פורסם 2003 באפריל 1722 שנים אבל שמעתם על הכי אבסורד? חוק החמץ? זה שאסור למכור (אני לא חושב שאסור לאכול) חמץ!! זה לא קצת-הרבה הגזמה?? מה זה הם אפילו מסתכלים לנו לתוך הפה, אפילו אי אפשר לאכול מה שרוצים במדינה המז***ת שלו!!! :AR15: צריכים שינוי עכשיו!! http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=0&id=377035
פורסם 2003 באפריל 1822 שנים לא שומר.ו- Spiritus, למה אתה חושב שזה חובתנו לשמור על "המסורת היהודית", בגלל שנולדתי יהודי אני צריך להרגיש חובה לשמור על המסורת ?תאמין לי שהעולם הזה היה עולם הרבה יותר טוב אם לא היה דבר כזה שנקרא - דת.
פורסם 2003 באפריל 1822 שנים לא שומר.ו- Spiritus, למה אתה חושב שזה חובתנו לשמור על "המסורת היהודית", בגלל שנולדתי יהודי אני צריך להרגיש חובה לשמור על המסורת ?תאמין לי שהעולם הזה היה עולם הרבה יותר טוב אם לא היה דבר כזה שנקרא - דת.Right on!
פורסם 2003 באפריל 1822 שנים מה שעושים בארץ הזאות זה כפיה דתית, עם זה בפסח שלא מאפשרים מחירת חמץ (אולי חוץ מת"א) או השבתת חנויות וכו' ביום שבת.ואני אומר: מי שואל אותם בכלל (הדתיים),למה מי אם שיגידו לי אך לחיות, ומה לקנות או מה לא, ומתי?
פורסם 2003 באפריל 1822 שנים דת זה דבר חשוב, לכן אני שומרכמו שההורים שלי שומרים, וכמו שסבא וסבתא שלי לזכרונם לברכה שמרווכמו שיהודים בתפוצות ואפילו בשואה שמרומסורת זה דבר חשובצריך לשמור עליה וזה לא קלישאהאחרת ה'דברים האלה יעלמו
פורסם 2003 באפריל 1822 שנים צריך להפריד את הדת מהמדינה באמת, אבל יש דברים (כמו פסח) שעליהם צריכים לשמור כי זה לא הדת - זה התרבות והמסורת...
פורסם 2003 באפריל 1822 שנים סטייק חזיר עם מצה זה נחשב ניסיון לשמור כשרות? ;Dזה מה שחבר של דוד שלי היה עושה. סנדויץ עם כמה שכבות של מצות ושומן חזיר (סלה)...חחחאז סיכמנו שצריך שינוי עכשיו?! ;Dנ.ב.מה זה קטניות בכלל? ;D
פורסם 2003 באפריל 1822 שנים איכס איכס איכס........חזיר = לא טעים (מניסיון).קטניות זה כל החומוס, עדשים והנבטים האלה...
פורסם 2003 באפריל 1822 שנים איכס איכס איכס........חזיר = לא טעים (מניסיון).אתה צריך לדעת להכין אותו.מישהו שאני מכיר אתמול הכין הכל מזה שולט, חתיכות ענקיות, היום שמנו על המנגל... יצא מעדן מלכים!
פורסם 2003 באפריל 1822 שנים אני לא מכין אותו, ניסיתי כמה פעמים בבתי קפה לא הכי כשרים (כן, יש כאלה בירושלים החרדית והדוסית) וזה לא היה משהו.....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.