פורסם 2008 בינואר 1817 שנים איך מתקינים הרחבה שנמצאת בקופסת החול ?בעצם , למה ההרחבה בכלל נמצאת שם ולא באתר ההרחבות הרישמי ?אם ההרחבה של דרור מאפשרת החלפת חלק המטקסט היא עדיפה על הרחבה של תיק-תק.
פורסם 2008 בינואר 1817 שנים אתה צריך להירשם ל- Sandbox.היא לא נמצאת באתר הרישמי עדיין, כי אני צריך לסיים אותה (אין לה ממש Interface שנחוץ בשביל שיוכלו לבחור HotKeys מותאמים אישית), וגם היא צריכה לעבור בדיקה מצד Mozilla, ובשביל זה אני צריך עוד להוסיף כמה דברים ולקבל ביקורות.
פורסם 2008 בינואר 1817 שנים היי, התוסף adblock plus משום מה לא חוסם לי פרסומות כמו שצריך. (אני לא מדבר על פרסומות קפוצות) באופן כללי, כל הבנארים שיש בצד ומסביב , וכו'. לצורך העניין - פירמטתי את המחשב, התקנתי מחדש את הפיירפוקס את התוסף והשאר. מישהו יודע מה בעיה ואיך אני עושה לו שיחסום אוטמטית כל פרסומת? לצורך הדגמה: ללחוץ כל פעם על block באתרים השונים כמובן שזה לא פתרון. אולי הוא לא מוגדר נכון או משהו? ניסיתי לשחק עם כל מיני אפשרויות , לא ממש עזר. תודה לעוזרים.
פורסם 2008 בינואר 1917 שנים תלחץ על החץ הקטן שליד הסמל האדום של ABPתלחץ על preferencesFILTERSadd filter subscriptionשם בחלונית של TITLE אתה יכול לבחור רשימות ולהוסיף לפילטרים שלך.
פורסם 2008 בינואר 1917 שנים נסה להוסיף את רשימות לחסימה מפה:EasyList Filter Subscriptions for Adblock Plus - rick752
פורסם 2008 בינואר 1917 שנים Vatos-Locos אוקי , תודהמה אתה ממליץ?איזה רשימות להכניס עוד מי מו מה?הכנסתי בעיקרון את כולם את החמש שיש שם בברירת מחדל.
פורסם 2008 בינואר 1917 שנים ממליץ לא להשתמש ברשימת פילטרים מוכנה.הרשימות המוכנות אכן חוסמות חלק גדול מהפרסומות , אך יש מצבים שהן מזהות פלאשים לגיטימיים כפרסומות.וישנם אתרים שמזהים התקנה של ADBLOCK/ADBLOCK PLUS ומקפיצים חלון שדורש לנטרל את ההרחבה.היות ובדרך כלל אנחנו חוזרים שוב ושוב לאותם אתרים ניתן לחסום את הפרסומות באתרים אלו עם SUFFIX מתאים.
פורסם 2008 בינואר 1917 שנים עוד לא ניתקלתי בבעיה בעקבות הרשימות האלו.והן חוסכות המון עיסוק.ולגבי האתרים שמקפיצים הודעה כזו, גם כן אין קשר לרשימות.
פורסם 2008 בינואר 1917 שנים אני כבר הרבה זמן משתמש רק באיזיליסט ולא נתקלתי בשום בעיה,היא חוסמת 90 אחוז מהפרסומות, את השאר אני חוסם ידנית.לא קרה לי שהייתי צריך לבטל את התוסף בשביל להשתמש באפשרות כלשהי שנחסמה לי...
פורסם 2008 בינואר 1917 שנים ניסית להעביר את הפרופיל?(C:\Documents and Settings\IG\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles)
פורסם 2008 בינואר 1917 שנים הוא שומר ב C:\Users\USER\AppData\Local\Mozilla\Firefox\Profilesיש לי שם תיקיית פרופיל, העתקתי לשם את התוגן של תיקיית בפרופיל מXP, אבל לא עבד. ניסיתי להעתיק את התיקיה עצמה של הפרופיל וגם לא עבד. ויסטה לא זיהה את הפרופיל השני.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.