עבור לתוכן

מצעד הגאווה בי-ם,בעד או נגד?

מצעד הגאווה בי-ם,בעד או נגד? 1,216 הצבעות

1. 1. מצעד הגאווה בי-ם,בעד או נגד?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

זה נורא חמוד שאתם צועקים "דמוקרטיה" כשנוח לכם, ו"מדינה יהודית" במקרים אחרים. זאת אומרת שבשביל לקיים מצעד מגוכח בירושליים אנחנו מדינה דמוקרטית, אבל בשביל להתיר למשל, נישואים אזרחיים, לא, זה לא בסדר, חס וחלילה, זאת מדינה יהודית. אז תחליטו מה יותר חשוב לכם? הערך הדמוקרטי או הערך הדתי-לאומי. אל תשלפו קלפים כאלו ואחרים כשנוח לכם.

• תגובות 261
  • צפיות 17.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

תקראי את כל הפוסטים שלי עד עכשיו

אני מתנגד למצעד הגאווה אבל ממש לא מההיבט הדתי (לצורך העניין אני רחוק שנות אור מלהיות דתי)

זה פשוט חסר טעם לאפשר מצעד לכל קבוצת אנשים שמתאגדת ביחד

פורסם

נגד אפילו שאני לא מאמין מה הבעיה של החראות האלה לכבד את הדתיים? כ"כ קשה להם לעשות אותו בת"א ?

דעה של חבר- "איפה הפיגועים שצריך אותם"

פורסם

למה שמישהו יכבד אותם?

קודם כל המצעד הזה יהיה במקום ציבורי לא בבית של הדתים אז שישבו בשקט.

פורסם

טוב הבנתי את הראש שלך ::)

כל הקטע שלך הוא לעשות דווקא לדתיים ולשים זין.

פורסם

למה שמישהו יכבד אותם?

קודם כל המצעד הזה יהיה במקום ציבורי לא בבית של הדתים אז שישבו בשקט.

אולי כי בישביל היהודים המוסלמים והנוצרים ירושלים היא עיר הקודש ואולי מצעד מסוג כזה נחשב דחוי במגזרים אלו (ואני מדבר על היותר מאמינים לא אלו שהולכים לכנסיה כל יום ראשון). ואם יעשו את זה בירושלים זה מן חילול הקודש, אתה אולי לא מאמין אבל בכל זאת צריך לדעת להתחשב אתה לא חי לבד בעולם הזה ובטח לא בישביל לעשות פרנציפים ולעשות דווקא לכולם, נכון אין מה לעשות אז אולי הדתות של היום באמת קצת פרימיטביות אבל אם אתה לא מחשיב את עצמיך אדם פרימיטיבי ז"א שאתה מחשיב עצמיך כאדם שיודע להתחשב אז המינימום זה להזיז את המצעד הזה לת"א שזה גם מרכז הארץ אז הוא יהיה בת"א ולא בירושלים יקרה משהו? כמו שהם משחקים אותה יפי נפש שלא אכפת להם מהמיניות של האחרים אז שיהיו יפי נפש ויתחשבו בדתיים תזיזו אותו לת"א ושלום על ישראל.

פורסם

שאלה אחת למה להתחשב בהם?הם מתחשבים במישהו שונה מהם? לא ממש לא.אז למה לאחרים להתחשב בהם?

זה לא שעוברים על איזה חוק או משהו זה פשוט כי "לא בא לנו לראות את החולים ה*** האלו פה" זה מה שהם אומרים!

אז שישבו בשקט זה חוקי ומוצדק שזה בי-ם כי זאת בירה וגם המצעד בא להראות שלא מפלים אותם כי הם הומוים/לסביות.

אם זאת

"לא בא לנו לראות את החולים ה*** האלו פה"
הסיבה שלהם(והיא כן)אז יש הצדקה מלאה לקיום המצעד הזה.
פורסם

יש משהו להסיף :

1) נכון שיש כאן גרמת אבל .

2) ישנו בעיה שבמגזרים האלו גם יהודים וגם נוצרים וגם מוסלמים יש אנשים שיש להם נטיה מינית שונה והם מפחדים לצאת מהארון.ו מצעד זה יגרום ליותר ויותר אנשים לצאת ולקבל יותר בטחון עם הזהות שלהם.

3) אני יודע שזה לא קשור אבל בגלל ששם יש כולם מתחבאים בחורים ומפחדים לצאת אז יש ליצור איזה אקט דווקא במקומות שבהם יש פחד לצאת.

4) אני חושב שזה נקודה חשובה.

זה רק הסבר !לא לקטול אותי אני עדיין מתנגד - לכזה מצעד ...אפשר לעשות את זה יותר דיסקרטי :)

פורסם

אבל למה למה למה למה למה למה להיות ילדים בגן למהההההה בשם ה' זה משגע לי תשכל למה אי אפשר פשוט לגלות מינימום בגרות לקחת אחריות ואת המצעד הזה לעשות בפאקינג ת"א מה כ"כ קשה גם כן המצעד הזה עכשיו אני בכלל לא בעד המצעד הזה הם עוד רצו בהתחלה שהממשלה תממן להם את המצעד והתחילו לעשות על זה מחאות צבועים מגעילים.

שילכו גם כן הם מעלים לי את העצבים יותר מידי זה בכלל לא רציני לעשות את המצעד בי-ם ולא שאכפת לי מצידי שיעשו אותו בגרמניה שבהונגריה ליד הודו זה לא מעניין אותי אבל למה להציק למה לעשות פרנציפ? אתם יכולים לעשות אותו או בת"א או בירושלים אם תעשו אותו בירושלים חלק מהאנשים יפגעו אם תעשו אותו בת"א לא יפגעו אז מה הבעיה? למה לא להתחשב למה לא לגלות בגרות ולשחק במשחקים של ילדים קטנים "הוא אמר לי ככה עכשיו פרנציפ אני יעשה את המצעד פה ודווקא פה רק בגלל שהוא אומר שזה לא יהיה פה אני יעשה פה" יאללה כבר לכו לת"א המצעד יהיה אותו דבר מבטיח לכם.

פורסם

אתה יודע בדיוק כאלו תגובות של אנשים נותנים כוח למצעד הזה.

אתה לא מבין שהם מתנגדים לכל האידיאולוגיה הזאת ולכן הם עושים את זה בקן צרעות?

פורסם

אתם לא מבינים שככה היהדות נעלמת יותר ויותר מישראל!?!

היום במדינת ישראל הרבה יותר קשה להיות דתי מאשר חולוני לא שומר מצוות !!

היום דתיים שהולכים ברחוב ליד חנויות או כל דבר אחר יש שם מגזינים עם תמונות של בחרות עירומות וזה באמת מפתה !!

אני לא דתי ואני לא שומר מסרות אבל אני מכבד לפחות את הדת שלי את הדת שעליה נבתה מדינת ישראל !!

אין שום סיבה שיעשו את זה בי-ם , ואפשר לחשוב איזה זכויות הקהילה ההומוסקסואלית לא מקבלים פה במדינת ישראל !!

סה"כ המצעד הזה בא בכוונה אחת להכעיס את הדת.

וכל מי שאמר שיש פה כפייה דתית אני דווקא חושב ההפך אני מרגיש שיש פה כפייה אנטי דתית ,הרי כבר כמעט כל שבת פה במדינת ישראל הפכה לעוד יום רגיל בשבוע

ואם זה ככה אז תסבירו לי מה כן יהודי במדינה הזאת?

פורסם

גם כן חצי מההומואים שיש שם לא שמו יד בישביל המדינה הזאת אז שיגידו תודה שמגיע להם זכויות מעל ומעבר ושלא יבלבלו את השכל עם מצעדים, זאת מדינה לא שוק (נראה לי) וכל הבעיות מתחילות מדברים כאלה אין מה לעשות דבר גורר דבר.

פורסם
אין שום סיבה שיעשו את זה בי-ם , ואפשר לחשוב איזה זכויות הקהילה ההומוסקסואלית לא מקבלים פה במדינת ישראל !!

איזה זכויות?נישואים?זכויות על ילדים?כל הקיצבאות?

בגלל מי?דתים דתים דתים.

אז הם מקבלים את כל הזכויות כמו כל אנשים אחרים?

לא.

הצדקות שזה יהיה בי-ם?יש המון!

גם כן חצי מההומואים שיש שם לא שמו יד בישביל המדינה הזאת אז שיגידו תודה שמגיע להם זכויות מעל ומעבר ושלא יבלבלו את השכל עם מצעדים, זאת מדינה לא שוק (נראה לי) וכל הבעיות מתחילות מדברים כאלה אין מה לעשות דבר גורר דבר.

ובכלל זה המצעד יכול וצריך להיות שם.
פורסם

אז אני יתקן את עצמי

זאת מדינה יהודית ולא שוק.

בגלל זה המצעד לא צריך להיות שם.

פורסם

מה הקשר שוק...

זה דמוקרטיה אז יש להם זכות, והדתיים לא יכולים לעשות כלום בקשר לזה כי זה כר תהיה דיקטטורה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים