פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים מה לגבי פורנו בתוכנות השיתוף,גם עליו צריך לשלם כסף?לא. זה תורם לכלכלה. מגדיל את המכירות של חברות הסבון.
פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים אני מוריד כי זה זמין מאוד ופשוט מאוד אפילו יותר קל מאשר ללכת לחנות. אם תביאו לי מפתחות של BMW אני יקח אפילו אם יש לי כסף לקנות אותה..מה קשה להבין את זה? :
פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים מחבר אני מוריד כי זה זמין מאוד ופשוט מאוד אפילו יותר קל מאשר ללכת לחנות. אם תביאו לי מפתחות של BMW אני יקח אפילו אם יש לי כסף לקנות אותה..מה קשה להבין את זה? : ממש לא קשה להבין זה בדיוק מה שאנחנו אומרים אתם גונבים לא בגלל שאתם איזה רובין הוד שיש לו אידאולוגיה אתם גונבים רק כי זה קל, נוח ובחיים לא יתפסו אתכם
פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים אני מוריד כי זה זמין מאוד ופשוט מאוד אפילו יותר קל מאשר ללכת לחנות. אם תביאו לי מפתחות של BMW אני יקח אפילו אם יש לי כסף לקנות אותה..מה קשה להבין את זה? : לומר את זה זה כמו לומר יש לי כסף לקנות לבורגיני אבל אני נוסע בזאת בגלל שנתנו לי אותה חינם והביאו לי אותה ממש עלי מבלי שהצתרך ללכת לקנות אותה גם אם המכונית הזאת היא הדבר היחיד שנראה ע"י עדים באת ביצוע רצח???
פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים מזה משנה !!!!!אתרWAREZFAW !!! זהה לחלוטין בממשק וגם בלינקים לליונטוורק !!!!!!!!!והוא אמור לחזור עוד כמה שעות !!!יש ישועה !! עוד רציתי להיכנס לשבעה וירטואלית על מות ליונטוורק ! (שבוע בלי לשחק קאונטר או להוריד משהו באי מיול)איזה מזל ...יחי WAREZFAW !!!!!.......
פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים עוד מישהו פה קיבל אימייל? הודעת הדואר האלקטרוני הבאה נשלחה לך על ידי המנהל של "Dc-World המהפכה תתחיל כאן..". אם הודעה זו היא הצפה או מכילה דברים גסים או פוגעים, אנא פנה למנהל האתר של קהילה זו בלינק הבא: sababadc.world@gmail.com כולל את הדואר האלקטרוני המלא של השולח (כלול בכותרות). ההודעה שנשלחה אליך: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ שלום כל אתרי השיתוף הגדולים ניסגרו על ידי אליס אנו מקווים שנוכל להגיע להסדר כל שהוא אם מישהו מחברי אליס רואה הודעה זאת שישלח אימייל מייד בבקשה בתודה מנהלי האתר
פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים פשוט כואב הלב חברה שהאתרים האלה הולכים ונסגרים ובקשר לאנשים שאורמרים שהבעלים של האתרים הולכים ומתעשרים אז יש לי חדשות בשבילכם גם שאתם הולכים לקנות מכונית בחברה המנהל עושה עליכם קופה ושאתם הולכים לבנק להוציא כסף מהכספומט עושים עליכם קופה ובכל מקו מרויחים ואם תשאלו אותי את ה300 שקל של המחשק מחשב שעולה כיום הייתי מוכן לתרום לאתר שיתוףתרמתי ואני ימשיך לתרום כי אני נהנה מזה
פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים מחבר אם לא נגיב עכשיו, אנחנו בזאת מאשרים שאנחנו חלשים, ובכך מעניקים את הכוח,לאותם חברות בעלות הון, שמרשים לעצמם לקחת את החוק לידיים בין אם אנחנו אשמים ובין אם לאו! :lol:
פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים איזה בול שיטטטטכל מי שאמר שהוא לא מאמין שאם דיסק היה עולה חצי בכל זאת היינו מורידים מבלבל במוח.אני אישית מתבאס לשים על מדף הדיסקים שלי דיסק צרוב.הייתי משלם בשביל העטיפה,איכות הסאונד,וכדי לתמוך באומן הנבחר.
פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים אז זה מוסרי וחוקי להוריד פורנו בתוכנות השיתוף אבל לא מוסרי להוריד תוכנות?
פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים מחבר אז זה מוסרי וחוקי להוריד פורנו בתוכנות השיתוף אבל לא מוסרי להוריד תוכנות?איפה שמעת את זה?
פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים Bluemail - מי אתה שתגיד לי מה "להביא" ומה לא?!Burton - קבל רשות לגחך, אפילו לצחוק בקול רם.הכי קל לעצום עיניים. המטרה מקדשת את האמצעים, נכון? המטרה שלך היא לשמור על רמת מוסר וחוק, ואתה מוכן לרמוס את ה-Warez כאילו היה השטן בעצמו. במגזרים מסויימים, מכירות של אלבומי מוסיקה רק עלו בגלל שיתוף קבצים וגישה למידע. אבל אתה מוזמן להתעלם מזה, כי מדובר על אחוז קטן, ונוח לך להתעלם.אבל לא הוכחת שאני טועה. סתם כתבת כמה משפטים ושמת כמה אימוטיקונים.ל-Warez יש יכולת לתרום לכלכלה (וחוץ מהדוגמאות שנתתי אפשר לתת עוד), יכולת מוכחת, ויש לו גם יכולת (שוב, מוכחת) להזיק לכלכלה. והוא הווה את שתי התכונות האלה יחד.וגם הדינמיט יכול לפוצץ סלעים ולסייע בבנייה ובכריית מחצבים, ויכול לשמש להכנת מטען חבלה ולקבור מאות אנשים. אלפרד נובל בכה כשהוא הבין ששני הדברים האלה הולכים יחד.אז, תגחך.בגלל אנשים עיוורים כמוך, הרבה דברים טובים בעולם הוצאו מחוץ לחוק.
פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים מחבר המטרה שלך היא לשמור על רמת מוסר וחוק, ואתה מוכן לרמוס את ה-Warez כאילו היה השטן בעצמו. אתה מקשיב לעצמך בכלל??? המשפט הזה ניראה לך הגיוני? וכן אני מכיר את כל הנתונים הפיקטיביים האלה על עלייה במכירות כתוצאה מווארז....ממש : זה סתם שטויות לא מבוססות שאתרי השיתוף מוכרים לכם אלפרד נובל בכה כשהוא הבין ששני הדברים האלה הולכים יחד. בטח בכה...הוא הבין שהנזק עולה על התועלת - כנ"ל לגביי הווארז
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.