פורסם 2003 באפריל 1822 שנים אתה לא תהיה אז ערבי אלה מוסלמי ויש הבדל בין השניים כי יש מוסלמים גם בצרפת ובאנגליה.
פורסם 2003 באפריל 1822 שנים מחבר וואי זה מה שאני אומר כבר 3 הודעות"ערבי זהו מונח מסובך אדם אשר חיי במנהגים ובצורה מסוימת בן לאחת מן הדתות האיסלם הנצרות ועוד כמה ששכחתי ובקיצר הגדרה נור מסובכת "
פורסם 2003 באפריל 1822 שנים עוד משהו שחשוב לציין שהמדינה היהודית הזאת נבנת בכלל לא על רקע דתי ... על רקע ציוני שלא שלל את הרקע הדתי ולכן עכשיו יש את ההתנגשויות האלה "אתה לא מקיים מצוות אז אתה לא יהודי" WTF? עובדה שגרמנים הרגו יהודים שהתנצרו אז מה תגידו על זה? עריכה : רוסי זה גם מונח מסובך אבל אנשים פה (אחדים וטוב שכך) מפרשים את זה בדרך הלא מסובכת.
פורסם 2003 באפריל 1822 שנים וואי זה מה שאני אומר כבר 3 הודעות"ערבי זהו מונח מסובך אדם אשר חיי במנהגים ובצורה מסוימת בן לאחת מן הדתות האיסלם הנצרות ועוד כמה ששכחתי ובקיצר הגדרה נור מסובכת "לא אני אמרתי שעם אתה ממיר את הדת אתה לא ערבי אלה מוסלמי ואתה אמרת שעם תמיר את הדת תהיה ערבי וזה לא נכון, אומנם אין ערבים שהם יהודים ובזה אתה צודק, אבל לא כל מי שמוסלמי הוא ערבי.
פורסם 2003 באפריל 1822 שנים מחבר א. אנא הבדל בין הגרמנים לנאצים. ב. הנאצים הרגו יהודים בגלל מוצא לא בגלל דת.eli.g בסדר זה ברור זו הייתה הכוונה שלי בכל אופן
פורסם 2003 באפריל 1822 שנים א. אנא הבדל בין הגרמנים לנאצים. ב. הנאצים הרגו יהודים בגלל מוצא לא בגלל דת.מה אתה דפוק יש הבדל ועוד אך, הנאצים זה אלה ששונאים את היהודים מתוך הגרמנים ולא הם עצמם.
פורסם 2003 באפריל 1822 שנים לא יודע על מה הוויכוח פה בכלל. אני לא מאמין באלוהים ולא מאמין בכלום וגם לא מרגיש שום דבר ליהדות..... מה שקושר אותי עם שאר היהודים זה בדיוק העניין הזה. שלא מקבלים אותנו בשום מקום למרות שאנחנו בדיוק אותו דבר... השייכות שלי היא לישראל לא בגלל האדמות הקדושות אלא בגלל שזה המקום היחיד שהוא שלנו. ואני אגיד לך את האמת.... הייתי מעדיף את אוגנדה. שם בטוח היה לנו הרבה יותר טוב.
פורסם 2003 באפריל 1822 שנים גם אני לא מרגיש שום דבר מיוחד אבל בכל זאת שומר על חלק מהמצוות אולי לא תמיד מצליח אבל בכל זאת לא להגזים.
פורסם 2003 באפריל 1822 שנים אם מוצאך מרוסיה אז אתה רוסי אני מוצאי ממרוקו ולכן אני מרוקאי אבל ההגדרה של ערבי אינה כוללת יהודים ולכן אין אני יכול להיות ערבי גם אם ארצה בכך אלא אם כן אמיר את דתילא קראתי את כל השתלשלות הדברים ולכן אולי זה לא קשור אבל ערבי זה גזע ולא דתלכן עשויה להתקיים הגדרה שיהודי ממרוקו הוא ערבי בן לדת משה (ונתעלם לרגע מכך שהיהודים ממרוקו הם ספרדים במקורם)
פורסם 2003 באפריל 1822 שנים לא קראתי את כל השתלשלות הדברים ולכן אולי זה לא קשור אבל ערבי זה גזע ולא דתלכן עשויה להתקיים הגדרה שיהודי ממרוקו הוא ערבי בן לדת משה (ונתעלם לרגע מכך שהיהודים ממרוקו הם ספרדים במקורם) גם לא מדויק אין ערבים שהם יהודים.יש יערבים שהם נוצרים אבל לא יהודים.
פורסם 2003 באפריל 1822 שנים מחבר מה אתה דפוק יש הבדל ועוד אך, הנאצים זה אלה ששונאים את היהודים מתוך הגרמנים ולא הם עצמם. זה בידיוק מה שאמרתי!!!לפי דעתי הוויכוח מיצה את עצמו ואני לא ורצה להשאיר משקעי טינה מיותרים ולכן אני עושה קאט ברגע זה ומפסיק לענות בת'רד הזה אשמח אם תעשו כמוני המשך הת'רד רק פוגע בקהילה ומשאיר חתכים שחבל שיהיו שם
פורסם 2003 באפריל 1822 שנים זה בידיוק מה שאמרתי!!!לפי דעתי הוויכוח מיצה את עצמו ואני לא ורצה להשאיר משקעי טינה מיותרים ולכן אני עושה קאט ברגע זה ומפסיק לענות בת'רד הזה אשמח אם תעשו כמוני המשך הת'רד רק פוגע בקהילה ומשאיר חתכים שחבל שיהיו שם בגלל אנשים כמוך שלא יודעים ה-כ-ל על העיניין הזה.אולי כשתהיה בכיתה י' לפני בגרות בהיסטוריה דעתך תשתנה מהקצה לקצה ...
פורסם 2003 באפריל 1822 שנים גם לא מדויק אין ערבים שהם יהודים.יש יערבים שהם נוצרים אבל לא יהודים.אתה שם לב לסתירה הפנימית במשפט שאמרת ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.