עבור לתוכן

הדיון הראשי על 8800GT/GTS/GS: ה FAQ בעמוד ה1 עודכן.

Featured Replies

פורסם

למה בזבוז זמן, אילו היית עושה את זה - הוא לא היה מציק לך יותר ;D

• תגובות 2.2k
  • צפיות 198.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אתה לא מבין שעם 8800gtx‏ בנוי על pcie ‎1.0 אז זה צריך להיות לך ברור שה 8800gt‏ לא מנצל אפילו pcie1.0 !

פורסם

לשאלה בקשר ל-PCI-E1 vs PCI-E2 !

PCI-E 2, נכון לעכשיו, ינוצל רק במקרים מסויימים, כאשר האפליקציה משתמשת בפס זכרון "גדול" (כמו 3DMARK06), השיפור לא יעלה על 10%!

או בכרטיסים בעלי תמיכה ב - hyperMemory או ב - TurboCache...

כמו כן, הממשק ינוצל כאשר הכרטיסים יעבדו ב- CF או SLI! (גם כאן השיפור סה"כ יהיה בסביבות ה 10%)

;) ;) ;)

http://xtreview.com/addcomment-id-3535-view-PCI-express-2.0-vs-1.0-performance-boost.html

פורסם

איך יכול להיות שהוא עוקף את ה GTX שעולה כפול ממנו במיפרט

פורסם

שאלה בקשר לחיבור 6פינים של הכרטיס. איך הוא מתחבר לחשמל? יש איזה כבל שמקבלים שמחבר אותו מלוח אם עלין?

פורסם

>:( >:(>:( מה זה המחירים של 8800GT רק עולים!!! בSKYPC הם העלו ל1488 את הכרטיס של ג'יגה בייט. היה צריך לקנות בהתחלה את הכרטיס כשהוא היה זול, עכשיו יקח עוד חודש עד שהמחירים ירדו בחזרה... אוף אני מזה מעוצבן כי תכננתי להזמין מחשב עוד שבועיים!!

נ.ב

אני עצבני

פורסם

שאלה בקשר לחיבור 6פינים של הכרטיס. איך הוא מתחבר לחשמל? יש איזה כבל שמקבלים שמחבר אותו מלוח אם עלין?

הוא מגיע עם מתאם למולקס.

פורסם

יש כבר בנצ'ים של 8800gt מול שאר ה 8800?

פורסם

הי,

אני חושב שבדף הראשון ריכזו את כל המידע הרלוונטי הידוע לנו עד עכשיו.

כולל כמובן בנצ'ים.

The Z-Guy

פורסם

של איזה חברה ה8800GT הוא הזול ביותר?ואם אפשר גם קישור לאתר

פורסם
פורסם

EVGA GEFORCE Bliss 8800 GT 512MB PCI-E ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?? ? ? :lol:

תמיד חשבתי ש -" Bliss" זה של - GAINWARD

:screwy: :screwy: :screwy: :screwy: :screwy:

פורסם

אוף!!!! המחירים לכל החברות עלו גם בIQPC בהתחלה הכרטיס של ג'יגה-בייט נמכר ב1400 והיום ב1440, בSKAYPC המחיר עלה מ1431 ל1488.

צריך להתחיל לכתוב בפורום שהכרטיסים לא משהו ועדיף לחכות ל8800GTS, כדי שאף אחד לא יקנה אותם במחיר מופקע של 370$.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים