פורסם 2007 במרץ 3118 שנים Tab Effect מעבר בין טאבים בתלת מימד https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/4258 אני דווקא אהבתי..
פורסם 2007 במרץ 3118 שנים לא כזה מאט את העבודה..אבל האמת זה דבר שמתלהבים ממנו בהתחלה ואחרי שתי דקות אתה כבר רואה שזה לא ממש שימושי ומחליף בחזרה..אבל יכול להיות דווקא נחמד להראות למישהו שלא מבין במחשבים את האפקט הזה והוא יתלהב חח
פורסם 2007 באפריל 118 שנים לא כזה מאט את העבודה..אבל האמת זה דבר שמתלהבים ממנו בהתחלה ואחרי שתי דקות אתה כבר רואה שזה לא ממש שימושי ומחליף בחזרה..אבל יכול להיות דווקא נחמד להראות למישהו שלא מבין במחשבים את האפקט הזה והוא יתלהב חח זה נחמד בהתחלה ("ואו!! זה כמו Vista!!)כשאתה עובד עם יותר מ-10 טאבים במקביל ואתה סוגר אותם לסירוגים או עובר בינהם זה מתחיל לעצבן!
פורסם 2007 באפריל 118 שנים כשאתה עובד עם יותר מ-10 טאבים במקביל ואתה סוגר אותם לסירוגים או עובר בינהם זה מתחיל לעצבן!זה בדיוק למה ניטרלתי אותו.
פורסם 2007 באפריל 318 שנים TiX Now!מבטל את זמן ההמתנה של RapidShareפשוט לוחצים על לחצן ימיני = > TiX now ?כי אם כן זה לא עובד =\
פורסם 2007 באפריל 318 שנים פשוט לוחצים על לחצן ימיני = > TiX now ? כי אם כן זה לא עובד =\ לי זה עובד אבל אחרי שלוחצים על הורדה , האתר מגלה שרימו אותו , אז זה לא עובד ..
פורסם 2007 באפריל 318 שנים לי זה עובד אבל אחרי שלוחצים על הורדה , האתר מגלה שרימו אותו , אז זה לא עובד .. אז מתי ללחוץ לפני שלוחצים על הודרה או אחרי?
פורסם 2007 באפריל 318 שנים הרחבה למשתמשי אקפלורר נכחדים: אמורה לאפשר פנייה לסימניות של ה-IE(איך קראו להן?) מתוך השועל. Use Internet Explorer Favorites directly from Firefox. No need to import, export or synchronize - the same Favorites appear everywhere. http://www.extensionsmirror.nl/index.php?showtopic=3293
פורסם 2007 באפריל 318 שנים פשוט לוחצים על לחצן ימיני = > TiX now ?כי אם כן זה לא עובד =\אחרי שאתה לוחץ על FREE ואומרים לך לחכות אתה לוחץ על האיקון למטה (אין צורך בקליק ימני), וזה מביא אותך ישר לעמור ההורדה וכל מה שאתה צריך לעשות זה להכניס את הקוד ולהוריד.
פורסם 2007 באפריל 318 שנים יש אפשרות להעביר את הצד ממנו אני מתחיל לכתוב? בIE אפשר לעשות זאת ע"י CTRL + SHIFTואיך אני עושה שאני יראה את דף הבית בכל TAB חדש שאני פותח?
פורסם 2007 באפריל 318 שנים לי זה עובד אבל אחרי שלוחצים על הורדה , האתר מגלה שרימו אותו , אז זה לא עובד .. גם לי זה קורה!! איזה בעסה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.