פורסם 2008 ביוני 2617 שנים תסלחו לי על ההקפצה, אבל הנושא לא כזה עתיק, והפוסט מאוד מאוד רלוונטי-מכמה דילרים וחנויות ששאלתי, מסתבר שאחוזי ההחזרה של ההארדיסק הנ"ל מאוד מאוד גבוהים, והם נוטים להרעיש.משום מה שמעתי על כמויות היסטריות של אנשים שקנו מאייבורי את הסיגייט, והחזירו אותו כי הוא לא היה תקין או הרעיש באופן מוגזם.הייתי ממליץ להתרחק מההרדיסקים האלו- תשקיעו עוד 50 שקל וקחו את ה 640GB החדש של סאמסונגשקט וקריר, אמין מאוד, ולפי מה שכתוב, ביצועיסט יוצא דופן.
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים תסלחו לי על ההקפצה, אבל הנושא לא כזה עתיק, והפוסט מאוד מאוד רלוונטי-מכמה דילרים וחנויות ששאלתי, מסתבר שאחוזי ההחזרה של ההארדיסק הנ"ל מאוד מאוד גבוהים, והם נוטים להרעיש.משום מה שמעתי על כמויות היסטריות של אנשים שקנו מאייבורי את הסיגייט, והחזירו אותו כי הוא לא היה תקין או הרעיש באופן מוגזם.הייתי ממליץ להתרחק מההרדיסקים האלו- תשקיעו עוד 50 שקל וקחו את ה 640GB החדש של סאמסונגשקט וקריר, אמין מאוד, ולפי מה שכתוב, ביצועיסט יוצא דופן.640?? התכוונת אולי 750?ותוספת של כ160 שקל?
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים תסלחו לי על ההקפצה, אבל הנושא לא כזה עתיק, והפוסט מאוד מאוד רלוונטי-מכמה דילרים וחנויות ששאלתי, מסתבר שאחוזי ההחזרה של ההארדיסק הנ"ל מאוד מאוד גבוהים, והם נוטים להרעיש.משום מה שמעתי על כמויות היסטריות של אנשים שקנו מאייבורי את הסיגייט, והחזירו אותו כי הוא לא היה תקין או הרעיש באופן מוגזם.הייתי ממליץ להתרחק מההרדיסקים האלו- תשקיעו עוד 50 שקל וקחו את ה 640GB החדש של סאמסונגשקט וקריר, אמין מאוד, ולפי מה שכתוב, ביצועיסט יוצא דופן.כפי שכבר אמרתי מי יודע כמה פעמים, לי אישית התקלקל אחד, אחרי חודש ושבוע של שימוש. עכשיו אני עם המחליף, מאותו דגם, ורק אחרי חודשיים מחקתי את הגיבויים של הישן.
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים קיים WD640אם אתה אומר אז סבבה, אבל דובר על סמסונג ולא על WDתשקיעו עוד 50 שקל וקחו את ה 640GB החדש של סאמסונג
פורסם 2008 ביוני 3017 שנים דיברתי על הדיסק הזה-http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1226עולה 70 שקל יותר מה 500 של סאמסונג, שזה משתלם מאוד מבחינת מחיר/נפח, שקט וקריר מאוד, וגם ביצועיסט על הדרך.
פורסם 2008 ביולי 117 שנים החסרון היחיד, בהנחה שהוא באמת שקט וקריר, הוא שיש לו 3 שנים אחריות, לעומת 5 בסיגייט
פורסם 2008 ביולי 117 שנים מה זה עוזר לי 5 שנות אחריות בסיגייט אם בסיגייט אני גם אצטרך לממש אותן?בהנחה שתצטרך לממש אותם, אז 5 שנים זה מעולה, במיוחד שמי יודע איזה כוננים יהיו עוד 5 שנים, במידה ויצטרכו להחליף...ומצד שני, מי אמר שלסמסונג לא תצטרך לממש את האחריות?
פורסם 2008 ביולי 117 שנים היום הזמנתי את הסיגייט, מקווה שלא יהיו שום תיקים ותקתוקים... :-\בעזרת השם, יום חמישי ה-HDD מגיע לחנות ואני כבר אקח אותו בדרך מהעבודה...
פורסם 2008 ביולי 117 שנים בהנחה שתצטרך לממש אותם, אז 5 שנים זה מעולה, במיוחד שמי יודע איזה כוננים יהיו עוד 5 שנים, במידה ויצטרכו להחליף...ומצד שני, מי אמר שלסמסונג לא תצטרך לממש את האחריות?פחות סיכויים ב-WD ובסמסונג - פשוט כי להם יש פחות פלטות.
פורסם 2008 ביולי 517 שנים קניתי מחשב לא מזמן עם דיסק של ווסטרן וגיליתי שהוא פגום. קיצר החנות נחמדה החליפו לי יחסית מהר עכשיו הכל בסדר.
פורסם 2008 ביולי 517 שנים אז בקיצור איזה HDD יוצא עם ידו על העליונה בת'ראד הזה ?Samsung 640GB ?Seagate 500GB[הדגם המדובר בתארד]או הWD500AAKS ?
פורסם 2008 ביולי 517 שנים דיברתי על הדיסק הזה-http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1226עולה 70 שקל יותר מה 500 של סאמסונג, שזה משתלם מאוד מבחינת מחיר/נפח, שקט וקריר מאוד, וגם ביצועיסט על הדרך. אפשר בבקשה הוכחה לכך שיש לו ביצועים טובים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.