פורסם 2006 במרץ 1119 שנים מחבר ***ווויייי---אווווווו*** ***ווויייי---אווווווו*** ***ווויייי---אווווווו***דמגוגגיה ALERT !***ווויייי---אווווווו*** ***ווויייי---אווווווו*** ***ווויייי---אווווווו***דמגוגגיה ALERT !***ווויייי---אווווווו*** ***ווויייי---אווווווו*** ***ווויייי---אווווווו***
פורסם 2006 במרץ 1119 שנים נו באמת זה אחד המשפטים היותר מטומטמים זה כמו שביבי יקרא לביילין שמאלני וביילין יגיד "It Takes One To Know One" :
פורסם 2006 במרץ 1119 שנים אתה מזכיר לי את פיצוץ הנגמ"ש בציר פילדלפי, ואת שני החיילים שנהרגו לאחר-מכן כשעסקו...באיסוף הגופות שוב מידע שיקרי? שני החיילים שנהרגו לא עסקו באיסוף הגופות.
פורסם 2006 במרץ 1119 שנים מחבר נו באמת זה אחד המשפטים היותר מטומטמים זה כמו שביבי יקרא לביילין שמאלני וביילין יגיד "It Takes One To Know One" : אבל זה דווקא תרחיש סביר, הרי ידוע שהשמאל קצת לוקה בשכלו.. שוב מידע שיקרי? שני החיילים שנהרגו לא עסקו באיסוף הגופות. דיי נו, אתה מוביל לתגובת שרשרת שתגרום ל-OMRIJ שוב לכתוב "It Takes One To Know One"...
פורסם 2006 במרץ 1119 שנים נו באמת זה אחד המשפטים היותר מטומטמים זה כמו שביבי יקרא לביילין שמאלני וביילין יגיד "It Takes One To Know One" : זה לא המצב תסתכל על כל הדיונים שעמרי פתח על קדימה ועל הבחירות ותגיד לי שהוא לא רב אומן בדמגוגיה אבל זה דווקא תרחיש סביר, הרי ידוע שהשמאל קצת לוקה בשכלו..
פורסם 2006 במרץ 1119 שנים מחבר זה לא המצבתסתכל על כל הדיונים שעמרי פתח על קדימה ועל הבחירותותגיד לי שהוא לא רב אומן בדמגוגיההוא לא רב אומן בדמגוגיה.
פורסם 2006 במרץ 1119 שנים דיי נו, אתה מוביל לתגובת שרשרת שתגרום ל-OMRIJ שוב לכתוב "It Takes One To Know One"... אני לא הגבתי למה ש Parental Advisory כתב כי למען האמת אני לא ממש זוכר למה הם נהרגו אני הגבתי לקריאות הדמגוגיה שאתה משתמש בהם שוב ושוב למרות שאתה בעצמך...
פורסם 2006 במרץ 1119 שנים מחבר אני בעצמי... מה?מספר את האמת?כואב לשמוע אותה מבעד למשקפי נייר הצלופן הורוד, הא ?
פורסם 2006 במרץ 1119 שנים עזוב, הוא סתם מבואס כי אלפי הת'רדים שהוא פתח לא מתקרבים לרמת הפופולריות של ת'רד הבחירות שלי
פורסם 2006 במרץ 1119 שנים אתה מזכיר לי את פיצוץ הנגמ"ש בציר פילדלפי, ואת שני החיילים שנהרגו לאחר-מכן כשעסקו...באיסוף הגופות שוב מידע שיקרי? שני החיילים שנהרגו לא עסקו באיסוף הגופות. לשלוח חיילים לאסוף חלקי גופות או לחלץ חיילים מתים זה שטות. אבל, מה היית מעדיף לשלוח כוח קומנדו קטן (או לחילופין כוח צבא גדול עם ריכוך ארטילרי מאסיבי וליווי אווירי צמוד) לחילוץ חיילים חטופים, או לשחרר בתמורה לחיילים מאות מרצחים שירצחו עשרות ומאות חיילים ואזרחים נוספים? דרך אגב, בנוגע לחלקי גופות, אני לא אומר שצריך להשאיר אותם לטרוריסטים. אני מעדיף לשרוף את האיזור עם נפאלם. אנחנו חיים במדינה מפגרת שמקדשת את המתים על פני החיים.
פורסם 2006 במרץ 1119 שנים תמיד עדיף להפעיל כוח מאשר לשחרר מחבלים.אבל אני תיארתי מצב שבו נגמרו האלטרנטיבות, כלומר, החייל החטוף נמצא בירדן/לבנון/איראן וכו'.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.