פורסם 2008 ביוני 2817 שנים הכבל מתאים, זה לא שיש בו פינים במיקום שלא קיים במסך חורים.כנראה שכמו שאמרו אחד הפינים או ה"פס" עקום ולא נכנס חלק לפורט.
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים אתה רואה בכלל שמשהו שם עקום או שאתה סתם מסכים איתנו כי אין לך ברירה אחרת?אם אתה רואה מה עקום, תנסה ליישר אותו עם סרגל ברזל או משהו בסגנון.
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים מחבר כן זהו שניסיתי טיפה בכוח אבל לא רציתי ממש חזק כדי כמו שאמרת לא לעקם משו או לשבור..
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים עדיין לא הצלחת? לפי מה שאתה רואה בעין הסידור של הפינים בכבל תואם לחורים בשקע של המסך? אם כן ואם אין פינים עקומים אין סיבה שהכבל לא ייכנס.... תפעיל קצת יותר כוח ניסית להפוך את הכבל? אולי לחבר את הצד השני שלו למסך? ותגיד עוד משהו, לכרטיס מסך הוא נכנס? אם לא עובד, תנסה להשיג כבל אחר לראות אם הוא נכנס...
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים מחבר לפי מה שאני רואה בעין כן בעיקרון זה תואם...ניסיתי להפוך את הכבל מ2 הצדדים ניסיתי לחבר..לכרטיס מסך הוא כן נכנס ליציאת הDVI ..זה כאילו משהו במתכת של הכבל מפריע כאילו לא אותו גודל או צורה...
פורסם 2008 ביוני 3017 שנים מחבר ???ועוד משהו הבנתי שיש מצב במסך שכדאי לשים אותו במשחקים אז מהו ואיך משתמשים בו?כי אולי אני טועה אבל כבר ב2 משחקים יש למשל חדר שפתאום הצבע שלו משתנה שאני נכנס ויוצא ממנו וזה נראה מוזר זה קרה לי כבר ב2 משחקים שונים..למשל חדר בצבע ירוק שאני מחוצה לו ושאני בפנים נהיה סגול לדוגמא..
פורסם 2008 ביולי 117 שנים יש מצבים נוגדרים מראש בתפאיט לשולחן עבודה משחקים ומולטימדיה,זה משנה את איזון הצבעים לא יותר מזה
פורסם 2008 ביולי 117 שנים מחבר אה אוקיי אז אתה אומר לא צריך את זה?ותגיד מה בקשר לתופעה ששמתי לב אליה במשחקים? למה זה קשור?אני יוסיף גם שבאחד המשחקים הופיעו לי ריבועים כאלו האמצע המשחק,לא יודע אם זה קשור...
פורסם 2008 ביולי 117 שנים עדיין לא הצלחת? תפעיל קצת יותר כוח ......... ......... ......... אם לא עובד, תנסה להשיג כבל אחר לראות אם הוא נכנס... מה זה _קצת יותר כוח_ אתה רוצה שישבור משהו ? מפעילים מינימום כוח בלבד. ואם זה לא עוזר , משהו תקול בחיבור או שהחיבור צריך להיות בצורה שונה.
פורסם 2008 ביולי 117 שנים מחבר כן עדיין לא הצלחתי אני לא יודע מה לעשות עם זה כבר....מה בקשר לשאלתי לתופעה שקרתה לי במשחקים? זה יותר חשוב לי..
פורסם 2008 ביולי 117 שנים מה דל דפוקים שמו כבל שלא מתאים? מצטער חמוד ... DELL בסדר גמור. תפעיל יותר כוח ... זה ניכנס קצת קשה ... גם לי זה ניראה מוזר בהתחלה ... ובדקתי את הכבל ואת החיבור. בקיצור תפסיק להיות כזה חנון . . . תפעיל הגיון בריא ... ותתקע כבר את הכבל המזורגג פנימה .... הוראות: סובב המסך וודא שאתה מחזיק את ראש הכבל בהתאמה לחיבור במסך קרב העדינות את הזכר לנקבה לחץ בעדינות אך בנחישות ! אם לא עוזרת עדינות הפעל כוח סביר ....ובנחישות! אם לא עוזר כוח סביר ... מה שלא הולך בכוח סביר ..ילך ביותר כוח.... ..ו ב נ ח י ש ו ת ! לא להתיאש . . . אתה מסוגל ...כל חברי הפורום סומכים עלך .... כולנו איתך! חזק ואמץ! *כל נזק שניגרם לקינינו הפרטי של dolev16 בגלל עזרתי באחריותו המלאה של dolver16 אין באפשרות הנ"ל לתבוע נזיקין מ Bilbo בהצלחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.