לקישור אם הסמן מרחףמעליה, אמור להפחית שימוש במעבד. תחפש בתר'ד כבר דנו בזה לפני כמה עשרות עמודים.
פורסם 2008 בדצמבר 1616 שנים אני מחפש תוסף שכשאני מסמן מילה מסוימת באנגלית , הוא יפתח חלון קטן ויראה לי את פירושה בעברית , היה לי פעם תוסף כזה אבל נראה לי שמחקתי אותו בטעות ואני לא זוכר איך קוראים לו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.