עבור לתוכן

מישהו ראה 8800GTS יותר זול מזאפ?

Featured Replies

פורסם

תודה

• תגובות 67
  • צפיות 5.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

באייבורי אתה יכול להשיג ב 2500 ש"ח כרגע דיברתי איתם.

פורסם

באייבורי אתה יכול להשיג ב 2500 ש"ח כרגע דיברתי איתם.

.....

פורסם

.....

אני פשוט חייב לשאול מה רצית להגיד בתגובה שלך ובמה היא שונה מהציטוט שהבאת ולסיום מה היא תרמה?

פורסם

הוא רצה להגיד בגלל שאיבורי הם... :-X

פורסם

.....

לא סתם D= אבל באמת כדאי לך להוסיף אפילו עוד 150 שקל ולא לקנות מהם

פורסם

מה לכולכם יש נגד אייבורי?

אפשר לפרט?

אמת שהיתי בזמנו קונה הכול ב-KSP אבל לאחר כמה מיקרים לא נעימים עברתי לרשת הנ"ל ועוד לא היו לי התנסויות רעות איתם.

פורסם

גם KSP לא מומלץ, היית צריך לשאול קודם

פורסם

ומה החנות המומלצת בחיפה?

פורסם

ומה החנות המומלצת בחיפה?

מבחינת אחריות נועה.

מחירים זה תלוי כי הם לפעמים טיפה יותר יקרים אבל לדעתי שווה את ההשקעה של עוד כמה עשרות השקלים.

פורסם

מבחינת אחריות באייבורי נותנים אכשיו 3 שנים לכול המחשב...

פורסם

אז תקנה אם אתה רוצה, יש על איבורי תגובות טובות ותגובות רעות, בחירה שלך

פורסם

נמחק

פורסם

ניחא משתמשים חדשים, שבשבילם יש את חוקי הפורום, אבל אחד שקורא לעצמו משתמש כבד(ואני לא רוצה לדעת במה) אתה לא מכיר בהם? זה שקול לנהג מונית שעושה עבירות תנועה.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=59721.0

פרסום חנויות:

חל איסור על פרסום הודעות הדנות בחנות זו או אחרת! אין להביע דעה על חנויות, לפרסם סיפורים הקשורים לחנות כלשהי, או לדון בכל צורה שהיא בחנות מסויימת. מותר לנקוב בשמות של חנויות רק לצורך השוואת מחירים של מוצר מסויים, ולא לשום מטרה אחרת.

שימו לב: כל אזכור של חנות בהודעתכם שלא לצורך השוואת מחירים יגרור למחיקת ההודעה או הדיון במלואו!

פורסם

תאמין לי שאני יודע את החוקים טוב מאוד, תסתכל פה:

תדעכנו, החוקים שונו.

מותר בהחלט לדבר על חנויות, ומותר להגיד שמי שרוצה מחשב איכותי לא יתקרב לאייבורי, כי הם מתמחים בלמכור מחשבים מוזלים בכמויות תוך כדי עיגול פינות.

לשים כרטיס זולל כח עם מעבד כפול ליבה על ספק גנרי זה מסוג הדברים שרק חנות חובבנית ולא מקצועית כמו אייבורי יכולים לעשות.

המפרט (והחנות) שהציעו לך טובים לאין שיעור מהמפרט של אייבורי.

אני רק הייתי מחליף את הזכרונות לשני סטיקים ואולי בכל זאת שוקל קניה של ספק ומארז בנפרד. HEC 300ART לא ישאיר לך הרבה מקום לשדרוגים. ה400TRT שעולה רק 100 שקלים יותר כבר יספק לך את הבטחון הזה.

מתוך התרד הזה:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=231404.0

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים