פורסם 2010 במאי 1415 שנים משהו קרה לי באתר YNET הכיתוב גדול ונעלם קטגוריות כמו בריאות מחשבים צרכנותגם כל התמונות נעלמומה לעשות?[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 במאי 1415 שנים בקשר לתמונות - לך ל Tools > Options > Content ותבדוק ש Load Images Automatically מסומן.בקשר לגודל כתב - תלחץ על CTRL ותשחק עם הגלגלת של העכבר.
פורסם 2010 במאי 1415 שנים הגדרות אגרסיביות מדי של Adblock ? נסה לנטרל את Adblock ולראות מה קורה.אם זה עוזר תבטל את החסימות "הפרטיות" ותפעיל רק את EasyList ו-IsreaList
פורסם 2010 במאי 1415 שנים בקשר לגודל כתב - תלחץ על CTRL ותשחק עם הגלגלת של העכבר.CTRL+0 (אפס) מאפס את גודל הטקסט באתר שאתה נמצא בו לגודל הדיפולטי, אין צורך לנחש עם גלגלת העכבר.
פורסם 2010 במאי 1515 שנים ביטלתי Adblock והכל חזר איך אני מחזיר אותו בלי הפרסומות רק? שמח שהפתרון הוא בסה"כ אדבלוק. נסה לבטל מסננים פרטיים ב-העדפות--> מסננים --> ותוריד את ה-V מהמסננים הפרטיים (אחד-אחד אם אתה רוצה לברר מיהו העבריין, או את כולם) כמו שמסומן בתמונה המצורפת. המלצה שלי: כמה שפחות מסננים פרטיים ! הם מאיטים את הגלישה. מספיק להיות מנויים ל-Israelist ואם גולשים לאתרי חול ל-Easylist.
פורסם 2010 במאי 1615 שנים תודה em28עוד משהואיך אני עושה שכל משהו שמנסה להכנס לפרופיל שלי בפירפוקס ידרש לתת סיסמא?
פורסם 2010 במאי 1615 שנים זה לא ימנע מאף אחד להיכנס לפרופיל שלו, זה ימנע ממנו רק להשתמש בסיסמאות השמורות.
פורסם 2010 במאי 2615 שנים חבר'ה,האם קיים תוסף שמעדכן את השעה באתרי חו"ל לשעה של הארץ?למשל, כשיוצא TORRENT באתר TL הוא מופיע לא בזמן שלנו.המון תודה מראש.
פורסם 2010 במאי 2715 שנים יש איזה תוסף שיודע לסנכרן את המועדפים עם אופרה לינק?Xmarks יודע לסנכרן סימניות/מועדפים בין דפדפנים ומחשבים, ועל הדרך גם לאפשר גיבוי ושחזור.
פורסם 2010 במאי 2715 שנים אני מחפש דווקא תוסף שיודע לסנכרן עם אופרה לינק כדי לסנכרן עם הפלאפון (אופרה מיני)להתקין אופרה על המחשב בשביל זה, זה לא פתרון... אני לא אוהב אותה, ולא מסתדר איתה...
פורסם 2010 במאי 2715 שנים אני מחפש דווקא תוסף שיודע לסנכרן עם אופרה לינק כדי לסנכרן עם הפלאפון (אופרה מיני)להתקין אופרה על המחשב בשביל זה, זה לא פתרון... אני לא אוהב אותה, ולא מסתדר איתה...נו, בסדר.בסלולרי כנס לכתובת http://mobile.xmarks.com/ והסימניות תהיינה שם.הצעה אחרת, (שתלוייה באיזה סלולרי יש לך ואם ניתן להתקין עליו את Fennec - הגירסה הסלולרית של פיירפוקס) , סנכרן דרך WEAVE.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.