פורסם 2008 ביולי 1017 שנים מה שאומר בעצם שה-MASTER PASSWORD בעצם מונע גם שימוש בססמאות השמורות.ולגבי השאלה המקורית, הפתרון שמצאתי ברשת לאבטחת הפרופיל שמירתו על מחיצה של TrueCrypt.
פורסם 2008 ביולי 1017 שנים מה שאומר בעצם שה-MASTER PASSWORD בעצם מונע גם שימוש בססמאות השמורות.מה? לא.הוא מונע רק את זה.
פורסם 2008 ביולי 1017 שנים הכוונה שלי היא שבהתחלה חשבתי שהוא מונע גישה לניהול הסיסמאות בלבד באפשרויות השועל, כמו צפיה, עריכה וכו'.אבל התברר לי שהוא מונע גם שימוש בסיסמאות, כחלק מה מהגלישה.
פורסם 2008 ביולי 1217 שנים במזל"ט התקנתי עכשו את הFF3 ( לי) שאלה: כבר יש איזה גירסה נורמאלית לTMP או רק הגירסאות שהביאו פה בתחילת הדיון? (ואם משהו יוכל לתת לי לינק חדש אני אודה לו מאוד, כי כבר איבדתי את העמוד שבו ראיתי את הקישור האחרון )
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים הגדרתי לדפדפן באפשרויות של הלשוניות שיפתח לשונית חדשה ב"דפים חדשים יפתחו.. " - והוא לא פותח לי לשונית חדשה באותו דפדפן שכרגע אני עליו, הוא הולך לאחרים שפותחים ופותח שם!איך אני עושה ומגדיר לו שיפתח כל הזמן בדף הנוכחי שפתוח כאן בקליק אחד פשוט? (ככה שלא יפתחו כל הזמן עוד ועוד דפדפנים, ויהיה רק לשוניות)תודה
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים יש בTMP אופציה של ENABLE SINGLE WINDOW MODE תסמן אותה, אם לא מותקן לך TMP אז תתקין!
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים TAB MIX PLUSאוקי.הורדתי והתקנתי, verision 0.3.6 שתומכת כביכול ב3.0a5, וזה לא עובד. (יש לי גם את התוסף ההוא שמכריח להתקין תוספים שלא תומכים בגירסה.. ) - זה לא עוזררואים שהוא מותקן, אבל אני לא רואה אותו בשום מקוםשאני עושה אפשרויות זה לא עושה שום דבר.
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים אני מחפש תוסף שמאפשר לכתוב רק באנגלית בשורת הכתובות.רעיון גאוני-למישהו יש משו כזה?
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים מה גאוני בזה בדיוק?זה מבטל לי את האפשרות כשאני רוצה להכנס לספורט5, לרשום ספורט5 ולהגיע ישירות לאתר.בקיצור, מיותר לגמרי.
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים מה גאוני בזה בדיוק?זה מבטל לי את האפשרות כשאני רוצה להכנס לספורט5, לרשום ספורט5 ולהגיע ישירות לאתר.בקיצור, מיותר לגמרי.תגיד לי - מישהוא הכריח אותך להשתמש בזה?מה זה התגובה הזאת?בכל מקרה,אני גם אשמח לתוסף שכזה.MuTaTiOn.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.