פורסם 2006 בינואר 419 שנים 0.5.1 אמור להגיד שזה כמו 0.5.0 רק מותאם לשינוי עיצוב +-.... בכל מקרה, התפריט בתוך הדף כמו מקודם (רק שעכשיו הוא עובד, הלינקים שונו לבלי WWW). זה השינוי היחיד? אם כה אני לא צריך להוריד אותו, עשיתי את זה כבר לבד לפני שבוע בערך כשרוב הלינקים הפסיקו לעבוד לי קבל ח"ח על אחלה תוסף
פורסם 2006 בינואר 419 שנים זה לא היחידי, מה לא ברור ב "מותאם לעיצוב החדש?" קרי, בגלל שינויים מבניים בעיצוב (הוספת ICONS לסטיקי, נעול וכו'), היה צריך לשנות גם בקוד דברים, וגם הנושא של כותרת משולבות עברית ואנגלית עובד עכשיו יותר טוב, גם גלישה בטעות ל WWW בלי קשר לתפריטים....מה לא צריך לעדכן, זה לא עולה כסף...........
פורסם 2006 בינואר 419 שנים טוב בסדר אני יעדכן .. , *sheesh* איזה שיווק אגרסיבי פשוט אין לי שום בעיות עם הגרסה הנוכחית והעיצוב החדש ;D
פורסם 2006 בינואר 619 שנים נאלץ לחזור לויכוח על IE-TAB 1.07 : מאז השדרוג מ-1.0.6.4 ל-1.0.7 הפעלה של ה-IETAB גורמת למחשב לעבור ל-100% CPU הדבר היחיד שניתן לעשות ע"מ לשפר את המצב הוא לסגור את הלשונית. ??? ב-IEVIEW האתרים (תפוז/דינמיקה וכו' נפתחים כרגיל). האם יש דרך לחזור לגירסה הקודמת ??
פורסם 2006 בינואר 619 שנים מסתבר , שאכן , יש בעיה בגירסה 1.0.7 :s05: אפשר להוריד גרסה קודמת ב-https://addons.mozilla.org/extensions/moreinfo.php?application=firefox&id=1419&page=releases אני הורדתי את גירסה 1.064 ותמו כל בעיותי. בהתקנה , FF לא מזהה את הגרסה כישנה , אלא ממשיך לטעון שהגרסה היא 1.07. אבל , מתפקדת כ-10.6.4 איך אפשר למנוע מ-FF לחפש עדכונים להרחבה הספציצית ?
פורסם 2006 בינואר 619 שנים אתה תמיד יכול לשנות ידנית את הגירסה ל- 1.08 כדי למנוע עדכונים לגירסאות נמוכות יותר, אבל למה לך?
פורסם 2006 בינואר 719 שנים שאלה לגבי הIETABהתקנתי אותו והכל, אבל הIcon שלו לא מופיע לי בNavigation Bar, איך אני מוסיף אותו לשם?דרך אגב התקנתי אותו - 1.0.7 והוא לא עושה לי בעיה של 100%.
פורסם 2006 בינואר 719 שנים Tools> Extensions.תבחר IETAB, תלחץ קליק ימני ותחבר Options.תלך ללשונית User Interface ותסמן ב-V את Show icon on status bar.
פורסם 2006 בינואר 719 שנים Tools> Extensions.תבחר IETAB, תלחץ קליק ימני ותחבר Options.תלך ללשונית User Interface ותסמן ב-V את Show icon on status bar.תודה.הייתי צריך להוסיף אותו דרך הCustomize של הNavigationBar בכל מקרה.
פורסם 2006 בינואר 719 שנים לגבי התוסף של HWZONE, תוסף מעולה!רק פעם שאלתי אם יש אפשרות שהUPTADE דרך הFF יעבוד על זה... יש התקדמות?
פורסם 2006 בינואר 1019 שנים הנה שלי מת על התוכנה הזאת, והגרסא החדשה פשוט טסה !!! באיזה THEME אתה מישתמש?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.