עבור לתוכן

מבקש הסבר על OPTERON 146

Featured Replies

פורסם

SUPER GIRL

יש פה דיבוק שמסתובב בפורום וכל פעם משתלט על משתמש אחר.

חבל על האנרגיה שלך. עדיף לקרוא לאיזה רב או כומר.

• תגובות 135
  • צפיות 9.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

URIB

באמת שאין לך מושג על מה שאתה מדבר

WOODCREST זה אותו מעבד כמו הCORE 2 DUO

בדיוק כמו שהאופטרון הוא אותו מעבד כמו ה AMD64 X2 (בדגמי 2XX ו8XX יש עוד קשרי HT בשביל תקשורת עם מעבדים נוספים, לא רלוונטי לענייננו).

אני לא יודעת כמה מושג יש לך בכלכלה, לפי הת'רד הזה כנראה שלא יותר מדי

תציץ בדוחות הכספיים של שתי החברות ואולי תקבל מושג.

השנאה שלך לאינטל מעוורת אותך וחוסר האובייקטיביות שלך רק פוגע באנשים שמקשיבים לדעות שלך.

הגיע הזמן שהמודרים יעשו משהו בנידון, כי המטרה היחידה של משתמשים כמוך היא להכפיש ולהפיץ שנאה,

לנהל איתך דיון זה כמו לדבר לקיר, יכולת ההבנה שלך לקוייה ואתה פשוט לא מתייחס למה שכותבים לך.

כשיהיה לך מושג תחזור, אולי נמשיך את הויכוח הזה.

פורסם

SuperGirl, את לא צודקת ב100%.

אך עדיין, urib נוטה לצד אחד, בצורה מוגזמת (בחיים שלי לא ראיתי רמה כזאת).

פורסם

אתה מוזמן לתקן אותי

(אם אתה מתכוון לFSB הרחב יותר במעבדי הWOODCREST אז מדובר בפרט שולי, כנ"ל לגבי הQUAD CHANNEL שיוצא יקר מדי)

כמו שהראיתי לפני מספר תגובות, גם מעבד 6700 (שעולה הרבה פחות מאופטרון 285) יהיה עדיף בתור שרת

(בשימושים ובתקציב הנ"ל אתה לא יכול (ולא צריך) לקחת מערכת עם שני מעבדי אופטרון/וודקרסט)

אתה מוזמן לבדוק

http://www.spec.org/osg/cpu2000/results/res2006q3/

פורסם

URIB

הגיע הזמן שהמודרים יעשו משהו בנידון, כי המטרה היחידה של משתמשים כמוך היא להכפיש ולהפיץ שנאה,

לנהל איתך דיון זה כמו לדבר לקיר, יכולת ההבנה שלך לקוייה ואתה פשוט לא מתייחס למה שכותבים לך.

כשיהיה לך מושג תחזור, אולי נמשיך את הויכוח הזה.

למה את פונה למודרים? אולי את באמת נציגה של אינטל או שיש לך אנטרס סמוי?

אם תגידי לי שאת אוהבת קוקה-קולה אני אנסה להכריח אותך לשתות פפסי? אנחנו חיים בעולם חופשי וכל אחד עם העדפות שלו,

נו באמת... את מצפה שאוהד בית"ר ירושלים יחליף קבוצה?

המטרה שלי לחשוף את כל המידע מאחורי מוצר, לטוב ולרע! ואצל אינטל "רב הניסתר על הגלוי" את יודעת שיש אנשים שלא יודעים שקינספילד הוא לא מעבד קוואד אמיתי,

וכאשר אומרים להם שקינספלד מודבק משני ליבות של קונרו, הם חושבים שצוחקים איתם.

בקיצור את רוצה לנהל ויכוח בבקשה אני פה, לא רוצה בעיה שלך! אל תתריסי לי בבקשה זה מזכיר לי מורה אחת מעצבנת מהילדות. ???

היי מנהלים! רק לבחורות מותר דבל פוסט ;D

פורסם

לא מדובר במשהו סובייקטיבי כמו קוקה קולה או פפסי

מדובר במשהו אובייקטיבי לחלוטין.

שוב אתה לא מתייחס להודעה שלי, הראיתי לך שהE6700 טוב יותר מה2220SE וזול יותר

(אתה בחרת את האתר, לא אני).

תצרף לE6700 לוח כזה

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=4905

ו4GB זכרונות, משהו כזה

http://optimasys.co.il/I_Prod.asp?idpr=689

תוסיף לזה רייד איכותי ויש לך שרת איכותי (לצרכים ובתקציב הנ"ל)

אל תסיט את הנושא, הKENTSFIELD לא קשור לנושא

פורסם

שוב אתה לא מתייחס להודעה שלי, הראיתי לך שהE6700 טוב יותר מה2220SE וזול יותר

(אתה בחרת את האתר, לא אני).

תצרף לE6700 לוח כזה

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=4905

ו4GB זכרונות, משהו כזה

http://optimasys.co.il/I_Prod.asp?idpr=689

תוסיף לזה רייד איכותי ויש לך שרת איכותי (לצרכים ובתקציב הנ"ל)

:screwy: לא משווה שרת למחשב שולחני! עד כאן זה לעשות צחוק מהעבודה, חוצמיזה את משווה את הלוח שלך ללוחות של TAYAN רואים שאין לך מושג בשרת.

פורסם

למה את פונה למודרים? אולי את באמת נציגה של אינטל או שיש לך אנטרס סמוי?

אם תגידי לי שאת אוהבת קוקה-קולה אני אנסה להכריח אותך לשתות פפסי? אנחנו חיים בעולם חופשי וכל אחד עם העדפות שלו,

נו באמת... את מצפה שאוהד בית"ר ירושלים יחליף קבוצה?

המטרה שלי לחשוף את כל המידע מאחורי מוצר, לטוב ולרע! ואצל אינטל "רב הניסתר על הגלוי" את יודעת שיש אנשים שלא יודעים שקינספילד הוא לא מעבד קוואד אמיתי,

וכאשר אומרים להם שקינספלד מודבק משני ליבות של קונרו, הם חושבים שצוחקים איתם.

בקיצור את רוצה לנהל ויכוח בבקשה אני פה, לא רוצה בעיה שלך! אל תתריסי לי בבקשה זה מזכיר לי מורה אחת מעצבנת מהילדות. ???

היי מנהלים! רק לבחורות מותר דבל פוסט ;D

גם מעבד הKentsfield, ה"מזוויע" בצורת הMCM שלו, בתאוריה יעיל יותר ממעבד הQuad Core ה"אמיתי" של AMD.

אני לא בא לתקוף אותך, אך אתה טועה ומטעה.

ומעבר לכך, אתה מבייש את עצמך.

פורסם

:screwy: לא משווה שרת למחשב שולחני! עד כאן זה לעשות צחוק מהעבודה, חוצמיזה את משווה את הלוח שלך ללוחות של TAYAN רואים שאין לך מושג בשרת.

אתה אל תשווה, אתה לא רוצה-אל תקנה מעבד כזה

לצרכים של פותח הת'רד זה האופציה הטובה ביותר,

הראיתי לך השוואות ביצועים והE6700 פשוט יותר חזק.

אם אתה באמת רוצה, אפשר למצוא גם לוח של TYAN לסוקט 775 (מה יהיה עם שגיאות הכתיב?)

http://www.tyan.com/products/html/toledoi3000r.html

ובינתיים היחיד שאין לו מושג פה הוא אתה.

פורסם

גם מעבד הKentsfield, ה"מזוויע" בצורת הMCM שלו, בתאוריה יעיל יותר ממעבד הQuad Core ה"אמיתי" של AMD.

אני לא בא לתקוף אותך, אך אתה טועה ומטעה.

ומעבר לכך, אתה מבייש את עצמך.

כן... איך בדיוק עם התרוממות הביצועים שלו שואפת לאפס בהעדר טכנולוגית DC, ccHT וכמובן FSB שחונק אותו כמו נחש בועה.

פורסם

אתה לא מבין שעל P4 מסכן אפשר להעלות שרת קבצים, RAS, לנהל active dircetory וגם איזה SQL ל-30 משתמשים כל עוד יש לו מספיק זיכרון והרד דיסקים טובים, במקרה יצא לראות אחד כזה פועל במשרד עורכי דין ואין איתו שם בעיה של ביצועים כי המעבד שלו בקושי עושה משהו.

פורסם

אתה לא מבין שעל P4 מסכן אפשר להעלות שרת קבצים, RAS, לנהל active dircetory וגם איזה SQL ל-30 משתמשים כל עוד יש לו מספיק זיכרון והרד דיסקים טובים, במקרה יצא לראות אחד כזה פועל במשרד עורכי דין ואין איתו שם בעיה של ביצועים כי המעבד שלו בקושי עושה משהו.

אני מבין טוב מאוד! הויכוח שלי פה הוא על עניין עקרוני, מעבדים של שרתים שונים ממעבדים שולחניים גם אם יש להם טכנולוגיה משותפת.

ולהגיד שמחשב שולחני יעשה את אותה העבודה של שרת זה קצת הזוי, לשרת יש יעוד אחר לא סתם הוא יקר יותר.

אני בכלל מציע לפותח הת'רד לקנות שרת אמיתי מחברה כמו IBM כמו שכבר מישהו כתב פה, עם אחריות ושרות.

לקחת מעבד C2D עם לוח זול ולהריץ עליו SQL או להפוך אותו לשרת מאולתר, כמו שנערת סופר-על מציע זאת חאפריות לשמה! :nixweiss:

פורסם

כן... איך בדיוק עם התרוממות הביצועים שלו שואפת לאפס בהעדר טכנולוגית DC, ccHT וכמובן FSB שחונק אותו כמו נחש בועה.

ראשית כל, אף אחד מהמעבדים מרובי הליבות מנצל את מלוא הפוטנציאל שלו.

אתה נשען בכל תגובותיך על טכנולוגית הHyperTransport, שהיא (כבר בצורה מבוססת) פגומה מיסודה.

מדובר ביעול העברת נתונים מול רוחב פס קיים.

Kentsfield = רוחב פס גבוה יותר מK8L.

לא משנה כמה הם ייעלו את הטכנולוגיה, המספרים אף פעם לא זהים לאלו שעל הנייר.

לכן, לרוחב פס "טהור" יש יתרון ברור.

לכן, אם הKentsfield "נחנק" ע"י הFSB שלו, הK8L כבר מת מחוסר חמצן.

למרות שבפועל אין לכך השפעה (כי המעבד אינו נחנק, אך רק הדגמתי במידה והוא כן היה נחנק, אתה למעשה גוזר גזר דין מוות על הK8L.), ושני המעבדים ינצלו את מלוא יכולתם (תחת אפליקציות מתאימות).

למעשה ההבדל בין Kentsfield לK8L הוא, Pentium D מול Athlon 64 X2 (אך כאן מדובר ברוחב פס זהה, פה לKentsfield יש יתרון.).

אז גם אם (רק אם), והK8L (איך שלא מכנים אותו, אלטייר, מוחמד או אפילו מחמוד.) אכן עליון על הKentsfield, לYorkfield יש יתרון מוחץ.

פורסם

אני מבין טוב מאוד! הויכוח שלי פה הוא על עניין עקרוני, מעבדים של שרתים שונים ממעבדים שולחניים גם אם יש להם טכנולוגיה משותפת.

ולהגיד שמחשב שולחני יעשה את אותה העבודה של שרת זה קצת הזוי, לשרת יש יעוד אחר לא סתם הוא יקר יותר.

אני בכלל מציע לפותח הת'רד לקנות שרת אמיתי מחברה כמו IBM כמו שכבר מישהו כתב פה, עם אחריות ושרות.

לקחת מעבד C2D עם לוח זול ולהריץ עליו SQL או להפוך אותו לשרת מאולתר, כמו שנערת סופר-על מציע זאת חאפריות לשמה! :nixweiss:

תפסיק להתחמק ובוא תסביר לי איפה נעוץ ההבדל,

אולי זה יעזור לך להחליט.

http://www.gamepc.com/labs/view_content.asp?id=5160vs6800&page=1

(שוב, אתר שאתה השתמשת בו מקודם כדי שלא יהיו לך תלונות)

לצורך העניין, אני לא המלצתי על לוח זול, וכן הוא פשוט יריץ SQL טוב יותר מאופטרון של AMD ויעשה את זה בפחות כסף (גם בחשבון חשמל :) )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים