פורסם 2005 בנובמבר 3019 שנים שמעו אני מחפש תוסף שאם נגיד אני רושם כתוב אתר ובטעות לא שמעתי לב שזה בעברית יש דרך שזה יכנס בכל זאת לאתר ?וגם שיש שם אפשרות או תוסף אחר שאם רמחפשים משהו דרך גוגל או כל תבית חיפוש אחרת ואני רוצה לכתוב את זה באנגלית ובטעות לא שמתי לב שזה בעברית וזה בכל זאת יחפש את מה שחיפשתי באנגלית?כי מה שburton הביא לא ממש עזר לי
פורסם 2005 בנובמבר 3019 שנים 2 הרחבות חדשות (לפחות אצלי ) :-[Text size toolbar - הוספת אייקונים להגדלה הקטנה ואיפוס של הפונטים , כמו גם באמצעות הגלגלת בעכבר.RefreshBlocker - מניעת רפרוש אוטומטי של דף.שימו לב : להרחבה ADBLOCK יצא עדכון - לא יורד אוטומטית ת צריך להתקין ידנית
פורסם 2005 בנובמבר 3019 שנים ל- Adblock, אבל זה לא עדכון רשמי. העדכון הרשמי הבא ל- Adblock יהיה 0.6. ועשר דקות אחרי שהוא יצא, יגיע המשיח.
פורסם 2005 בדצמבר 319 שנים מצאתי שתי תוספים חמודים : FoxyTunes - שמאשר שליטה על כמעט כל נגן מוזיקה (itunes,winamp,footbar2000 ועוד) דרך הFirefox אפשר גם להתקין לו סקינים http://www.iosart.com/foxytunes/firefox/index.html זה די מטופש אבל חמוד יש גם Answers.com - שאם אתם לא מבינים איזה מילה באנגלית פשוט מחזיקים את Alt ולוצים קליק שמאלי בעכבר ומקבלים פירוש מהאתר Answers.com
פורסם 2005 בדצמבר 319 שנים יש תוסף שמשנה הקלדה של עברית בADDRESS BAR לאנגלית?לדוגמא:'''ץטמקאץבםץןך הופך לwww.ynet.co.il
פורסם 2005 בדצמבר 319 שנים זה לא בהכרח טוב כי למשל אם רוצים להיכנס לאתר בקיצור אפשר לרשום בעברית והוא נכנס לבד, למשל אם רושמים נענע אז זה נכנס לwww.nana.co.il וכו'.
פורסם 2005 בדצמבר 319 שנים אבל יש אתרים באנגלית, אורכים, שכותבים ואז מגלים טעות...אני מעדיף שתהיה לי כזו אופציה...
פורסם 2005 בדצמבר 719 שנים יש לי הרבה, אבל ככה אני, רוצה מהכלAdblock 0.5.2.039 - אין צורך להציגAdblock Filterset.G Updater 0.2.6 - מעדכן את הרשימה השחורה של הכתובות שנחסמות ע"י ה-ADBLOCK All-in-One Gestures 0.17.4 - על ידי לחיצה והחזקה של הלחצן הימני של העכבר והזזה שלו מבצעים פעולות כמו REFRESH, BACK, FRWRD, NEW TAB ועוד, פשוט חובה במיוחד לבעלי עכברים עם מעט כפתוריםBugMeNot 0.9 - כניסה לאתרים שדורשים ממכם סיסמא סתם. למשל באתם להוריד דמו מגיימספוט ודורשים ממכם הרשמה, ימני על תיבת שם המשתמש ולחיצה על BUGMENOT ואתם בפנים Colorful Tabs 0.3 - סתם מוסיף צבעים לטאביםCuteMenus - Crystal SVG 0.9.9.63 - מוסיף אייקונים לתפריטים, עוזר להתמצאות מהירה בתפריטיםDisable Targets For Downloads 1.0 - בדיוק כמו השםDownThemAll! 0.10.6 - תשכחו מ-DOWNLOAD MANAGERS חיצוניים למיניהם, מאיץ את מהירות ההורדהFix Ha'aretz encoding cacophony 1.01 - מתקן את בעיית העברית באתר הארץ וקפטייןForecastfox 0.8.2.5 - התחזיתGmail Notifier 0.5.3 IE Tab 1.0.6.4 InfoLister 0.9c TargetAlert 0.8.9.5 - משנה את סמן העכבר לאייקון של PDF כשעומדים על לינק ל-PDF, משנה אותו גם כשעומדים על לינק שפותח חלון/טאב חדש ועודWebmailCompose 0.6.6 - הגדירו את תוכנת הדואר שמתאימה לכם ללינקים MAILTO:, ניתן להגדיר GMAIL ו-WEBMAILS אחריםdotCOMplete 1.4 - בזכות האנשים שהמליצו פה, פשוט מעולה
פורסם 2005 בדצמבר 719 שנים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=155786.0גרסא 0.6.0 לתוסף שלי HWzone Forums Assitant, עובד גם עם 1.0.7 וגם 1.5
פורסם 2005 בדצמבר 719 שנים ^ לא אהבתי את השינוי, מסבך מידי את העיניינים שלא לצורך , אהבתי את הפשטות של הגרסה הקודמת יותר :-\
פורסם 2005 בדצמבר 719 שנים לכל מי שעבר ל FireFox 1.5 שימו לב שה ADBLOCK שיש להורדה באתר הרשמי ישן, לא מעודכן, ואומרים שהוא יוצר באגים...עדיף לעדכן או ל ADBLOCK PLUS, או ל ADBLOCK הרגיל, אבל גרסא .055 ומעלה בסוף (הבעייתי הוא .039).את ה ADBLOCK המעודכן אפשר להשיג פה:http://aasted.org/adblock/viewtopic.php?t=2264^ לא אהבתי את השינוי, מסבך מידי את העיניינים שלא לצורך , אהבתי את הפשטות של הגרסה הקודמת יותר :-\בגלל זה עדיין יש את ה 0.5.0 להורדה, אם יהיה זמן אני יוסיף אפשרות לברור ביניהם אולי...
פורסם 2005 בדצמבר 1019 שנים היימי שעבד עם AVANT זוכר בטח שאם הוא לחץ על לינק עם הגלגלת הלינק היה נפתח בדף חדש ומאחורי הדף שאתם עובדים באותו רגעאני פשוט חייב תוסף כזה זה אחד הסיבות שעד היום לא עברתי לFFתודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.