פורסם 2006 ביוני 1119 שנים באתר שלי אחרי שאני שולח את הטופס לASP יש לי שגיאה שאומרת שהDB מיועד לקריאה בלבד וגם כשאני נכנס ל Access אז הוא נותן לי הודעה שיכול להיות שהקבצים יפגעו במחשב שלי ושואל האם אני מבטוח שאני רוצה לפתוח הנה צירפתי פה את הטופס + הבדיקה בjavascript ,את הDB ואת הASP [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 ביוני 1119 שנים באתר שלי אחרי שאני שולח את הטופס לASP יש לי שגיאה שאומרת שהDB מיועד לקריאה בלבד וגם כשאני נכנס ל Access אז הוא נותן לי הודעה של הנה צירפתי פה את הטופס + הבדיקה בjavascript ,את הDB ואת הASP ברוב המקרים הבעיה היא של הרשאות כתיבה של מערכת הקבצים NTFS למשתמש IUSER במקרה שמדובר באפליקציית ASP, פשוט צריך לתת לו הרשאות כתיבה
פורסם 2006 ביוני 1119 שנים מחבר תודה רבה על התגובה אבל אתה מוכן להגיד לי איך נותנים הרשאות כתיבה ? בבקשה זה דחוף אני צריך להגיש את האתר עד יום ו'
פורסם 2006 ביוני 1119 שנים אם יש לך ווינדוס באנגלית אז:Tools --> Folder Options --> Viewותוריד את הוי מUser Simple File Sharing(זה נמצא די למטה)אחר כך תלך לתיקיה של המסד נתונים, לחצן ימני ואזProperties-->Securityושם תוכל לשנות את ההרשאות.
פורסם 2006 ביוני 1119 שנים מחבר תודה . ניסיתי אב לזה עדיין לא עובד הוא מציין שגיאה בשורה 35 שזאת השורה שמה רשום שעל אובייקט ה recordset שלי לעשות update לטבלה בDB
פורסם 2006 ביוני 1119 שנים תודה . ניסיתי אב לזה עדיין לא עובד הוא מציין שגיאה בשורה 35 שזאת השורה שמה רשום שעל אובייקט ה recordset שלי לעשות update לטבלה בDB שלח ת'ניסוח המדויק של הודעת השגיאה אפילו print screen יעזור לנו לעזור לך
פורסם 2006 ביוני 1119 שנים טוב הבנתי מה קורה:(1) וודא שביצעת מתן הרשאות ל- IUSER, אתה בגלל עובד ב- NTFS ?(2) פתיחת ה- DB צריכה להיות כך :cn.Open "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;User ID=Admin;Data Source=C:\Inetpub\wwwroot\WebApplication1\Data\db1.mdb;Mode=Share Deny None"(3) פתיחת ה- Recordset צריכה להיות כך:rs.Open "Table1",cn,2,3הפרמטר השני צריך להיות 3 ולא 2 כפי שאתה עשית(4) דבר נוסף אבל זה נדיר, זה שה- Access שלך פתוח על קובץ ה- mdb במצב exclude, בכל מקרה רק ליתר ביטחון סגור את ה- access כאשר אתה מריץ את הדף
פורסם 2006 ביוני 1219 שנים מחבר מצטער אבל לא כל כך הבנתי איך אני נותן הרשאות ל IUSER ? וגם מה לעשות בקוד ?הנה הקוד <html dir="rtl"><head></head><body bgcolor="lightgreen"><%set con=server.CreateObject("ADODB.Connection") con.open "Driver={microsoft access driver (*.mdb)};"&_ "Dbq=C:\Inetpub\db.mdb;"&_ "Uid=admin;"&_ "Pwd=;" set rec=server.CreateObject("ADODB.Recordset") mySQL="SELECT * FROM Web " rec.Open mySQL, con , 2, 2מה אני צריך לשים ואיפה ? וכן אני עובד על NTFS אם מערכת הקבצים היא הבעיה אתה מוכן להגיד לי איך להמיר לFAT32 בלי לפרמט ? עדכון !! פירמטתי ועברתי ל FAT32 והכל עובד תודה לכולם תודה רבה
פורסם 2006 ביוני 1219 שנים כך זה קישור אם מדריך שמסביר איך לתקן את הבעיה. http://www.pagedowntech.com/faq/faq.asp?faqid=18
פורסם 2006 ביוני 1219 שנים לא רוצה לפגוע בך, אבל אתה קצת קוקו , לפרמט דיסק מ- ntfs חזרה ל- fat32 רק בגלל שלא ידעת איך נותנים הרשאות ל- iuserזה כמו הסרט תעלת בלאומיך היית מחפש בגוגל או משהו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.