פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים מחבר תודה לכל המגיבים ;D יפה מאוד מה שאתה שאתה מתכוון לעשות על הגג אבל זה נראה כאילו אתה תחתוך את קצצות החורים לברגים של המאוורר, תזהר. בקשר לכלוב של ה-HDים, אני רוצה כבר לראות מה הולך שם, גם אני מתכנן להוריד אותו בקשר לחורים של המאוורר, הוא ישב על הפרספקס שיהיה מתחת לחיתוך. חישבתי הכל בדקת שהכתב לא יוצא הפוך..? אני נראה עד כדי כך טיפש? :-\
פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים אתה קרוב לבלונדי אבל טיפש לא נראה לי כל כך (כל כך כן..) חח אגב רק עכשיו ראית לאיפה אתה מזריק את המישחה הטרמית שלך לוורידים בידים ממש יפה ומיקצועי אני רואה שהמשיף שלך הוא ממש חזק וראש הרבה יותר גדול הלוואי עלי :'(
פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים תודה לכל המגיבים ;D בקשר לחורים של המאוורר, הוא ישב על הפרספקס שיהיה מתחת לחיתוך. חישבתי הכל אבל זה נראה שחצי בורג יהיה על הפח וחצי על הפרספקט, לא? ומה עם הכלוב של ה-HD?
פורסם 2006 באוגוסט 2919 שנים מחבר וואו כמה שאני עייף... טוב הנה עדכון של היום. זה אולי לא יראה הרבה אבל שלמות דורשת זמן והשקעה ;D עבדתי על זה בערך שעתיים וחצי. כל העבודה התרכזה בגג המארז לאחר החיתוך של החלק המרכזי עוד חתיכה נחתכה לאחר שיוף ראשוני ויותר מקרוב תקריב על אחת הפינות ומראה סופי להיום (מהחלק הפנימי כי קשה לבעריך איך זה נראה באמת בגלל המסקינגטייפ
פורסם 2006 באוגוסט 2919 שנים אני יודע שזה טוב אבל לא יכל לראות כי לבזק יש תקלה אין לי מסנג'ר ולא אי סי קיו :'(
פורסם 2006 באוגוסט 3019 שנים מחבר יאללה עדכון ;D סיימתי לחתוך את הגג ככה זה נראה לפני השיוף וככה בסוף העבודה ;D המשך עבודה על הכיתוב בפאנל הצדדי בביט הזה השתמשתי לחיתוך כל הקוביות הקטנות בסיום החיתוך השתמשתי בביט הזה כדי לכרסם את כל העודפים לפני המעבר לשיוף עדין וזה הפצירה שאני משתמש בה לשיופים עדינים אות גמורה (כן בנתיים רק אחת) אחלה עבודה!! אתה כבר יודע איזה אפקטים של תאורה אתה הולך להשתמש? כן אבל אני ישמור את זה לסוף
פורסם 2006 באוגוסט 3019 שנים עבודה נקייה ויפה (למה אתה משאיר הרבה "בשר" בחיתוך הראשוני עם הדסיקית?) אני רואה שהכרסם וידיה מוכיח את עצמו - הא? מה נראה בעדכון הבא?
פורסם 2006 באוגוסט 3019 שנים פשוט פצצה כיף לי ראות את הנושא הזה כל פעם כל העבודה מקצועית מגיע לך פרס!
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים כל הכבוד הפרויקט לדעתי הכי מושקע עד היום !יש לי רק בקשה אחת שאם תוכל לעשות מדריך לשימוש בפיברגלס אני מתכוון לאיזה חומרים משתמשים איפה קונים אותם מחירים אופן שימוש כאלה דברים ...תמשיך בעבודה המצוינת בהצלחה !
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים וואי, הגג יצא מרשים מאוד!!! איך שראיתי את התמונה שרואים את הגג אחרי החיתוך ובלי הדבק ששמתה עליו, ישר נפתחו לי העניים יצאגם ממש יפה החיתוך על הדלת, זה נראה מסובך מאוד אבל שום דבר לא יעצור בעדך רק, למה בתמונה האחרונה בפינה הימנית למעלה רואים בועות על האלומיניום?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.