עבור לתוכן

מצעד הגאווה בי-ם,בעד או נגד?

מצעד הגאווה בי-ם,בעד או נגד? 1,216 הצבעות

1. 1. מצעד הגאווה בי-ם,בעד או נגד?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

תגיד לי אתה, לך יש אפשרות לנסוע בכביש X ולנסוע בכביש Y ושניהם זה אותו זמן נסיעה אותו הכל אותו דבר, תבוא אליך קבוצה ותבקש ממך לנסוע דרך כבש Y כי דרך כביש X זה קצת מפריע להם, אתה תנסע דווקא בכביש X כי להם מפריע וכי זאת זכותך או שתעשה לבן אדם טוב ותנסע בכביש Y?

• תגובות 261
  • צפיות 17.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

יש משהו להסיף :

1) נכון שיש כאן גרמת אבל .

2) ישנו בעיה שבמגזרים האלו גם יהודים וגם נוצרים וגם מוסלמים יש אנשים שיש להם נטיה מינית שונה והם מפחדים לצאת מהארון.ו מצעד זה יגרום ליותר ויותר אנשים לצאת ולקבל יותר בטחון עם הזהות שלהם.

3) אני יודע שזה לא קשור אבל בגלל ששם יש כולם מתחבאים בחורים ומפחדים לצאת אז יש ליצור איזה אקט דווקא במקומות שבהם יש פחד לצאת.

4) אני חושב שזה נקודה חשובה.

זה רק הסבר !לא לקטול אותי אני עדיין מתנגד - לכזה מצעד ...אפשר לעשות את זה יותר דיסקרטי :)

אז תסביר לי. אם אבא של מחמוד החמוד (או בשמו בחברה' פאטמה) יחתוך לו את הזין אם הוא ייצא מהארון, אז איך מצעד דבילי יעודד אותו לצאת? או לחליפין לגרום לאבא שלו לא להגיב באלימות? לפתע הוא יראה ויגיד "יא חביבי, הומואים הם בעצם בסדר" וירוץ לחבק את בנו המתחנגל? I don't think so.

פורסם

^^^^^^

לא לזה הכוונה

אבל אותו ילד לא צריך לחיות בשקר ויש קהילה שבה הוא מרגיש בטוח אז מה רע ...

למה את חושבת שאצל דתיים\נוצרים\מוסלמים כולם "ישרים" - התשובה היא לא !

הם מפחדים בגלל החומה שיוצרת הדת או הקהילה.

הסבר שלך מופרח.

פורסם

עכשיו זה יוצר יותר בלאגן לדתיים שלא יצאו מהארון כי בתחלאס נגיד שהוא יושב עם המשפחה הערב שישי והם מדברים על זה אז מה הבן צריך לעשות? לפחד ולשקר ולהיות בעד המשפחה והמגזר הדתי או שמה הוא באמת מעדיף שיהיה מצעד והוא צריך לדבר על זה אבל אז הוא יהיה שונה זה קצת יוצר בלאגן אולי שיתחשבו גם בהם ויעשו את זה בת"א, אומנם זה מיעוט אבל אם אפשר אז למה לא?

פורסם

כי הם לא רוצים וזה מספיק זכותם לעשות את זה מתי ואיפה שהם רוצים.

פורסם

אז מה אם זו זכותם? זכותי לעשות רעש עד 11 בלילה אז אני יבוא אליך לבית עד 11 בלילה ויעשה לך רעש רק כי זכותי? תעשה לי טובה הם יכולים לעשות את זה במקום אחר אז למה לא למען ה' למה לא אם אתה יכול לעשות את זה במקום אחר אז למה לא למה לעשות דווקא למה לעשות פרנציפ זה הדבר הכי מרגיז שיש אני יודע שאם מישהו היה עושה לי פרנציפ אני מסוגל לשבור לו את העצמות כי אם הייתה להם סיבה טובה לעשות בירושלים הייתי אומר מילא אבל הם רוצים לעשות שם רק כי זכותם ועל הזין שלהם כולם אז מבחינתי לאנשים כאלה צריך לשבור את הידיים והרגלייים שילמדו מה זה חייה ותן לחיות.

פורסם

לאנשים כאלה צריך לשבור את הידיים והרגלייים שילמדו מה זה חייה ותן לחיות.

קצת קיצוני, אבל נכון...

ה"חיה" אצלהם מאוד מפותח, אבל ה"תן לחיות" לוקה בחסר, בלשון המעטה ::)

פורסם

בקשר לכפייה דתית- אני לא אומר שיש (ולפעמים היא מוגזמת) אבל יש גם כפייה נגדית-כפייה חילונית. כאשר אני צריך להאריך את הדרך שלי בשש בבוקר בקילומטר רק בגלל אנשים שלא מכבדים את הדת אז זה גם נקרא כפייה לא????

וד"א הרבה יותר חשוב לקהילה הגאה לעשות מצעדים בארה"ב.למי שכבר לא יודע בארה"ב הקהילה הנוצרית היא קהילה חזקה וכאשר חברת הרכב פורד פירסמה במגזין "גאה" אז הם הציבו אולטימטום . ונחשו מה עשתה החברה הגדולה- התקפלה(או אפשר לומר שעשתה את המעשה הנכון)

פורסם

אז מה אם זו זכותם? זכותי לעשות רעש עד 11 בלילה אז אני יבוא אליך לבית עד 11 בלילה ויעשה לך רעש רק כי זכותי? תעשה לי טובה הם יכולים לעשות את זה במקום אחר אז למה לא למען ה' למה לא אם אתה יכול לעשות את זה במקום אחר אז למה לא למה לעשות דווקא למה לעשות פרנציפ זה הדבר הכי מרגיז שיש אני יודע שאם מישהו היה עושה לי פרנציפ אני מסוגל לשבור לו את העצמות כי אם הייתה להם סיבה טובה לעשות בירושלים הייתי אומר מילא אבל הם רוצים לעשות שם רק כי זכותם ועל הזין שלהם כולם אז מבחינתי לאנשים כאלה צריך לשבור את הידיים והרגלייים שילמדו מה זה חייה ותן לחיות.

אז מה זאת זכותם?

טוב לדעתי כאן אתה מפסיק להיות שווה את הכתיבה שלי כי אתה אפילו לא יודע מה זה תראה לאיפה הדרדרנו :-\

פורסם

אז מה זאת זכותם?

טוב לדעתי כאן אתה מפסיק להיות שווה את הכתיבה שלי כי אתה אפילו לא יודע מה זה תראה לאיפה הדרדרנו :-\

הניסוח שלו, אמנם, היה לוקה בחסר...

אבל הנקודה שלו נכונה מאוד - ה"כיף" שלהם זה להרגיש שהם שווים יותר מ"החרדים הפרימיטיבים העלובים האלה" ולרמוס את הרגשות שלהם, שנובעות מאותה פרימיטיביות עלובה, כאילו אין מחר.

אם זאת הפגנת חופש ולא הוצאת תסכול - אז אני לא רוצה הפגנות חופש בעולם... ::)

פורסם

חבל לכם על הזמן, כל הדיבורים ריקים.

המצעד לא יתקיים בירושלים וזהו !

פורסם

ומה תעשה אם כן?תדקור כמו איזה קוף שקיבל מקל חד?

אני מאוד מקווה שהשוטרים עברו אימוני ירי :)

פורסם

אז מה זאת זכותם?

תגיד לי אתה אמיתי? תלמד לקרוא כתבתי אז מה אם זאת זכותם לא שאלתי מה היא זכות ומה היא זכותם. אתה צריך להיות זה שלא שווה את הכתיבה שלי אם אתה לא מבין מה אני כותב ואני כותב את זה בצורה ברורה.

ולצערי שאני מסתכל עליך אני מבין לאיפה הדרדרנו.

פורסם

תגיד לי אתה אמיתי? תלמד לקרוא כתבתי אז מה אם זאת זכותם לא שאלתי מה היא זכות ומה היא זכותם. אתה צריך להיות זה שלא שווה את הכתיבה שלי אם אתה לא מבין מה אני כותב ואני כותב את זה בצורה ברורה.

ולצערי שאני מסתכל עליך אני מבין לאיפה הדרדרנו.

אם הייתה מבין מה זאת אומרת זכותם לא הייתה אומר

אז מה אם זו זכותם?
.
פורסם

ומה תעשה אם כן?תדקור כמו איזה קוף שקיבל מקל חד?

אני מאוד מקווה שהשוטרים עברו אימוני ירי :)

אני לא אצטרך לדקור אף אחד, אל תדאג.

יהיו מספיק מאות אלפים ברחובות שיעצרו את הדוחים הללו. :puke:

לא תעזור שום משטרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים