פורסם 2008 ביולי 1217 שנים זה יתן לי תוצאות מאתר מסויים ?איך עושים את זה ?ולא הבנתה אותי אחינניח יש פורום שאין בו שורת חיפוש, יש אפשרות לחפש בו בכל זאת עם איזה תוסף ?
פורסם 2008 בספטמבר 2317 שנים כן שמתי לב שהדיון לא פעיל כבר יותר מ 7 ימים, אבל אין ברירה אז סליחה על כמויות האבק שמתעופפות...בזמן עידכון תוסף, כיבוי מחשב ואפילו קריסה של הדפדפן, כל הלשוניות שנסגרו יפתחו שוב בהפעלה מחודשת. איך עושים שלשוניות אלה יעלו מחדש גם בזמן סגירה מסודרת כשמאשרים לסגור את כל הלשוניות?
פורסם 2008 בספטמבר 2417 שנים הדיון הנוכחי יורד מהסטיקי אבל נשאר פתוח לטובת אלה שהחליטו להשאר בגרסאות ישנות מ-3 (Pika007). ;D אבל ת'אמת גם אני נישאר עכשיו בפיירפוקס 2 עד סוף תמיכת מזוילה בו (אמצע דצמבר 2008) או מעבר לפיירפוקס 3.1.
פורסם 2008 בספטמבר 2417 שנים לא הבנתי מה אמרת, אבל אם אתה מתעקש להישאר עם גרסה 2, אז TabMixPlus יעשה לך את העבודה כנראה.
פורסם 2008 בספטמבר 2617 שנים האם יש תוסף שנותן את האפשרות לשנות את שם הקובץ שרוצים להוריד (כמו ב IE) ?
פורסם 2008 בספטמבר 2617 שנים האם יש תוסף שנותן את האפשרות לשנות את שם הקובץ שרוצים להוריד (כמו ב IE) ? אחת הפונקציות הפשוטות :lol:
פורסם 2008 בספטמבר 2617 שנים save link as.... ברור, אני יודעאבל הוא נותן לי לשמור כ html document ולא את הקובץ עצמו...... עריכה: תודה על העזרה Nihility.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.