עבור לתוכן

דת ואמונה - דיון מרוכז

Featured Replies

פורסם

כן,במים יש דגים נכון,אבל יש גם חיות ים נוספות!

סוסוני ים

נחשי ים

כוכבי ים

סרטנים

מדוזות

דו חיים

אלמוגים

פלנגטון(על כל סוגיו)

ועוד...

אבל באותה תורה בדיוק גם כתוב:

אל תשקצו את נפשותיכם בכל השרץ השורץ ולא תטמאו בהם ונטמתם בם / ויקרא יא 43

http://www.tora.us.fm/tnk1/prqim/t0311.htm#43

איסור אכילת שרצי היבשה:

http://www.tora.us.fm/tryg/mcwa/162.html

איסור אכילת כל השרצים כולם:

http://www.tora.us.fm/tryg/mcwa/164.html

שני הפסוקים קשורים זה בזה, וכל הלומד את התורה לפי סדר לא יתקל בבעיות.

זה כמו רופא שקובע: "אתה חולה סכרת, אסור לך לאכול סוכר" ואחר כך אומר לך ללכת לאכול בחנות המוכרת כל מיני סוגי מאכלים. מובן מאליו שיהיה עליך לאכול רק את המאכלים שאין בהם סוכר. הבנת?

[בגלל שכל מה שבים חוץ מהדגים זה שרצים, לכן משייכים את הקשקשת וסנפיר לדגים.]

• תגובות 2k
  • צפיות 160.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

כל מה שבמים חוץ מדגים זה שרצים?

ואני לתומי חשבתי שסרטנים,סוסוני ים ואלמוגים אינם שרצים.

פורסם

אני מניח שהתשובה היא

בתנך קראו להם שרצים למרות שלפי הביולוגיה המודרנית הם לא

פורסם

חבריה אני קורא קצת מהדיון הזה והגעתי למסקנה אחת, יש אמת גם במדע וגם בדת, כאילו זה לא נראה לכם קצת תמוהה ששני הצדדים טוענים שהם מייצגים אמת שאין ערורין עלייה ולמרות כל הטיעונים,העובדות ומה שבינהן אתם יודעים את מי אני הכי מעריך?, את אלו שבאים מ2 הצדדים ופשוט מנסים למצוא את חוסר הסתירה.

תבינו בנאדם קורא ספר תורה, הוא מבין, הוא רואה, הוא מודה שיש פה משהו שקשה להסביר, בתקופה כזאת, ספר כזה, פשוט מה שכל יצור אנושי צריך, ומצד שני המדענים שטוענים טענות שרובן אמת לאמיתה, וכל מי שיראה בעיניים ולא יפגין אטימות באמת יודה שמדובר באמת לאמיתה.

אז בקיצור כמו שאני מאמין ויודע שגם המדע וגם הדת מייצגים אמת, והמדע כגוף רנדומלי טרם הגיע למסקנות "חתומות", וגם הדת, כל פירוש הוא פירוש בפני עצמו לכתוב, למשל 6 ימי בריאה: נאמר פעם ש6 ימים של ישות בלתי ניתנת לתפיסה אינם 6 ימים של שבוע בעולם בני האדם, לכו תדעו, יש מסתורין בתורה, ויש בה אמת, וגם במדע ואני יכול להבטיח לכם את זה.

כל טוב.[br]פורסם בתאריך: 17.09.2008 בשעה 16:50:43

אני מניח שהתשובה היא

בתנך קראו להם שרצים למרות שלפי הביולוגיה המודרנית הם לא

reaper התכוונת לתורה לא לתנ''ך כולו, כתוב מן החי במים, שני המילים: דגים ושרצים כלל לא מוזכרות בפסוק או בקרבתו, מי שאומר שכן סתם טועה.

פורסם
מה עושה אדם שאין לו חוקי מוסר אלוהיים, כיצד הוא קובע מה מוסרי ומה בלתי מוסרי? אני כמובן מתעב פידופיליה, אך כמעט באותה מידה אני מתעב גם הומוסקסואליות או זאופילים [משיכה לבעלי חיים]. איני רואה הבדל מהותי בין השלושה [תמיד מדובר על גבר צעיר שיצריו בעורקיו והוא אינו מצליח לשלוט בהם].

גם כשאתה שוכב עם אשתך מדובר ב"יצר בעורקיך ואינך מצליח לשלוט בו". זה אומר שאין הבדל בין הומוסקסואלית להטרוסקסואליות, ביסקסואליות, פדופיליה זאופיליה וכו' ?

פורסם

כל מה שבמים חוץ מדגים זה שרצים?

ואני לתומי חשבתי שסרטנים,סוסוני ים ואלמוגים אינם שרצים.

ישנם דיני שרצים מפורטים , ותוכל למצוא אותם ב"משנה תורה" בהלכות מאכלות אסורות ברמב"ם [קיבלנו את פירטי ההלכות בעל פה, כמו איך להכין תפילין או מהם בדיוק החיות המותרות או האסורות למאכל].

פורסם

דיני שרצים ? ע"פ מי ? למה שנצטרך דיני שרצים בכלל ? הביולוגיה המודרנית מגדירה אותם מצויין.

פורסם

ישנם דיני שרצים מפורטים , ותוכל למצוא אותם ב"משנה תורה" בהלכות מאכלות אסורות ברמב"ם [קיבלנו את פירטי ההלכות בעל פה, כמו איך להכין תפילין או מהם בדיוק החיות המותרות או האסורות למאכל].

חבוב משנה תורה לרמב''ם אינה תורה מסיני ואני מאמין שאתה יודע את זה, ממילא ההלכות משתנות מדור לדור.

אגב תורה שבעלפה זה בכלל 6 סדרי משנה.

פורסם

אנא ממכם - חוסו על זמני. [אני כבר ציינתי בעבר שאני לא נכנס לדיונים[אפשר מידי פעם הסברים על פסוקים], בשביל זה יש שיעורי תורה,שאל את הרב...]

רוני, שים לב למה שאמרת:בדיוק כמו שיש מחקרים שלפיהם אנשים שינו את נטייתם המינית, יש גם מחקרים לפיהם אנשים נולדו עם הנטייה הזו (ראה את הכתבות שהביא רועי). האם זה אומר בהכרח שאחד המחקרים צודק והאחר טועה? לא. ייתכן בהחלט שפשוט חלק מהאנשים ככה, וחלק מהאנשים ככה. סביר להניח שנטייה מינית, כמו הרבה דברים, נובעת גם מההתפתחות העוברית, וגם מהחינוך והסביבה.

אני אישית מכיר מספר לא קטן של הומוסקסואלים ולסביות, ותאמין לי שלא התעללו באף אחד מהם בילדותו, וכולם גדלו בבית אוהב עם אמא ואבא ו-2.4 ילדים וכלב.

אני מסכים - אין הבדל בין הנטייה לרצוח לנטייה לפדופיליה, ולנטייה הומוסקסואלית. מה כן ההבדל? שאם אדם פועל לפי נטייתו, אז רצח ופדופיליה אסורים (כיוון שהם פוגעים באחרים) והומוסקסואליות לא.

אני לא מבין מה העניין של יוון. מישהו אמר שיוון הייתה מושלמת וטהורה? למזלנו חוקים התעדכנו והשתנו עם הזמן, וכן הבינו שיחסי מין בין בגיר לקטין הם (לרוב) ניצול. זכור גם שביוון רק לגברים העשירים הייתה זכות הצבעה, וגם עבדות הייתה דבר סטנדרטי...

אגב, אני אשמח אם תאמר לי איפה בתורה אסורה פדופיליה.

נטיות מולדות הן לא בהכרח פיזיות. סכיזופרניה היא פסיכיאטרית לחלוטין, והיא דבר מולד (בנוסף לכך שהסביבה יכולה לעורר אותה).

לא קיימים מחקרים המראים שאנשים נולדו עם הנטייה הזו. הקישורים שהוצגו אינם מציגים שום בסיס עובדתי מדעי, והמצביע עליהם ככל הנראה לא פתח אותם מעולם אלא רק הביט בכותרת.

כתבת שאתה מכיר הומואים שלא התעללו בהם. שים לב להגיון שלך: אני הצבעתי על מספר אנשים שהנטייה המינית שלהם השתנתה בהתאם למאורעות שחוו וזאת כדי להוכיח שהנטייה היא בראש ובראשונה פסיכולוגית. ומה אתה עושה? מצביע על הומואים שלא חוו מאורעות כלשהם. הרי מספיק מקרה אחד כדי להוכיח את מקור הנטייה המיני - פסיכולוגי.

קבעת שהומוסקסואליות אינה פוגעת ופידופיליה כן? הסברתי לך כבר שביוון העתיקה ילדים היו גודלים עם פידופילים ולא הרגישו "פגועים". בימינו קיים ארגון אמריקאי המבקש להתיר פידופיליה בחוק, בהסכמת האיש והילד... לא אתפלא אם בעתיד יתיר החוק הליברלי גם את חופש המין בין קטינים, את הפידופיליה, בדיוק כמו שהיה ביוון העתיקה "האינטלקטואלית והליברלית". הכל בהסכמה כמובן...

סכיזופרניה היא פיזית, אך היא לא מחלה מוגדרת. נטייה מינית היא בהחלט מוגדרת [בין גבר לבני מינו, לאשה, לילדים, לחיות וכן הלאה].

חבוב משנה תורה לרמב''ם אינה תורה מסיני ואני מאמין שאתה יודע את זה, ממילא ההלכות משתנות מדור לדור.

אגב תורה שבעלפה זה בכלל 6 סדרי משנה.

שישה סדרי משנה הם התורה שבעל פה שניתנה מסיני. התלמוד [גמרא] פירט את סדרי המשנה ומקורן מן המקרא, ואלו נכתבו בלשון ברורה לכל נפש בספרי "משנה תורה" להרמב"ם.

תראה totah אתה יכול לקבל את מה שאני אכתוב וגם לא.

אתה בכלל לא לומד תורה, הרבה מושגים לא ידועים לך, והכי גרוע אתה מראה שאתה מציג את התורה .

חבל מאוד [אתה תתן על זה דין וחשבון בשמים]

פורסם

אני לא מציג כלום אני פשוט לא מבין אם כבר יש פירוש למה לפרש גם אותו.

פורסם

לפי ההודעות שלך אתה נראה כאחד שבא כדעת התורה ,שהרבה פעמיים זה נוגד אותה לחלוטין.

כפי שאתה יודע הדורות מתחלשים ולכן יוצאים ספרים שכל אדם יוכל להבין [בלשון ברורה לכל נפש,אבל כיום הדור ממש חלש ואפילו צריך להוציא את דברי הרמב"ם בלשון עוד יותר ברורה]

פורסם

לא קיימים מחקרים המראים שאנשים נולדו עם הנטייה הזו. הקישורים שהוצגו אינם מציגים שום בסיס עובדתי מדעי, והמצביע עליהם ככל הנראה לא פתח אותם מעולם אלא רק הביט בכותרת.

הרגע הוכחת שאתה בעצמך רק הבטת בכותרת ולא קראת את הכתבה. שים לב:

http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-2700335,00.html

ב-1991 פרסמה הגנטיקאית אן מויר את ממצאי מחקרה, שאיששו את מה שהיה ידוע שנים רבות ההומוסקסואליות נמצאת בגנים.

זו כמובן רק שורה אחת, בהמשך הכתבה היא מציינת הרבה מחקרית והסברים.

כתבת שאתה מכיר הומואים שלא התעללו בהם. שים לב להגיון שלך: אני הצבעתי על מספר אנשים שהנטייה המינית שלהם השתנתה בהתאם למאורעות שחוו וזאת כדי להוכיח שהנטייה היא בראש ובראשונה פסיכולוגית. ומה אתה עושה? מצביע על הומואים שלא חוו מאורעות כלשהם. הרי מספיק מקרה אחד כדי להוכיח את מקור הנטייה המיני - פסיכולוגי.

אתה אמרת שיש הומוסקסואלים שנטייתם נוצרה עקב התעללות, ומכאן זוהי הוכחה שזוהי נטייה שאינה מולדת. אני רק הראיתי שיש הומוסקסואלים שנטייתם כן מולדת. חוץ מזה, כמו שאמרתי - יש כאלה ויש כאלה.

קבעת שהומוסקסואליות אינה פוגעת ופידופיליה כן? הסברתי לך כבר שביוון העתיקה ילדים היו גודלים עם פידופילים ולא הרגישו "פגועים". בימינו קיים ארגון אמריקאי המבקש להתיר פידופיליה בחוק, בהסכמת האיש והילד... לא אתפלא אם בעתיד יתיר החוק הליברלי גם את חופש המין בין קטינים, את הפידופיליה, בדיוק כמו שהיה ביוון העתיקה "האינטלקטואלית והליברלית". הכל בהסכמה כמובן...

סכיזופרניה היא פיזית, אך היא לא מחלה מוגדרת. נטייה מינית היא בהחלט מוגדרת [בין גבר לבני מינו, לאשה, לילדים, לחיות וכן הלאה].

לא נתת לי שום הסבר (רציונלי) לכך שהומוסקסואליות היא פוגענית. אני כן הסברתי מדוע פדופיליה היא פוגענית. זה שביוון הקדומה לא ידעו את זה (או שכן ידעו והתעלמו) לא אומר שזה היה נכון.

לא הבנתי את המשפט שלך לגבי סכיזופרניה. מה זאת אומרת פיזית? סכיזופרניה היא הפרעת נפש. מה זאת אומרת לא מוגדרת? היא מוגדרת היטב ע"י פסיכולוגים. אמנם יש הרבה סוגים של סכיזופרניה ויש הרבה רמות שונות, אבל אותו הדבר נכון לגבי נטייה מינית.

פורסם

אתה שוב פעם מציג קישורים לכתבות של צהובונים וקובע עובדות על פי הכותרות. ה"מחקרים" המוצגים במאמר אינם אלא סקרים חברתיים [שבל נשכח, נעשו באופן מאוד לא אובייקטיבי על ידי מי שדעותיהם נטויות להוכיח בכל מחיר שאין להומוסקסואלים בחירה]. רק אוויל יבלבל בין אלו לבין מדע. אני חוזר ומדגיש: לא נמצא עדיין בכל הדי-אנ-אי או המח האנושי מקטע הקובע למה אדם ימשך. דבר שכזה הוא בלתי אפשרי, היות והמשיכה המינית היא מוטה תרבותית.

התעוררות מינית קיימת מבחינה ביולוגית בכל יצור חי, אך המשיכה המינית הינה נלמדת.

המשיכה המינית תלויה בפסיכולוגיה - כאשר נפש האדם מושפעת מהחינוך והסביבה. יש לי הוכחה לכך, היות ונתונים מראים שילדים שהותקפו מינית בילדותם [או חוו חוויה מינית לקויה] מפתחים נטייה שכזו [אם הנטייה המינית היתה ביולוגית, שום חוויה טראומטית-פסיכולוגית לא היתה יכולה לשנות את הנטייה המינית].

איני רוצה לומר זאת, אך עלי להודות באמת. לידיעתך, גם גבר סטרייט יכול להפוך להומוסקסואל אם יחנכו אותו מגיל קטן למיניות שכזו. האדם נמשך באופן טבעי למה שהוא מכיר ולמה שהוא רואה. אם לכל האנשים לא היו אוזניים, אז אדם עם אוזניים היה נראה דוחה ומוזר [ואף אחד לא היה נמשך אליו מינית]. רק ללמדך שהמשיכה המינית היא משיכה נלמדת, פסיכולוגית. חשוב על כך: האם גבר ממוצע היה נמשך לאשה שאין לה אף? מובן שלא. כעת תאר לעצמך מציאות בה לכל בני האדם אין אפים [קרי אף]. מובן שהגברים והנשים היו ממשיכים להמשך מינית אלו לאלו, כאשר זו המציאות היחידה שהם מכירים. או אז, אם היו מראים להם גבר או אשה עם אף, הם מיד היו נגעלים ושואלים "מהו הדבר המוזר והמחורר הזה שיוצא מראשם?"

גם כיום, לכל בני האדם אוזניים בעלות צורה מוזרה, מכוערת ומפותלת. ובכל זאת אין הדבר מגעיל אותנו או פוגע במשיכה המינית שלנו כי התרגלנו לקיומם של אוזניים. אילו היה רואה אותנו אדם ממציאות שונה שבה אין לאנשים אוזניים, הוא היה נגעל למראה האפרקסת היוצאות מראשנו. מכאן ההוכחה שהמשיכה המינית היא פסיכולוגית ולא ביולוגית, ותלויה בחינוך החברה והילדות.

ישנן גם הוכחות עובדיות לכך.

1] שיעור רחב של ילדים שהותקפו מינית בילדותם על ידי גברים, פיתחו נטייה מינית הומוסקסואלית בבגרותם [הסיבה הפסיכולוגית לכך, היא שהם חשו שגברים נמשכים אל גופם, שזו דרכם הטבעית, ובמילא פיתחו הם נטייה הומוסקסואלית בהתאם לכך].

2] מרבית ההומוסקסואלים עברו ילדות לא שגרתית [הורים בעייתיים, חוסר תקשורת וחברה וכדו'], וכמעט כולם חוו חוייה מינית קודרת בבגרותם [תוך היכרות לא-נכונה עם מיניות לראשונה בחייהם].

3] ישנם גברים מבוגרים שפיתחו נטייה הומוסקסואלית על ידי חיפוש "דבר חדש", ומתוך התעסקות רבה מידי בזימה. אנשים שהיו פתוחים למיניות חדשה, גילו בעצמם נטייה שכזו, מתוך חיפוש אחר ריגוש ושינוי בחיי המין שלהם. לבסוף איבדו הם כל נטייה מינית כלפי נשים.

4] מרבית הגברים שחוו "מעשים מגונים" בבתי-הסוהר באופן שיטתי, פיתחו נטייה מינית הומוסקסואלית, ובחרו בחיים הומוסקסואליים לאחר יציאתם מבית הסוהר.

5] מבחינה מדעית לא ניתן לאבחן ביולוגית שום גורם גנטי שונה בין הומוסקסואלים להטרוסקסואלים, הם זהים מכל בחינה ביולוגית.

6] מבחינה פסיכולוגית עובדתית, הנטייה המינית ההומוסקסואלית זהה לנטיות מיניות אחרות הקיימות בבני אדם כמו משיכה לילדים או לבעלי חיים. הסיבה היחידה שהוציאו את הנטייה ההומוסקסואליות מלקסיקון ההפרעות-הנפשיות היה מכיוון שהתגלו אנשים רבים עם התופעה, ולא מכיוון שמחקרים הצביעו אחרת. בצורה זהה, גם ביוון העתיקה התייחסו לפידופילים כתופעה רגילה וזאת בשל האנשים הרבים בעלי התופעה, מה שהפך לנורמה חברתית.

אני יכול לומר לך בוודאות גמורה ששום נתון מדעי חדש לא התגלה, שיוכיח שהתופעה היא ביולוגית ולא נפשית. בעבר היתה מוכרת התופעה כמחלה נפשית בכל ספרי הפסיכולוגיה, אך מכיוון שנוצרה פתיחות בנושא, והתגלו בעלי נטיות רבים, החליט הממסד להוציא את הנטייה מהלקסיקון הפסיכולוגי. כך עובדת הפוליטיקה. בעבר, היו פדופילים רבים ביוון העתיקה [כלומר אנשים הנמשכים לילדים קטנים], וגם שם, כבר לא התייחסו אנשים לנטייה הפדופילית הזו בתוך מחלה נפשית וגברים היו מחזרים אחר ילדים קטנים. ורק כדי שתבין עד היכן הדברים מגיעים, המילה פדופיליה הגיעה מיוון ופירושה הוא "אהבת ילדים"...

המשיכה המינית של גבר לבני מינו זהה למשיכה המינית של גבר לילדים או לבעלי חיים [וסטיות מיניות אחרות]. איני מדבר כעת על הסבל והנזק הנגרמים על ידי סוטים אלו [בין אם זה בהסכמה ובין אם לאו], אני בסך הכל משווה את התופעה הנפשית הקיימת בשניהם. התופעה הנפשית הינה זהה.

אתה יודע כיצד מטפלים בפידופילים בבתי הסוהר עד ימינו? נותנים להם תרופות שמדכאות כל חשק מיני...

ההוכחה הניצחת לכך שהתופעה היא פסיכולוגית, היא בעובדה הידועה שבעלי נטיות הפוכות לרוב מדווחים על תקיפות מיניות שנעשו בגופם בילדותם. מקרים כאלו גרמו לאותם אנשים להרגיש, בתת-המודע שלהם, שגופם חביב על גברים יותר משעל נשים ושזוהי דרך רבייתם. אצל בעלי נטיות הפוכות מופיעה שוב ושוב חוויה מינית לא טובה בילדות.

במחקר בשם 'קורבנות תקיפה מינית אצל בנים' בדקו החוקרים ג'ונסון ושרייר שלוש מאות נערים, שארבעים מהם עברו תקיפה מינית בילדותם. מתוכם קרוב למחצית [47%] היו הומוסקסואלים ו-10% נמשכו לשני המינים. בקרב מאתיים שישים הילדים שלא עברו תקיפה מינית, איש לא היה בעל נטייה הפוכה. נתונים דומים התקבלו משורה של מחקרים שהתפרסמו בכתבי עת רפואיים.

ואם זה לא מספיק, מחקר אחר בדק את ההשפעות של אונס בבתי הסוהר, וגילה שרוב הקורבנות אימצו אורח חיים של בעלי נטיות הפוכות. במחקר ישראלי בשם 'השפעת האונס על הנפגע' כותבת רני לוי שנראה שהתקיפה גורמת לקורבן לפקפק בהסכמות על זהותו המינית ולנסות להגדיר אותן מחדש.

אני אף שמעתי על מקרים מזעזעים של אנשים בני ארבעים ויותר שנתקלו לראשונה באינטרנט בתמונות פורנוגרפיות המציגות "משכב זכר", והדבר ליבה אצלהם תשוקה לנטייה זו, עד שאבדו כל עניין בנשים.

האם ניתן לשנות את הנטייה המינית? [מתוך כתבה שפורסמה באינטרנט]

מתברר שבאמצעות פסיכותרפיה ופסיכואנליזה יכולים בעלי נטיות הפוכות, שמעוניינים בכך, לשנות את הנטייה המינית שלהם. צוות פסיכולוגים דיווח בשנת 2000 בכתב עת מקצועי שמבין הפונים אליהם 67% היו בעלי נטיות הפוכות, ושמספרם ירד אחרי הטיפול ל-12.8% בלבד.

אוטו קרנברג, שהוא קרוב לוודאי הפסיכואנליטיקן החשוב ביותר כיום, טוען שהשינוי בנטייה המינית יכול להופיע במהלך הטיפול הפסיכואנליטי, גם כאשר השינוי הזה אינו על סדר היום לא של המטופל ולא של המטפל. בדיוק כמו שאדם יכול לגלות את ההומוסקסואליות שלו בגיל מבוגר, הוא יכול לגלות גם צד אחר שבו ולעבור שינוי מאוד רציני.

האיש השנוא ביותר על קהילת בעלי הנטיות ההפוכות בארה"ב, הוא כנראה הפסיכיאטר רוברט שפיצר. לאיש, שבשנות השבעים דרש למחוק את ההגדרה של הומוסקסואליות מספר האבחנות הפסיכיאטריות, קרה דבר מעניין:

לכינוסים של החברה האמריקאית לפסיכיאטריה היו מגיעים הומוסקסואלים לשעבר שעשו את השינוי. הם היו באים באופן מופגן עם התינוקות והילדים שלהם ונושאים שלט גדול: "תשאל אותנו". יום אחד, בכניסה למלון, עבר שפיצר את החבל ושאל אותם מה הם רוצים. הם ביקשו שהוא יחקור אותם, וכך היה. במחקרו 'האם הומוסקסואלים ולסביות יכולים לשנות את האוריינטציה המינית שלהם?', שפורסם ב-2003, הוא בחר מתוך הקבוצה 200 משתתפים, גברים ונשים. ואלה הממצאים:

לפני הטיפול 21% מהגברים ו-18% מהנשים היו נשואים. חמש שנים אחרי הטיפול היו נשואים 76% מהגברים ו-47% מהנשים. לפני הטיפול אף אחד מהם לא היה, כמובן, הטרוסקסואל לחלוטין, אך חמש שנים אחרי הטיפול 11% מהגברים ו-37% מהנשים אמרו שהם לחלוטין לא נמשכים לבני מינם.

בימנו קיים ארגון דתי בשם "עצת נפש" הפועל תחת הדרכתו של הרב שלמה אבינר, ומפעיל קווי טלפון אנונימיים לבעלי נטיות הפוכות ומארגן מפגשים עם פסיכולוגים כדי לשנות את הנטייה ההפוכה. הארגון טוען שניתן לשנות את המשיכה לבני אותו המין, ולא רק להקים משפחה כשרה בישראל, אלא אף להגיע לאהבת האשה.

[יום שני, רביעי וחמישי בין השעות 20:00 ל-23:00 בטלפון 02-6541899]

או באתר של עצת נפש: http://www.atzat-nefesh.org

אני מציע לך לעיין באתרים הבאים:

http://www.atzat-nefesh.org/an/tendency/articles.asp

http://www.atzat-nefesh.org/an/tendency/articles3.asp

http://www.go.levtov.net/

מספרים בדיחה: כמה הומוסקסואלים נדרשים כדי להחליף נורה שרופה?

תשובה: למה לתקן? למה לשנות? למה לא לקבל אותה כמו שהיא?

למעשה רוב ההומוסקסואלית מעדיפים שלא להלחם ביצרים שלהם, יותר קל להם להלחם בחברה. יש בכך איזה מין יצר מרדנות מסויים. מי שבאמת רוצה להשתנות, גם מסוגל.

אני לא יכול להבטיח לאדם בעל נטיות שלא תמשך שוב לגברים, אך הוא בהחלט יכול לחזור להימשך שוב לנשים, בעוד המשיכה לגברים תחלש. השינוי הראשון מתחיל מהרצון.

ארגון "עצת נפש" עורך סדנאות עם פסיכולוגים מומחים, שנועדו לעזור למצוא את הסיבות להומוסקסואליות, ולעזור לשנות את הנטייה המינית.

נ.ב.

סכיזופרניה היא בראש ובראשונה בעיה מוחית, וזו הסיבה שתרופות מסוגלות להשפיע עליה. היא לא מוגדרת = הכוונה היא שאין בה הגדרות מוחלטות [אצל כל אדם הסכיזופרניה תתבטא בצורה אחרת לחלוטין, וזאת בשונה מנטייה מינית שבדרך כלל היא ברורה ומוגדרת].

פורסם

בחייך רוני, למה לצטט מאמר ארוך? צרף את הקישור אליו וזהו. הרי לא כתבת את זה בעצמך...

פורסם

אתה שוב פעם מציג קישורים לכתבות של צהובונים וקובע עובדות על פי הכותרות. ה"מחקרים" המוצגים במאמר אינם אלא סקרים חברתיים [שבל נשכח, נעשו באופן מאוד לא אובייקטיבי על ידי מי שדעותיהם נטויות להוכיח בכל מחיר שאין להומוסקסואלים בחירה]. רק אוויל יבלבל בין אלו לבין מדע. אני חוזר ומדגיש: לא נמצא עדיין בכל הדי-אנ-אי או המח האנושי מקטע הקובע למה אדם ימשך. דבר שכזה הוא בלתי אפשרי, היות והמשיכה המינית היא מוטה תרבותית.

פשוט לא קראת את הכתבה. תודה בזה. הכתבה מציינת הרבה מחקרים (שאתה החלטת שהם סקרים חברתיים) שתומכים בטענה שלי, ואתה ביטלת אותם בהינף ידך (והחלטת שynet הוא "צהובון" שאין להתייחס למה שכתוב בו).

אגב, מתוך אותה הכתבה:

דין האמר מהמכון הלאומי לחקר הסרטן בארה"ב השווה בין הדי.אן.איי של 40 זוגות אחים הומוסקסואלים. התברר של-33 מהזוגות אותם סימנים בקטע 928X שעל גבי כרומוזום X קטע שנקבע כמיקומו המשוער של הגן האחראי להומוסקסואליות.

את שאר תגובה שלך אני פשוט לא טורח לקרוא, כי היא מועתקת ממקום אחר. כבר ביקשתי ממך לא לעשות דברים כאלה. אם אתה רוצה להגיב, אז תכתוב תגובות בעצמך (ותצטט ממקורות אם צריך).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים