עבור לתוכן

בעיות פיקסלים ב-2007WFP השני שלי !!

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

קודם כול יוני תודה עודדת אותי ...ומה שאני תכלס שמתי הבדל הוא באמת רק בצבעים זאת אומרת אני זוכר באמת שהSIPS היה יותר חד מהבחינה הזאת אבל מנגד שיגע אותי עם ההילה הסגולה ודווקא כולם אומרים יש לו יותר זוויות צפייה אצלי זה להפך...בSIPS שלי הוזזתי קצת את הראש כבר ראיתי סגול...

בכול מקרה אתה בעצם מאשר ל2 השימושים העיקריים שלי משחקים וסרטים שלי כן עדיף או לפחות לא נופל בשום אופן מIPS ?

אגב מה עושה זמן תגובה זה חשוב לשימושים שלי?

בעצם אני יכול להגיד שאם תאשר לי שזמן תגובה לא חשוב לשימושיי ולא ישנה אצלי כלום אני יכול להגיד שאם בPVA שלי היה טיפה יותר דיוק צבעים ברמת הSIPS לא הייתי חושב בכלל והייתי מעדיף את הSPVA ...

• תגובות 173
  • צפיות 18.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

קודם כול יוני תודה עודדת אותי ...

שמח לשמוע...

בכול מקרה אתה בעצם מאשר ל2 השימושים העיקריים שלי משחקים וסרטים שלי כן עדיף או לפחות לא נופל בשום אופן מIPS ?

לא מאשר לך כלום. אתה השתמשת בשני מסכים, לא אני, ולכן אתה תקבע. מבחינה טכנית (על הנייר!) יש עדיפות לפאנל שלך בכל הקשור לסרטים ומשחקים!!!

אגב מה עושה זמן תגובה זה חשוב לשימושים שלי?

זמן תגובה מלא, זה הזמן שלוקח לפיקסל להפוך משחור ללבן ובחזרה לשחור. לכן, הוא מאוד חשוב לך. למסך שלך לוקח בממוצע 10 מילישניות לעשות זאת. זה תוצאה טובה, אך לא מעולה. למסך שהיה לך לוקח בממוצע 6 מילישניות לעשות זאת, זו כבר תוצאה מעולה.

מצד שני, קיים ה-RTC, במסך שלך, כשהוא מחליף צבע, ברוב המקרים אין לו בכלל קפיצה ראשונה של אי דיוק בצבע - כלומר, שינויי הצבע מדויקים להפליא.

ב-S-IPS לעומת זאת, יש קפיצה ראשונה שבה הוא מחטיא בממוצע את הצבע הנכון ב-10% (רוחות רפאים כבר אמרתי), ובייחוד במעברים בין אפורים מתקבלות קפיצות של עד 40% בדיוק הצבע - שזה האמא של הרוחות רפאים ואי אפשר להחמיץ זאת.

מרוצה?

אגב, כדי שלא תיבהל מזמן התגובה שלך, אגלה לך שעד לפני 3 שנים בערך, מסכי LCD היו נמכרים עם זמני תגובה של 24 מילישניות!!! וזה היה סביל...

פורסם
  • מחבר

חח אוקיי הבנתי תודה =)

תגיד כדי לעשות למסך כיול זה יכול לשפר אותו בכול ההבטים שהוא טיפה חלש?

ואגב מה עם הכבל DVI איך אני שם אותו הוא מסרב להכנס למסך :s07:

פורסם

יש כמה סוגי חיבורי DVI תסתכל פה יש באיזה שירשור את התהמונות והסברים תבדוק שיש לך כבל שמתאים מבחינת מספר פינים והפס שיש באמצע לשקע של המסך

פורסם
  • מחבר

אחי חיפשתי לא מצאתי אתה יודע אולי איפה זה?

פורסם
  • מחבר

ברור שהורדתי מה אני אידיוט?

פורסם

ברור שהורדתי מה אני אידיוט?

אתה באמת רוצה שיענו לך על זה?

פורסם
  • מחבר

מה??

זאת היית שאלה מטומטמת מצידך איזה בן אדם נורמלי לא יוריד את הפלסטיקים לפני שהוא מחבר את הכבל?

ולעניין אז מה לעשות ?

פורסם

http://www.datapro.net/techinfo/dvi_info.html

כנס ותראה, יש שם הסבר על סוגים שונים של חיבורי DVI, תראה שהכבל שיש לך אכן תואם לחיבור במסך מבחינת מס' פינים וכו'....

ממליץ לך על יתר שימוש בגוגל ;)

פורסם
  • מחבר

רגע מה יש מצב שהכבל שהגיע בכלל לא מתאים למסך?

נראה לי שזה המקרה אצלי כי אני שעה ניסיתי מכול כיוון אפשרי והוא פשוט לא נכנס..

פורסם

צלם את הכבל ואת הכניסה במסך. תעלה את התמונות לכאן.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, כמה דקות...[br]פורסם בתאריך: 28.06.2008 בשעה 17:01:10

הנה התמונות

[attachment deleted by admin]

פורסם

תמונה פחות טובה לא יכולת לצלם?

מהבלוב המטושטש שצילמת נראה שהמחבר על הכבל פשוט עקום.

פורסם
  • מחבר

מצטער זה מה שיש לי זה מהפאלפון..

ובקשר לכבל זה באמת לא ישר כמו במסך אבל משני הצדדים זה ככה וגם במסך הקודם הכבל היה בצורה הזו..

מה דל דפוקים שמו כבל שלא מתאים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים