עבור לתוכן

Linux VS others

Featured Replies

פורסם

תלוי מהם קטגוריות ההשוואה ...

לדוג'

http://people.freebsd.org/~murray/bsd_flier.html

השוואה לילדים מפגרים. כאילו מה... לינוקס/יוניקס לא מתרסקות? "קרנל פאניק"=מסך כחול.

• תגובות 309
  • צפיות 118.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ברור שלינוקס/יוניקס לא משולמות , אבל לפי ההשוואה ,אם תקרא הכל ולא חוץ מזה ^^ אז תראה חסרונות ויתרונות להכל ...

פורסם

היה יכול להיות נחמד אם היתה השוואה של כל המערכות האלו: לינוקס, ויסטה, לאופרד.

פורסם

לא ניסיתי את לאופרד

אבל בין SUSE לויסטה

SUSE מגיעה אם הרבה תכנות מותקנות מראש

קל מאוד להתקין לה הרבה תכנות נוספות אחרי שלומדים

אין כמאת ווירוסים

מאוד מאוד מהירה

אבל אין לה הרבה תכנות של ויסטה ובעיקר משחקים

לויסטה יש תאימות הרבה יותר גדולה לתכנות בשוק

ובנוסף ברגיל מעוצבת יפה יותר

פורסם
  • מחבר

אבונטו לא תואם לחומרה שלי גם ככה

צא מהסרט, אובונטו תומכת בחומרה שלך בדיוק כמו כל הפצת לינוקס אחרת.

אתה התעקשת לא להקשיב לעזרה שניסינו להציע.

פורסם

אני לא מדבר על להתקין תוכנות רגילות ופשוטות שיש לכל משתמש ביתי אלא אני מדבר בעיקר על משחקים שממש אבל ממש לא מותאמים ללינוקס וגם לתוכנות מותאמות ל WIN שלא תמיד יש להם תחליף טוב בלינוקס אם בכלל

וזה שלינוקס הרבה אבל הרבה יותר נוחה לשימוש מפעם זה נכון , אבל עדיין חסר לה עוד הרבה

פורסם

אני באמת מאמין שתוך שנה שנתיים אובונטו כבר תגיע למצב שהיא תהיה הרבה יותר נוחה מ Windows בשביל כל דבר.

אסור גם לשכוח שהפופולריות העולה של המק (מעל 20% משוק הניידים בארה"ב שזה השוק שהכי קובע כרגע) רק עוזרת ללינוקס כי גם במק משתמשים בתוכנות אלטרנטיביות כמו אופן אופיס ופיירפוקס ולכן אם מתאימים דברים למק זה עוזר גם למשתמשי הלינוקס.

פורסם

למק יש גרסאת OFFICE משל עצמה ממיקרוסופט (ועכשיו גם OFFICE 2008 שזה בעצם 2007 למק)

פורסם

לי מספיק אופן

גם בWIN יש לי אופן אופיס

ומניסיון שלי לרוב האנשים יספיק אופן אופיס

פורסם

האמת ניסיתי להשתמש באופן

לא משתווה לאופיס 2003/2007

פורסם

תראה זה גם עניין של הרגל וגם עניין של מה אתה כמשתמש צריך

אני אישית משתמש קל מאוד בתחום הזה

ככה שחוץ ממסמך פשוט אני לא צריך כלום

לאחד האחים שלי יש עסק קטן וגם לצרכים שלו

כמו הצעות מחיר וכו זה מספיק לו

למי שצריך יותר מזה אולי אופן אופיס לא יהיה מספק

אבל לערכתי הרוב יסתפקו בו אחרי למידה קטנה

פורסם

אתה מדבר על פיצ'רים

אני מדבר על נוחות (גם לעצמי וגם לשימוש עם קבצים של שאר העולם)

פורסם

אני לא מבין מה כל הקשקוש הזה של ויסטה מתרסקת..

למען האמת,קורה לי בלי סוף במק שתוכנות פשוט נסגרות "בלה בלה בלה התוכנה ככה וככה נסגרה באופן בלתי צפוי,האם תרצה לפתוח אותה מחדש לדווח לאפל וכו'). אפשר לומר שאת מספר הפעמים שויסטה קרסה לי אני יכול לספור על יד אחת,ואת מספר הפעמים שאפליקציות בOSX פשוט מתו אני לא יכול למנות,אבל התרגלתי.

OSX מגניבה,אין מה לדבר,אם אפל יודעים לעשות משהו,זה ממשק משתמש(הו Itunes),אבל מה לעשות הם חבורה של חרות,מקים נמכרים במחיר מופקע יחסית לחומרה,אפשר לקנות במקרים של HIGH END פיסי טוב פי 3 בשליש מחיר,ובמק כל שטות עולה כסף. שלא נדבר על התמיכה במעבדי תמלילים בעברית (מלל,לול),היא דיי עלובה,למרות שאני חייב לציין שאני יותר אוהב את האופיס(לצורך עבודות באנגלית בלבד) של מק ובכלל את איך שהOSX מעוצבת בכללי.

הבעיה היחידה עם ווינדוס שעם לא שומרים עליו נקי הוא מתמלא בחרא ומת,מה שלא קורה בלינוקס ומק בד"כ,אם שומרים עליו מאורגן VISTA היא שילוב מנצח,הרצתי שנה וחצי על המחשב הישן שלי ויסטה והוא טס,יותר מהיר מהXP של אחי(C2D,אבל התמלא בזבלה מה לעשות ילד קטן).

מבחינת נוחות עבודה לינוקס עושה את העבודה מבחינתי אבל פשוט חסרה לו התמיכה במשחקים,אם לינוקס היה תומך בכל המשחקים החדשים אין לי בעיה לקחת את הקבצים שלי ולעבור,רק בשביל הפואנטה של לעבוד עם תוכנות חופשיות. התוכנה היחידה בערך שלא חופשית על המחשב שלי חוץ מהווינדוס עצמה (חסכתי לעצמי כאב ראש ושילמתי על Home premium מאה דולר) אני מוצא רק את אופיס,שאין מה לעשות היא פשוט חיונית מדי ואני חושב שהיא מצוינת. לכל שאר השימושים שלי יש תוכנות מצויניות בחינם (פיירפוקס MPC ..) .

אפשר לסכם שוינדוס עושה עם יודעים לעבוד איתו מבחינת שימושים יומיומיים את כל מה שלינוקס עושה ונותן לך תמיכה יותר רחבה(משחקים,אהמ).

פורסם

אתה רוצה משחקים תקנה קונסולה , גם ככה המחשב שלך יתיישן תוך פחות משנה :D

פורסם

אתה רוצה משחקים תקנה קונסולה , גם ככה המחשב שלך יתיישן תוך פחות משנה :D

קישקוש! מפרט טוב מחזיק לפחות 3-4 שנים ואפשר תמיד בעתיד לשדרג כרטיס גרפי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים