עבור לתוכן

מצעד הגאווה ותגובת החרדים- הביעו דעתכם

Featured Replies

פורסם

מתי זה? ב-10? יום שישי כאילו... בעעע, שיט, יש לי שיעור יין ב-12.00 בתל-אביב, אני מאמינה שזה יימשך עד 2 ככה.

• תגובות 188
  • צפיות 16.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

באיזה הקשר בדיוק? כן, שהדוסים ילכו לעשות פוגו...

doss VS fegis (גרוע באיות באנגלית אז לא לצחוק עלי :-[)

וכולם נגד כולם :smile1:

(וזה עדיין נשמע טוב יותר מהפרסומות למשחקי הכדורגל בטלוויזייה...)

ומה יש? אם הדוסים מערבים חיתולים משומשים אז זה כבר לא פוגו? ::)

פורסם

חיתולים עם קקי?! אני משערת שבתגובה ההומואים יתנו להם bukakke לפנים (תרתי משמע). :lol:

פורסם

דעתי חלוקה בעניין הזה...

מצד אחד, למה ההומואים מראים לכולם שהם הומואים? אני עושה מצעד שמראה לכולם שאני סטרייט? ואם כבר עושים, אני בטוח שהם בחרו בי-ם רק כדי לשחק עם החרדים במשחקים חתול ועכבר וכדי להעלות את עצמם לכותרות הראשיות.

מצד שני, זאת מדינה חופשית והחרדים לא צריכים להתעלות מעל החוק...

לא יודע מה דעתי בקשר למצעד הזה... שונא את שני הצדדים בו...

פורסם

מצד אחד, למה ההומואים מראים לכולם שהם הומואים? אני עושה מצעד שמראה לכולם שאני סטרייט? ואם כבר עושים, אני בטוח שהם בחרו בי-ם רק כדי לשחק עם החרדים במשחקים חתול ועכבר וכדי להעלות את עצמם לכותרות הראשיות.

על שני הטענות האלו ענו כבר כמה פעמים גם בדיון הזה וגם בקודם

פורסם

התשובה הכי טובה לשאלה למה הם צריכים את המצעד הזה היא שזה בגלל אנשים כמו החרדים שרוצים להרוג אותם רק בגלל שהם הומואים

פורסם

לא, התשובה היא שזה בגלל שהם חושבים שהם יותר טובים מאחרים. אם הם לא מכבדים דעות ואמונות של אחרים, שלא יתפלאו שלא מכבדים את הדעות שלהם.

כמו שאני לא הולך לעשות על האש ביום כיפור מול בית כנסת (למרות שאין שום חוק שמונע ממני לעשות זאת), כך זה לא ראוי שהם יעשו "מפגן כח" בירושלים. אני בעד שוויון זכויות לזוגות הומוסקסואלים או whatever (יותר נכון לומר שאני לא בעד ולא נגד.. זה פשוט לא ממש מעניין אותי), אבל ההליכה (שלא לומר נהירה) העיוורת שלהם אחרי אידיאלים פוגעת אך ורק בהם.

פורסם

נפתח על זה כבר תרד למה לא חיפשתם

פורסם

התשובה הכי טובה לשאלה למה הם צריכים את המצעד הזה היא שזה בגלל אנשים כמו החרדים שרוצים להרוג אותם רק בגלל שהם הומואים

נו, ומה זה יתן להם? אחרי המצעד החרדים יתחילו לאהוב הומואים?

לשם שינוי, אני מסכים עם minimizer... הם עושים את זה בשביל לתפוס כותרות ולהתגרות בדתיים... המצעד הזה לא יתן להם כלום...

פורסם

למה אנשים חושבים שזו המטרה של המצעד?

המטרה היא לא לעשות דווקא לחרדים.

יותר מזה - להומואים לא איכפת מה החרדים חושבים עליהם.

פורסם
המטרה היא לא לעשות דווקא לחרדים.

אז שיעבירו אותו לכל עיר אחרת בישראל.

פורסם

ולמה בדיוק שלא יעשו אותו בעיר הבירה של ישראל שהיא גם העיר עם הכי הרבה תושבים?

פורסם

מאותה סיבה שאני לא אלך לעשות על האש מול בית כנסת ביום כיפור. בדיוק מאותה סיבה.

פורסם

מצטער מאוד אבל מרכז העיר בי-ם הוא ממש לא כמו מחוץ לבית כנסת אולי אתה לא יודע את זה אבל החרדים גרם בגטאות משל עצמם ויוצאים משם רק בשביל להפגין נגד מה שבא להם ואפילו זה רק לפעמים (עובדה הם תמיד שורפים פחי אשפה בתוך השכונות שלהם ואז הם אלה שסובלים מהסירחון)

פורסם

MiniMizer... RTFT!

כבר אמרו כאן הרבה יותר מידי סיבות למה לעשות את זה בירושליים ולא להעביר את זה לעיר אחרת

אף אחת מהסיבות האלה היא לא דווקא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים