עבור לתוכן

Firefox - תוספים לגרסאות 1 ו-2

Featured Replies

• תגובות 2k
  • צפיות 244.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

גם אני!!

למרות שאני לא גולש הרבה בFF

פורסם

וואי זה מגניב אבל מאט את הדפדפן

פורסם

הטאב אפקט נראה יפה, אבל סתם מאט את העבודה...

פורסם

לא כזה מאט את העבודה..

אבל האמת זה דבר שמתלהבים ממנו בהתחלה ואחרי שתי דקות אתה כבר רואה שזה לא ממש שימושי ומחליף בחזרה..

אבל יכול להיות דווקא נחמד להראות למישהו שלא מבין במחשבים את האפקט הזה והוא יתלהב חח

פורסם

לא כזה מאט את העבודה..

אבל האמת זה דבר שמתלהבים ממנו בהתחלה ואחרי שתי דקות אתה כבר רואה שזה לא ממש שימושי ומחליף בחזרה..

אבל יכול להיות דווקא נחמד להראות למישהו שלא מבין במחשבים את האפקט הזה והוא יתלהב חח

זה נחמד בהתחלה ("ואו!! זה כמו Vista!!)

כשאתה עובד עם יותר מ-10 טאבים במקביל ואתה סוגר אותם לסירוגים או עובר בינהם זה מתחיל לעצבן!

פורסם

כשאתה עובד עם יותר מ-10 טאבים במקביל ואתה סוגר אותם לסירוגים או עובר בינהם זה מתחיל לעצבן!

זה בדיוק למה ניטרלתי אותו.

פורסם

TiX Now!

מבטל את זמן ההמתנה של RapidShare

פשוט לוחצים על לחצן ימיני = > TiX now ?

כי אם כן זה לא עובד =\

פורסם

כי אם כן זה לא עובד =\

לי זה עובד :) אבל אחרי שלוחצים על הורדה , האתר מגלה שרימו אותו :D , אז זה לא עובד ..

פורסם

לי זה עובד :) אבל אחרי שלוחצים על הורדה , האתר מגלה שרימו אותו :D , אז זה לא עובד ..

אז מתי ללחוץ לפני שלוחצים על הודרה או אחרי?

פורסם

בזמן שמחכים

פורסם

הרחבה למשתמשי אקפלורר נכחדים: :screwy:

אמורה לאפשר פנייה לסימניות של ה-IE(איך קראו להן?) מתוך השועל.

Use Internet Explorer Favorites directly from Firefox. No need to import, export or synchronize - the same Favorites appear everywhere.

http://www.extensionsmirror.nl/index.php?showtopic=3293

פורסם

כי אם כן זה לא עובד =\

אחרי שאתה לוחץ על FREE ואומרים לך לחכות אתה לוחץ על האיקון למטה (אין צורך בקליק ימני), וזה מביא אותך ישר לעמור ההורדה וכל מה שאתה צריך לעשות זה להכניס את הקוד ולהוריד.

פורסם

יש אפשרות להעביר את הצד ממנו אני מתחיל לכתוב? בIE אפשר לעשות זאת ע"י CTRL + SHIFT

ואיך אני עושה שאני יראה את דף הבית בכל TAB חדש שאני פותח?

פורסם

גם לי זה קורה!!

איזה בעסה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים