עבור לתוכן

Firefox 3 - התוספים שלכם

Featured Replies

פורסם

הייתי מעוניין לדעת על דרך \ תוסף שהופך TAB מסויים לחלון בגודל לפי בחירה במקום על כל המסך.

זאת אומרת להיות בטאב X , להקטין אותו לחצי חלון ולראות ברקע את טאב Y

בעצם פונקציונאליות של עוד חלון פיירפוקס אבל בטאב.

• תגובות 3.1k
  • צפיות 387.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני רוצה להמליץ על שני סקריפטים נחמדים ל-GM:

1. סקריפט שמוסיף כפתור ניגון ללינקים לסרטונים ב-YOUTUBE, מאפשר צפייה בסרטונים ללא צורך בכניסה ל-YOUTUBE ומעבר מיותר בין דפים - Youtube inline watcher

2. סקריפט שמוסיף כפתור ניגון מבוסס פלאש לקבצי MP3 ומאפשר לנגן אותם בסטרימינג, ללא צורך בהורדה - Inline Mp3 Player

Youtube inline watcher

sshot-2.png

Inline Mp3 Player (WordPress version)

sshot-3-1.png

פורסם

למה באתר NRG (מעריב) אף פרסומת פלאש לא נחסמת?

למרות שיש לי Adblock plus (+פילטר EasyList)

זה רק אצלי?

לחלופין, איך אני חוסם את זה ידנית?

פורסם

אני רוצה להמליץ על שני סקריפטים נחמדים ל-GM:

1. סקריפט שמוסיף כפתור ניגון ללינקים לסרטונים ב-YOUTUBE, מאפשר צפייה בסרטונים ללא צורך בכניסה ל-YOUTUBE ומעבר מיותר בין דפים - Youtube inline watcher

2. סקריפט שמוסיף כפתור ניגון מבוסס פלאש לקבצי MP3 ומאפשר לנגן אותם בסטרימינג, ללא צורך בהורדה - Inline Mp3 Player

Youtube inline watcher

sshot-2.png

Inline Mp3 Player (WordPress version)

sshot-3-1.png

איך להוסיף את הסקריפטים האלה?

פורסם

למה באתר NRG (מעריב) אף פרסומת פלאש לא נחסמת?

למרות שיש לי Adblock plus (+פילטר EasyList)

זה רק אצלי?

לחלופין, איך אני חוסם את זה ידנית?

תחסום /cache/banners/*

פורסם

אהלן וערב טוב לכולם,

משום מה, אני לא מצליח להוריד קבצים עם FF - אני לוחץ על "Save file" והחלון פשוט נסגר, בלי שיש לי האופציה לבחור לאן להוריד - מאוד מעצבן.

אני מניח שאני יכול לפתור את הבעיה עם מנהל הורדות שיחליף את זה המעאפן כנראה של FF3, השאלה היא איזה? יש למישהו המלצה?

תודה.

פורסם

יכול להיות שזה ביגלל שמוגדר לך (ברירת מחדל) לשמור אוטומטית לDESKTOP (ברירת מחדל) ולא לשאול לאן להוריד?

פורסם

לא, מכיוון שאז הייתי רואה באר של ירידה של הקובץ והוא היה מופיע על הדסקטופ, מה שלא קורה בפועל.

פורסם

תוסף - עכשיו אני הולך לבדוק אם הוא גם עובד, ואם כן, אז תודה רבה :xyxthumbs:

פורסם

רציתי להמליץ על תוכנה..זה לא באמת תוסף אלא זה משהו שיושב ב TRAY, וברגע שהוא מזהה אתר סרטונים שהוא מכיר, והוא מכיר כמויות עצומות, הוא מגדיל את מהירות ההורדה ובכך מקטין את ה BUFFERING.

זאת באמצעות פתיחת מספר חיבורים לשרת במקביל, כמו כל מנהל הורדה, רק שהוא עושה את זה לסירטוני סטרימינג שאי אפשר להוריד.

תנסו :xyxthumbs:

http://www.speedyitunes.com/en/

פורסם

^^^

נשמעת כמו תוכנה מאוד מעניין בעלת פוטנציאל עצום אך נראה כי זה יקח הרבה מהרוחב פס.

בכל מקרה, זה גם לא כל כך קשור לדיון הזה (אלא לתוכנה) אבל חפיף, תודה על השיתוף :)

פורסם

DownThemAll יודע להוריד סרטונים מיו-טיוב?

אם לא, למישהו יש המלצה על תוסך נחמד שעושה את זה?

פורסם

DownThemAll יודע להוריד סרטונים מיו-טיוב?

אם לא, למישהו יש המלצה על תוסך נחמד שעושה את זה?

הוא יודע להוריד..אבל הוא מוריד אותם בפורמט FLV..ככה שלרוב תצטרך להמיר אותם...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים