פורסם 2006 בינואר 1419 שנים זה לא יעזור גם אם הוא ימצא את זהאתרי ההעלאות האלה דופקים את הבינארי וזה פשוט לא יעבוד
פורסם 2006 בינואר 1519 שנים המלצה על תוסף נחמד:VIEWMYCURRENCY - נותן את המחיר מומר למטבע המקומי(במקרה שלנו ש"ח) מוטמע בתוך הדף ככה שלא צריך להתחיל לחשב מחירים.[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בינואר 1519 שנים בנתיים עד כמה שידוע לי לא, אבל בטח שמת לה לתאריך השיחרור והגרסה מה שאומר שזה חדש ובטח יוצר התוסף עוד יוסיף לו אפשרויות מה גם שאני חשבתי על זה ועם יהיה לי כח ואני לא אשכח אני אכתוב לו...
פורסם 2006 בינואר 1519 שנים זה לא יעזור גם אם הוא ימצא את זהאתרי ההעלאות האלה דופקים את הבינארי וזה פשוט לא יעבודאתה יכול להסביר???למה זה לא יעבוד?
פורסם 2006 בינואר 1519 שנים משום מה אתרי ההורדות האלה דופקים את התווים העברייםרק לי זה עובד(כי עשיתי את זה אצלי על המחשב) ולעוד אחד
פורסם 2006 בינואר 1519 שנים סקין נחמד שהורדתי עכשו ואני מתלהב ממנו <יואו > (סיימתי להיתלהב...) מאוד חביב https://addons.mozilla.org/themes/moreinfo.php?id=1611&application=firefox
פורסם 2006 בינואר 1519 שנים בקלות. וכניראה שלא רק אני. הוא ה-theme מספר אחת גם בדירוג וגם במספר ההורדות. 131620 משתמשיי Noia לא טועים
פורסם 2006 בינואר 1519 שנים גם אני מכור לnoia .. אני מודה :'(הייתי משתמש בsilver skin תקופה ארוכה ולא מזמן עברתי לnoia ומאז לא הסתכלתי לאחור
פורסם 2006 בינואר 1919 שנים יש למישהו מושג איך קוראים -theme הזה? או שהבן אדם בכלל לא משתמש בוינדווז?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.