פורסם 2009 באוקטובר 1416 שנים התקנתי, לחצתי על האייקון (מקש ימני של העכבר), הוא מזהה את זה כקובץ FLV, אני לוחץ עליו וכלום לא קורה
פורסם 2009 באוקטובר 1416 שנים tools->options->content->advancedתוריד את הV מmove or resize existing windowsגם תודה רבה!
פורסם 2009 באוקטובר 1416 שנים התקנתי, לחצתי על האייקון (מקש ימני של העכבר), הוא מזהה את זה כקובץ FLV, אני לוחץ עליו וכלום לא קורה הוא אמור לשלוח את ההורדה ישירות למנהל הורדות שמוגדר לך בFLASHGOT אם אין לך אחד מותקן הוא אמור לשלוח את זה למובנה בFF
פורסם 2009 באוקטובר 1416 שנים אמור -לא קורה. אני אתקין מנהל הורדות וננסה שוב (FLASHGET?).[br]פורסם בתאריך: 14.10.2009 בשעה 14:57:15טוב, עכשיו הוא מוריד, אבל קובץ של 4KB ולא את הסרטון עצמו - יש פתרון אחר אולי?
פורסם 2009 באוקטובר 1416 שנים אני ניסיתי עם הסרטון הראשון משמאל הוא אמור לשקול 24 מגהתוודא שאתה לוחץ PLAY על הסרטון (והוא ממש מנגן אותו) לפני שאתה לוחץ
פורסם 2009 באוקטובר 1416 שנים תודה - זו הייתה הבעייה. כנראה עד שלא לוחצים PALY הוא לא מזהה את הסירטון אלא רק את הקובץ תמונה.
פורסם 2009 באוקטובר 1516 שנים CTRL+H hehe.. תודה על הדרך- יש לי בעיה מוזרה לאחרונה בדפדפן. באופן כללי אם אני גורר (click n hold) טאב (מרשימת הטאבים) לתוך החלון/פריים עצמו של הטאב, אז הוא נפתח בחלון חדש של הדפדפן. הבעיה היא שזה קורה גם כשאני לא גורר את הטאב, רק שלא הצלחתי לאבחן מתי זה בידיוק קורה. מוזר ביותר.. מישהו נתקל בזה או מכיר הגדרה כזו או אחרת? (אני לא בטוח אבל יתכן שזה קשור ל-Tab mix plus)
פורסם 2009 באוקטובר 1516 שנים אהלן האפשרות המובנית בפיירפוקס לשמירת סיסמה יכולה לשמור רק שני שדות. כשיש שלושה שדות הוא מצליח לשמור רק שניים מהם. יש למישהו פתרון? תודה.
פורסם 2009 באוקטובר 1716 שנים יש המלצות לסקריפטים מעניינים ל-greasemonkey? http://userscripts.org/scripts/show/58207
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.