עבור לתוכן

ליברמן:"צריך להרוג את חברי הכנסת הערבים"

Featured Replies

פורסם

יש הבדל קיצוני בין אלה שלא חושבים שמדינת ישראל צריכה להיות קיימת, מבחינה אידיאולוגית, למי שמשתף פעולה עם אלה שרוצחים חפים מפשע (וגם במקרה חושבים שמדינת ישראל לא צריכה להיות קיימת). עם כל זה שאני לא אוהב את נטורי קרתא - הם לעולם לא ישתפו פעולה עם רצח - זה נגד הדת שלהם, עם אהבה למדינה או בלעדיה.

וכן - אני מהמר שבקרב חברי הכנסת היהודים, אין כאלה שממש היו רוצים שמדינת ישראל תחדל להתקיים כמדינת היהודים היחידה בעולם - ואני מאמין שבקרב חברי הכנסת הערביים יש כאלה... אבל זה ברור, לא צריך להמר בשביל זה, ובינתיים אין צורך להסביר (אלא אם מישהו כאן יוכיח עצמו כאטום)... זאת סתם צורת ביטוי - ומי שנטפל לצורות ביטוי בדיון - כנראה שאין לו מה להגיד מעבר לזה.. ::)

• תגובות 177
  • צפיות 15.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

צריכים עוד אנשים כמותו.

פורסם

וכן - אני מהמר שבקרב חברי הכנסת היהודים, אין כאלה שממש היו רוצים שמדינת ישראל תחדל להתקיים כמדינת היהודים היחידה בעולם - ואני מאמין שבקרב חברי הכנסת הערביים יש כאלה... אבל זה ברור, לא צריך להמר בשביל זה, ובינתיים אין צורך להסביר (אלא אם מישהו כאן יוכיח עצמו כאטום)... זאת סתם צורת ביטוי - ומי שנטפל לצורות ביטוי בדיון - כנראה שאין לו מה להגיד מעבר לזה.. ::)

אין ממש קשר.

למה אתה כ"כ בטוח שהח"כים הערביים ירצו/רוצים בהשמדת מדינת ישראל?או לפחות הרוב לפי דברייך.(האר נא את עיניי)

אני לא פוסל שום אפשרות שיכול להיות מצב שחברי כנסת ערביים ירצו בהשמדת מדינת ישראל,אבל כל עוד אני ואתה לא יודעים בוודאות את זה - אין לנו מה לדבר יותר מדי.

יש הרבה חברי כנסת יותר גרועים מחברי הכנסת הערביים שאומרים עליהם שהם נגד מדינת ישראל,ורוצים שתחדל להתקיים.(הרוב)

אם שמת לב,בקשר לצורת הביטוי הזאת שלך - השבתי את התגובה שלי אלייך גם כצורת ביטוי.(פחות או יותר מה שהתכוונת להגיד,מעבר לצורת ביטוי הזאת שלך)

פורסם

:yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap:

זאת סתם צורת ביטוי - ומי שנטפל לצורות ביטוי בדיון - כנראה שאין לו מה להגיד מעבר לזה.

מסכים.

פורסם

לא יודע תקרא איך שבא לך להפיכת מדינת ישראל למדינת כל אזרחיה, אני קורא לזה "השמדת מדינת ישראל".

פורסם

לא יודע תקרא איך שבא לך להפיכת מדינת ישראל למדינת כל אזרחיה, אני קורא לזה "השמדת מדינת ישראל".

דיברת אליי?

פורסם

כן, ואל תצטט הודעה מעליך.

פורסם

לא צריך להרוג אותם, אבל בהחלט צריך לשפוט אותם על בגידה וסיוע לאויב.

או לפחות לשלול להם את האזרחות.

מה שאומר שהם לא יהיו חכים :)

פורסם

רועי,איפה ראית שכתבתי שצריך להפוך את מדינת ישראל לכל אזרחיה?

אני מדבר פה סה"כ על חברי הכנסת.

פורסם

זה מה שחברי הכנסת הערבים אומרים...

פורסם

זה מה שחברי הכנסת הערבים אומרים...

לא דיברתי בכלל על זה.. :nixweiss:

פורסם

ליברמן אידיוט, מנסה לעורר קצת אהדה כי העיפו אותו לעזאזל.

אני נגד עונש מוות, לא משנה למי. בנאדם שבוגד במדינה - שלילת אזרחות ומאסר, לא יותר מזה.

פורסם

אויש איזה זכרון חלש יש לאנשים

הרי חברי כנסת ערבים נפגשו עם החמאס והצהירו במפורש שהם תומכים במאבק האלים שלהם נגד מדינת ישראל הכובשת האכזרית (מילים שלהם בערך)

אדון איברהים צרצור רץ לכנסת על סמך המילים שלו שצריך להשמיד את המדינה היהודית

אדון עזמי בשארה כל יום שני נמצא בדמשק עם ראשי ארגוני טרור

נטורי קרתא לא פחות גרועים, להיפגש עם אחמדיניג'אד ולתמוך בנסיונותיו להרס מדינת ישראל זה לא פחות גרוע, ומזלם היחיד הוא שהם לא חיים בארץ בכלל.

אחרת הם היו נחשבים לבוגדים ממדרגה ראשונה.

עוד איכשהו אפשר לקבל את זה שמישהו מלאום שונה מתנגד לך (עד גבול מסוים, שנחצה)

אבל אי אפשר להבין כשמישהו מהלאום שלך קם נגדך ותומך בהשמדת והשמדת 7 מיליון אזרחים אחרים תוך כדי

פורסם

ח"כ הערבים בכנסת-שתולים של החמאס,חיזבאללה וכל תומך טרור.

פורסם
  • מחבר

אאאא דא??

אין פה עוררין על זה, פשוט תוצר לואי שהכלבים האלו ידעו ויודעים לנצל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים